1 września - czas wielkich zmian i powrotów

Wszystko nie w temacie.

Moderators: Galadriela, Olka

piter
Wieczna zrzęda

Post by piter » Tue Aug 31, 2004 10:16 pm

Misja w czasie? to beda powtorki... kiedys widzialem pare odcinkow, pozniej sprawdzilem - to byly ostatnie odcinki, jakie powtaly - czyli co by nie puscili, to beda powotorki...

MacGyver.. a zeby ich popier... juz Druzyna A bylaby lepsza...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.

Kwiat_W
Bezwzględny dręczyciel Maxa

Post by Kwiat_W » Tue Aug 31, 2004 10:50 pm

Misja w czasie jest glupia. Mogli by gdzies Gwiezdne wrota puscic. B. dobry serial szkoda ze u nas tylko... ile... dwie serie puscili?

Lizziett
Fan

Post by Lizziett » Tue Aug 31, 2004 10:53 pm

Taaaa...i tak powinniśmy konać ze szczęścia...pomyślcie tylko- 3 sezon "Angela" :wink: potem tylko będą musieli powtórzyć go z siedem razy a potem 1, 2 i 3 sezon hurtem od początku tak ze dwa razy na mur beton i już doczekamy się sezonu 4.
"Misja w czasie"...a co to? Bo ja tytuł owszem, kojarzę, ale nie widziałam ani jednego odcinka. Czy to może geniealnie przetłumaczone przez naszych dystrybutorów "Stargate"?
Ja z przyjemnością obejrzalabym sobie serial który w USA cieszył się ogromną popularnością, zgarniał nagrody i doczekał się nawet tytułu najlepszego serialu SF ostatnich lat- "Farescape". Wątek miłosny przypomina odwrócenie Roswell- on jest człowiekiem, ona- Aeryn- Obcą. Jednak wątek romansowy nie dominuje nad sf- to tak żeby uprzedzić komentarz Pitera 8)
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)

""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)

Kwiat_W

Post by Kwiat_W » Tue Aug 31, 2004 10:56 pm

Misja w czasie to chyba "7 days". A Farspace tez bym chetnie zobaczyl.

Athaya
Zainteresowany

Post by Athaya » Wed Sep 01, 2004 11:12 am

Co do straych seriali to zadzam się z piterem :D...
"Angel" wraca :jaw: Wspaniale!!!!!!!! :onfire: "Cień Anioła" Oglądam :cheesy: I czekam na 2 sezon bo jest ciekawszy :lol:... Baffy się kończy, Roswell taż :cry: A tu nauki napewno ful będzie plus strasznie pogibany plan lekcj :evil:...
Image

aras
Zainteresowany

Post by aras » Wed Sep 01, 2004 7:44 pm

Jak już piszecie co chcielibyście żeby powtórzyli to ja też napiszę ja bym chciała - "modelki w raju" albo na karaibach jak kto woli (na jakimś programie, który mam) i "cień anioła" ale nie na TV4 bo nie mam tego programu...
Czytaj między wierszami...

piter
Wieczna zrzęda

Post by piter » Wed Sep 01, 2004 8:37 pm

buuuuuuu!!! nieeeee!!! Boze! Ty widzisz i nie grzmisz!!?!??!?!?

trzeci sezon Anlgela jest krecony w trybie szerokoekranowym!!!! a na TV4 jest w formacie 4:3...kurwakurwakurwakurwa.... przeciez ucinaja dobra 1/3 ekranu po bokach!! kretyni!!

nie ogladam teraz, tylko sobie nagrywam, wiec dopiero jutro lub pojutrze (zalezy jak bede mial czas) zarzuce Was kolejna litania przeklenstw odnosnie tlumaczenia...

ehh.. zeby im psy dupy odgryzly... :? :? :? :? :? :? :?

Kwiat_W

Post by Kwiat_W » Wed Sep 01, 2004 8:52 pm

A moze mi ktos powiedziec jak zginela Buffy? Kto ja zalatwil? Czy to jest pokazane w jej serialu? Czy nowa pogromczyni bedzie odwiedzi Angela?

piter
Wieczna zrzęda

Post by piter » Wed Sep 01, 2004 10:04 pm

SPOILER:
Buffy zginela ratujac swiat - to niespodzianka... oczywiscie nie mogla wpasc pod samochod.. gdziezby, to by bylo zabyt porozaiczne... musiala sie rzucic w jakis portal, zeby go zamknac - to tak z grubsza i nie wdajac sie w szczegoly. Big Bad 5 sezonu to Glory - tak sie sklada ze byla bogiem.
Oczywiscie jest to pokazane w Buffy - ostatni odcinek 5 sezonu - The Gift.

