KALENDARZ
- Liz_Parker
- Zainteresowany
ładnie to w słowa ujełaśLiz_Parker wrote:Szczerze mówiąc, to mi się nie podobają te kartki. Szczególnie ta druga. Jakaś taka jakby to powiedzieć. Nieładna.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czarne biblie spisałem Słowa " Potępienie z zamierzenia " Gorzka prawda zdawała się daleko lepszą od kłamstwa Bo gdy nadzieję obalił rozum Coś się skończyło I Śmierć padła szybko do stóp życia
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Słuchajcie, ja mam znajomą drukarnię. Bez problemu zrobiliby nam coś takiego - albo według naszego projektu, albo według naszych wskazówek. I to pewnie dosyć szybk. Jedyny kłopot to pieniądze. Trzeba by zorientować się, ile sztuk takiego cuda zainteresowałoby nas i według tego oni przygotowaliby kosztorys. Ale uprzedzam, że to raczej nie byłaby bardzo tania sprawa. Ale też nie powalająco droga;) Zastanówcie się i może razem coś ustalimy?
Sadie, nie odpisali Ci być moze dlatego, że nie podałaś żadnych szczegółów. Z doświadczenia wiem, ze takich maili niestety nie traktują specjalnie poważnie. Pachnie to im sponsoringiem (albo robieniem czegoś po prostu za darmo), a od tego uciekają gdzie pieprz rośnie![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Sadie, nie odpisali Ci być moze dlatego, że nie podałaś żadnych szczegółów. Z doświadczenia wiem, ze takich maili niestety nie traktują specjalnie poważnie. Pachnie to im sponsoringiem (albo robieniem czegoś po prostu za darmo), a od tego uciekają gdzie pieprz rośnie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Image](http://img.photobucket.com/albums/v216/Olkaxcom/Jason/acaly.jpg)
Jeśli ktoś chce zobaczy kalendarz Roswell na 2005 rok niech koniecznie wejdzie na stronę : http://roswellmovie.net/calendar/ ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chciałam zauważyć, że jest ich tam więcej, niż jeden
No ale faktycznie, nie są jakieś zabójcze... Ten z Liz jest ładny, i ten z Maxem... Kurczę, jakby takie kalendarze miały wyjść u nas, to trzeba im podsunąć jakieś zniewalające arty, których w necie niemało... Utalentowanych autorów takowych też mamy tu nie mało![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
[dodane po chwili] ekhm, przepraszam bardzo. Rzeczywiście, to jest jeden kalendarz
nie zauważyłam, że to oddzielne miesiące
No... cóż... jako jeden jest jeszcze mniej zabójczy
Ale lepsze to niż nic ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
No ale faktycznie, nie są jakieś zabójcze... Ten z Liz jest ładny, i ten z Maxem... Kurczę, jakby takie kalendarze miały wyjść u nas, to trzeba im podsunąć jakieś zniewalające arty, których w necie niemało... Utalentowanych autorów takowych też mamy tu nie mało
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
[dodane po chwili] ekhm, przepraszam bardzo. Rzeczywiście, to jest jeden kalendarz
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
![Image](http://img.photobucket.com/albums/v253/_ness_/dreamerbanner.jpg)
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
![Image](http://img.photobucket.com/albums/v253/_ness_/dreamerbanner.jpg)
NO FAJNY POMYSL. JA BYM GO Z PEWNOSCIA KUPILA. O ILE NIE BYLBY DROGI. CZYLI DO 10 ZETA...NO MOZE TROCHE WIECEJ;)JA NIESTETY NIE MAM NIKOGO ZNAJOMEGO KTO BYLBY W STANIE ZROBIC TAKI PIEKNY PLAKAT;) A MOZE TAK ISC DO "sWIATA sERIALI" ZEBY ZROBILI NA NOWY ROK TAKI KALENDARZ?ALE ZEBY ZALAGODZIC BOL FANOW INNYCH SERIALI,MOGLIBYSMY ZROBIC TAK ZEBY BYLO KILKA WERSJI TEJ GAZETY.BYLBY Z rOSWELL,JAKIMS TAM SERIALEM I JESZCZE JAKIMS..A JAK NIE TO ZEBY CHOC JEDEN Z MIESIECY MIAL BOHATEROW ROSWELL.CO WY NA TO???
Roswell na zawsze bedzie w nas...