WPADKI NA PLANIE
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
WPADKI NA PLANIE
Zauważyliście różne wpadki serialowe? Ja zwróciłam uwagę na jedną-w pierwszym sezonie kto inny grał tatę Valentiego niż w trzecim. A Wam wpało coś jescze w oko?!
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Future Max bierze Liz do tańca za prawą rękę a w następnej scenie Liz wstaje trzymana za lewą.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Ja nie rozuimem gdzie tu jest blad. Miala pisac chyba to co ja wqrza, pewnie zrozumiala, ze stoji na drodze zczescia Maaxa i Tess i czula do siebie odraze. Odraza byla jednak tak duza, ze nie zmusilaby sie nawet do zjedzenia hamburgera ze swoim imieniem, wiec to powiedziala.Tośka wrote:Liz pisała musztardą Dorosnąć a później krzyczy do Seana że nie bedzie pisać swojego imienia musztardą
(tak zupelnie poawznie to mogla miec o cos pretensje do samej siebie i tyle)
Blędem jest to że ona napisała na hamburgerze "dorosnąć"a później krzyczy że nie będzie pisać swojego imienia musztardąKwiat_W wrote:Ja nie rozuimem gdzie tu jest blad. Miala pisac chyba to co ja wqrza, pewnie zrozumiala, ze stoji na drodze zczescia Maaxa i Tess i czula do siebie odraze. Odraza byla jednak tak duza, ze nie zmusilaby sie nawet do zjedzenia hamburgera ze swoim imieniem, wiec to powiedziala.Tośka wrote:Liz pisała musztardą Dorosnąć a później krzyczy do Seana że nie bedzie pisać swojego imienia musztardą
(tak zupelnie poawznie to mogla miec o cos pretensje do samej siebie i tyle)
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
na forum komnaty ktos zauwazyl, ze w koncowej scenie z "Crush", jak wokol Isabel lataja przedmioty, to wpierw mowi: "Yes mother, i'm fine", po czym macha reką i przedmioty wracają na miejsce. Jednak w scenach, w ktorych puszczaja to na video, Isabel wpierw macha reką, a potem krzyczy "yes mom, i'm fine".
THERE'S TRUTH TO EVERY RUMOR
- Liz_Parker
- Zainteresowany
W '285 South' Michael wyszukuje w komputerze w Centrum Ufologicznym nazwisko James Atherton, a w 'Four Square' Max oskarża Tess o zabicie Williama, a nie Jamesa Athertona.
W Pilocie 'ojca' Evansów gra jakiś inny aktor niż ten, którego ostatnio dręczyły pytania 'What Is Max Hiding?'.
W Pilocie 'ojca' Evansów gra jakiś inny aktor niż ten, którego ostatnio dręczyły pytania 'What Is Max Hiding?'.
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
W "The End of The World" kiedy Max rzuca róże Liz, widzimy bukiet skierowany w prawą stronę, więc Liz, stojąca na balkonie powinna tak je złapać. Jednak kiedy je chwyta są odwrócone.
W "Sexual Healing" , pod koniec gdy Max i Liz, trzymając się za ręce wchodzą do Crashdown, w drzwiach odbija się kamera...
W "Sexual Healing" , pod koniec gdy Max i Liz, trzymając się za ręce wchodzą do Crashdown, w drzwiach odbija się kamera...