/teraz juz taki maly spoiler... chyba kazdy wie o Faith... byla w 1 sezonie Angela/
nowej pogromczyni nie ma... nie pamietam dokladnie jak to jest, ale Buffy juz raz umarla i Faith wyskoczyla na scene i teraz jak Buffy umiera to nowa pogromczyni nie zostaje powolana... dopiero jak sie umrze Faith to bedzie nastepna slayerka.

Kwiat_W

Post by Kwiat_W » Wed Sep 01, 2004 10:07 pm

Ale przeciesz natepczynia Buffy byla jakas murzynka. A ona zgiela w drugiej serii z rak tej zbzikowanej wampirzycy. A moze to byla 3 seria? W kazdym razie zginela.

piter
Wieczna zrzęda

Post by piter » Wed Sep 01, 2004 11:20 pm

a no tak.. my bad... zapomnialem o Kendrze - to po jej smierci wyskoczyla Faith

aras
Zainteresowany

Post by aras » Wed Sep 01, 2004 11:53 pm

Ale przeciesz natepczynia Buffy byla jakas murzynka.
a no tak.. my bad... zapomnialem o Kendrze
w "Dark Angel" też jest Kendra i tez jest murzynką :mrgreen: .
Czytaj między wierszami...

Kwiat_W

Post by Kwiat_W » Thu Sep 02, 2004 12:01 am

To dopiero rasizm. Jak murzynka to juz od razu Kendra. A moze jak Kendra to od razu Murzynka? Co to sie na tym swiecie dzieje :?

niki
Zainteresowany

Post by niki » Sat Sep 04, 2004 10:21 pm

Spoko ludzie pewnie Buffy i tak zmartwychwstanie no bo jak może być "Buffy postrach wampirów" bez Buffy? Chyba, że się mylę.
A co do tej nauki nawet nic nie mówcie jestem w klasie maturalnej a codziennie mam po 7, 8 lekcji!!!!!!!!!!! Tylko się....... :evil:

Graalion
Mroczny bóg
Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów

Post by Graalion » Sat Sep 04, 2004 10:58 pm

Zauważyliście, że ostatni odcinek 2 sezonu Buffy, ten który był w ten piątek, konczył się sceną z tablicą z napisem "Now leaving Sunnysale"? Kojarzy wam się zakonczeniem jakiegoś inego serialu? :mrgreen:
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")

niki
Zainteresowany

Post by niki » Sat Sep 11, 2004 10:41 pm

Czy aby nie chodzi Ci o masze kochane Roswell? :)

brendanferhfan
Zainteresowany

Post by brendanferhfan » Wed Jan 05, 2005 4:30 pm

One Tree Hill... - Czy ktos ma moze napisy do tego serialu? Czy ktos moze wie czy bedzie emitowany na jakiejs Polskiej stacji tv.? (a tak przy okazji... to jako utwor otwierajacy ten serial jest I Don't Whan't To Be - Gavin DaGraw [jesli sie nie mysle] czyli ta piosenka z teledyskiem z Shiriiii ;]).
Z Gory Dziekuje ;]

Moze akurat ktos zechce przetlumaczyc (chociaz watpie) => http://napisy.info/Katalog_on_4.html jak cos to zapraszam tam sa napisy... do przetlumaczenia :]

niki
Zainteresowany

Post by niki » Mon Jan 31, 2005 11:49 am

Widzieliście, co za ...... Anioła mi zabrali! A ja się cieszyłam, że TV4 następne odcinki Dark Angel dali. A tu takie chamstwo. Powiedzcie, że to tylko tak na chwile i że w przyszłym tygodniu Anioł powróci!!!!!!!!!!
Image

niki
Zainteresowany

Post by niki » Mon Jan 31, 2005 11:49 am

Widzieliście, co za ...... Anioła mi zabrali! A ja się cieszyłam, że TV4 następne odcinki Dark Angel dali. A tu takie chamstwo. Powiedzcie, że to tylko tak na chwile i że w przyszłym tygodniu Anioł powróci!!!!!!!!!!
Image

Post Reply