KALENDARZ
- Liz_Parker
- Zainteresowany
ładnie to w słowa ujełaś popieram jaknajbardziej...Liz_Parker wrote:Szczerze mówiąc, to mi się nie podobają te kartki. Szczególnie ta druga. Jakaś taka jakby to powiedzieć. Nieładna.
Czarne biblie spisałem Słowa " Potępienie z zamierzenia " Gorzka prawda zdawała się daleko lepszą od kłamstwa Bo gdy nadzieję obalił rozum Coś się skończyło I Śmierć padła szybko do stóp życia
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Słuchajcie, ja mam znajomą drukarnię. Bez problemu zrobiliby nam coś takiego - albo według naszego projektu, albo według naszych wskazówek. I to pewnie dosyć szybk. Jedyny kłopot to pieniądze. Trzeba by zorientować się, ile sztuk takiego cuda zainteresowałoby nas i według tego oni przygotowaliby kosztorys. Ale uprzedzam, że to raczej nie byłaby bardzo tania sprawa. Ale też nie powalająco droga;) Zastanówcie się i może razem coś ustalimy?
Sadie, nie odpisali Ci być moze dlatego, że nie podałaś żadnych szczegółów. Z doświadczenia wiem, ze takich maili niestety nie traktują specjalnie poważnie. Pachnie to im sponsoringiem (albo robieniem czegoś po prostu za darmo), a od tego uciekają gdzie pieprz rośnie
Sadie, nie odpisali Ci być moze dlatego, że nie podałaś żadnych szczegółów. Z doświadczenia wiem, ze takich maili niestety nie traktują specjalnie poważnie. Pachnie to im sponsoringiem (albo robieniem czegoś po prostu za darmo), a od tego uciekają gdzie pieprz rośnie
Jeśli ktoś chce zobaczy kalendarz Roswell na 2005 rok niech koniecznie wejdzie na stronę : http://roswellmovie.net/calendar/
Chciałam zauważyć, że jest ich tam więcej, niż jeden
No ale faktycznie, nie są jakieś zabójcze... Ten z Liz jest ładny, i ten z Maxem... Kurczę, jakby takie kalendarze miały wyjść u nas, to trzeba im podsunąć jakieś zniewalające arty, których w necie niemało... Utalentowanych autorów takowych też mamy tu nie mało
[dodane po chwili] ekhm, przepraszam bardzo. Rzeczywiście, to jest jeden kalendarz nie zauważyłam, że to oddzielne miesiące No... cóż... jako jeden jest jeszcze mniej zabójczy Ale lepsze to niż nic
No ale faktycznie, nie są jakieś zabójcze... Ten z Liz jest ładny, i ten z Maxem... Kurczę, jakby takie kalendarze miały wyjść u nas, to trzeba im podsunąć jakieś zniewalające arty, których w necie niemało... Utalentowanych autorów takowych też mamy tu nie mało
[dodane po chwili] ekhm, przepraszam bardzo. Rzeczywiście, to jest jeden kalendarz nie zauważyłam, że to oddzielne miesiące No... cóż... jako jeden jest jeszcze mniej zabójczy Ale lepsze to niż nic
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
NO FAJNY POMYSL. JA BYM GO Z PEWNOSCIA KUPILA. O ILE NIE BYLBY DROGI. CZYLI DO 10 ZETA...NO MOZE TROCHE WIECEJ;)JA NIESTETY NIE MAM NIKOGO ZNAJOMEGO KTO BYLBY W STANIE ZROBIC TAKI PIEKNY PLAKAT;) A MOZE TAK ISC DO "sWIATA sERIALI" ZEBY ZROBILI NA NOWY ROK TAKI KALENDARZ?ALE ZEBY ZALAGODZIC BOL FANOW INNYCH SERIALI,MOGLIBYSMY ZROBIC TAK ZEBY BYLO KILKA WERSJI TEJ GAZETY.BYLBY Z rOSWELL,JAKIMS TAM SERIALEM I JESZCZE JAKIMS..A JAK NIE TO ZEBY CHOC JEDEN Z MIESIECY MIAL BOHATEROW ROSWELL.CO WY NA TO???
Roswell na zawsze bedzie w nas...