1 września - czas wielkich zmian i powrotów

Wszystko nie w temacie.

Moderators: Galadriela, Olka

Tajniak
Starszy nowicjusz

1 września - czas wielkich zmian i powrotów

Post by Tajniak » Tue Aug 24, 2004 11:17 am

Pomimo że 1 września jest najgorszy dzień w życiu ucznia (Najlepszy to 23 czerwca :cheesy: ) Ma to też i dobrą stronę. Nie wierzycie :?: zajrzyjcie do gazety. 1 września to dzień wielkich zmian.
Powtórki Roswell są przesunięte na godzinę 9.25 z 12.05 w tym samym dniu co do tej pory :D .
Buffy będzie nadawana od poniedziałku do piątku o 19.00 na TV4. :cheesy:
Teraz muszę przejść niestety do tych smutnych wiadomości :cry: otóż 8 sezon "Z Archiwum X" został zakończony, a na kontynuację będziemy musieli długo poczekać. Na pocieszenie pozostaje nam 5 sezon nadawany na Polsacie. Mam jednak nadzieję, że nie zostanie on jednak zdjęty z piątku jak został zdjęty z czwartku :cry:
Teraz jednak przejdźmy do najszczęśliwszej wiadomości tego oto postu. :D Otóż od 1 września na kanale TV4 rozpoczyna emisję 3 sezonu, serialu, który zajmuje 2 miejsce zaraz za Roswell na mojej liście TOP10. Nadawany będzie o 20.00 w środy, a powtórki o 15.45 w czwartki.
PANIE I PANOWIE :!: :!: POWRACA..... "ANIOŁ CIEMNOŚCI":!: :!: :uklon: :uklon: :uklon:

piter
Wieczna zrzęda

Post by piter » Tue Aug 24, 2004 11:32 am

1. walic Roswell 8)
2. walic X-files 8)
3. walic Buffy, chyba ze to przyspieszenie oznacza, ze chca przejsc do trzeciego sezonu - wtedy nie walic Buffy 8)
4. zdecydowanie nie walic Angela :mrgreen: ponize sie nawet i wstawie te glupie emoty: :onfire: :onfire: :onfire:

:mrgreen:

ps: juz sie nie moge doczekac, zeby zobaczyc jak bardzo zepsuja ten sezon 8)
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.

Smerfeta
Nowicjusz

Post by Smerfeta » Tue Aug 24, 2004 12:25 pm

1.Na pewno nie walić Roswell (to jeden z najciekawszych serialów dla młodzieży)
2.Walić te wszystkie telenowele, np. Plebanie, Klany itd.
3. Dlaczego uważasz, że używanie emitokonek to poniżanie się ? Według mnie one właśnie po to są, żeby je używać do postów :roll: no ale każdy ma swoje zdanie :blah:
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski

Kwiat_W
Bezwzględny dręczyciel Maxa

Post by Kwiat_W » Tue Aug 24, 2004 3:09 pm

Trzecia seria Angela? A ktory to aniol bo mi sie myla ten gosc z Buffy co ma wlasny serial i jakis tam aniol o kobieice, ktora.. nie jestem pewien, jest wynikiem jakichs genetycznych maipulavji? Jesli to anil z Buffy to czy tz seria byla juz w olskiej TV?

lizzy_maxia
Fan

Post by lizzy_maxia » Tue Aug 24, 2004 3:29 pm

No tak. Od 4 września po raz pierwszy w polskiej telewizji 4 seria Gilmore Girls :mrgreen: I jedynie z tego powodu cieszę się, że wielkimi krokami zbliża się wrzesień :P

piter
Wieczna zrzęda

Post by piter » Tue Aug 24, 2004 3:46 pm

Kwiat, to ten angel z Buffy i tej serii jeszcze u nas nie bylo.
co to jest Glimore Girls?

nie wszystkie emoty sa zle, ale niektore moglyby zachwiac moim wizerunkiem statecznego dzentelmena w kwiecie wieku... na przyklad ta pilka z ogniem w dupie...

Galadriela
Zainteresowany

Post by Galadriela » Tue Aug 24, 2004 4:09 pm

Gilmore Girls = Kochane Kłopoty.

Angel is back. Nareszcie. Prawdę mówiąc wątpiłam, że puszczą u nas następną serię. Po tym jak wałkują dwa sezony Buffy już od kilku lat.

Poza tym będzie jeszcze Ostry Dyżur na TVN. Sześć sezonów. :D Do szczęścia brakuje jeszcze tylko następnych sezonów Buffy i Dark Angel.
Image

lizzy_maxia
Fan

Post by lizzy_maxia » Tue Aug 24, 2004 4:12 pm

Piter, wiesz...lepiej głębiej nie wnikaj w to, o czym są Kochane Kłopoty (ja wolę tytuł oryginalny), bo jak Cię znam, to na pewno Ci się nie spodoba :wink:

Graalion
Mroczny bóg
Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów

Post by Graalion » Tue Aug 24, 2004 4:37 pm

Wow, wrzesień zapowiada się rzeczywiście wypaśnie. 4 sezon "Kochanych kłopotów", 3 sezon "Anioła ciemności". Na 3 sezon "Buffy" nawet nie liczę, ale gdyby, gdyby ... wow, to by dopiero było :D . "Ostry dyżur" - jasne, też fajnie. Oglądać będę, nie powiem.
Muszę przyznać, że chyba najbardziej się cieszę na "Kochane kłopoty" :tak:
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")

piter
Wieczna zrzęda

Post by piter » Tue Aug 24, 2004 5:36 pm

wiem mniej wiecej co to sa Kochane Klopoty.. na tyle dobrze, zeby nie zglebiac tego tematu 8) :roll:

lizzy_maxia
Fan

Post by lizzy_maxia » Tue Aug 24, 2004 5:42 pm

Graalion wrote:Muszę przyznać, że chyba najbardziej się cieszę na "Kochane kłopoty"
Graalion, mam nadzieję, że się nie nabijasz :wink: Jeśli naprawdę tak się cieszysz, to dodam, że GG będzie lecieć w soboty o 19.00, na TVN7, powtórki w niedziele o 15.25. Gilmore Girls to drugi - po Roswell - mój ulubiony serial :)

Kwiat_W
Bezwzględny dręczyciel Maxa

Post by Kwiat_W » Tue Aug 24, 2004 6:29 pm

A ja czekam na 5 i 6 serie Cieku wodnego Dawsona i powtorke Czarodziejki z ksiezyca :roll:

aras
Zainteresowany

Post by aras » Tue Aug 24, 2004 6:59 pm

A ja czakam aż polsat wznowi emisję Dark Angel bo TV4 niestety nie posiadam :evil: .
Czytaj między wierszami...

ciekawska_osoba
Fan

Post by ciekawska_osoba » Tue Aug 24, 2004 7:42 pm

A dla mnie to są tragiczne wieści :cry:

Nie dosć, ze nei będzie Archimum X (tego 8 sezonu) to jeszcze Roswell puszczają w godzinach gdy jestem w parcy - dało by sie to jeszcze przęłknąc ale w tych godz akurat są szefowie więc nawet TV nie będę mogła sobie w parcy poogladać :(
Poza tym GG nie ogladam,
Anioła czy Buffy też nie zobaczę (tego akurat najmniej mi szkoda, bo niezbyt przepadam za tymi serialami, owszem fajne ale nie jest mi ich aż tak szkoda) Ostrego dyżuru nie mogę jedynie sobie przeżałować - bo w domciu nie mam tego kanału...... Aj niedobrze, niedobrze......
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Image

Graalion
Mroczny bóg
Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów

Post by Graalion » Tue Aug 24, 2004 8:40 pm

lizzy_maxia wrote:Graalion, mam nadzieję, że się nie nabijasz Jeśli naprawdę tak się cieszysz, to dodam, że GG będzie lecieć w soboty o 19.00, na TVN7
Nie, nie nabijam się 8) . Bardzo lubię ten serial. W soboty o 19:00 na TVN7 - czyli tak jak dawniej :D .
Swoją drogą serial musi naprawdę cieszyć się popularnością. O ile pamiętam, najpierw puścili 2 pierwsze sezony, później je powtórzyli, następnie po małej przerwie puścili 2 i 3 sezon, a następnie wszystkie 3 sezony od początku. Czy jakoś tak to było. Heh, żeby "Roswell" tak puszczali :(
Z drugiej strony na TVN7 mają fatalnego tłumacza, więc może i dobrze że to Polsat "Roswell" puścił.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")

lizzy_maxia
Fan

Post by lizzy_maxia » Wed Aug 25, 2004 9:49 pm

Graalion wrote:Z drugiej strony na TVN7 mają fatalnego tłumacza, więc może i dobrze że to Polsat "Roswell" puścił
Tak, tak, a lektor ma kluchy w buzi :yes: Tłumaczenie GG na polski może wpędzić do grobu - prosty przykład: jak można zdanie: "Jess by cię wyręczył", przeinaczyć na "Jezus by cię wyręczył" ?? :lol: Ręce i nogi opadają :wink: Rzeczywiście, GG już parę razy powtórzyli (ja jednak oglądam od tej ostatniej powtórki, czyli w ostatnich miesiącach, kiedy poleciały za jednym zamachem trzy serie i cieszę się, że w emisji zachowano ciągłość - w końcu teraz będziemy mieli czwóreczkę :D), ale zważ na to, że TVN7 ma mniejszy zasięg niż Polsat...Gdyby Roswell leciało na TVN7, mniej osób miałoby możliwość oglądania serialu :?

brendanferhfan
Zainteresowany

Post by brendanferhfan » Thu Aug 26, 2004 9:59 am

Przyznam szczerze ze nawet nie wiem o czy jest to GG i nigdy tego nie ogladałam :roll: NAtomiast nie mam TV4 i moge sie chyba pozegnac z Angelem (z strasznie bym chciala ogladac) chyba ze pojde do sasiadow albo namowie rodzicow na druga kablowke. Co do Buffy to slyszalam ostatnio ze TVN zamierza kupic dalsze sezony ale sa ponoc bardzo drogie i z nich zrezygnowali, ale raczej powinny sie jeszcze pojawic. Chcialabym zeby jeszcze puscili Dark Angel (a najlepiej zeby Polsat to puscil o przyzwoitej godzinie bo nie chce mi sie znowu czekac do czwartku na 23.00 czy tam jak tam bylo). :/

ADkA
Fan

Post by ADkA » Thu Aug 26, 2004 3:05 pm

Taa.. Od pewnego mam tylko pakiet podstawowy kablówki :evil: , więc o Angelu, GG i innych filmikach mogę sobie tylko pomarzyć i poczytać streszczenia w gazecie! Ale na na Ostry Dyżur już się cieszę! :cheesy: Fajnie!
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"

niki
Zainteresowany

Post by niki » Fri Aug 27, 2004 10:33 pm

Wow same dobre wiadomości!!!!!!!!!!! Aniołek wraca hura a myślałam,że się nie doczekam!A nie wiecie co z Boston Public beda dalej dawać powtórki czy może nowa seria się szykuje?

Tajniak
Starszy nowicjusz

Post by Tajniak » Tue Aug 31, 2004 8:02 pm

O Boston Public nic nie wiem, ale wiem, że niestety kończy się Buffy (ostatni odcinek w czwartek) i kończy się Roswell. Ach jeśli ktoś nie to w sobotę 0 16.00 nadają odtatnie dwa odcinki. lepiej aby dowiedziało się o tym sporo osób, albo obejrzą tylko końcówkę "Graduation".
Co tam dalej powracją stare, zbyt dobrze znane i nielubiene seriale. M.in Malcolm, Sabrina, (Litości) "Macgyver"(od nowa :roll: ) "Misja w czasie" (Da się przeżyć o ile to nie powtórki) i tam jeszcze pare pierdół, ale nie wiem co kogo interesuje.
Dobre wiadomości już znacie. jeśli pojawią się nowe (w co wątpię.) napiszę

A jesnak nie. Mam też dobre wiadomości z powodu braku czegoś w telewizji wędziemy mieli więcej czasu na naukę. :twisted:

Post Reply