Shiri Appleby #2
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Hmm dziwne.brendanferhfan wrote:Misiu nie wchodzi mi... ale po zdjęciach wydaje mi się że filmiki muszą być fajne... ale nie da rady chyba u mnie na kompie obejrzeć :/
Tak dla pewności jeszcze napiszę co z tym zrobić
Otwórz windows media playera wciśnij CTRL+U i wklej jeden z tamtych adresów... Powinno działać bo to w końcu format typowo windowsowy.
Dzięki za wyręczenie mnie ze screenami
Shiri jako demon Lilith?
Nie zrozumcie mnie źle, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł
Nie wiem, czy wspominano tu juz o innych filmach Shiri, ktore czekaja na premierę.
"Undertown", premiera- podobno- w sierpniu. To historia dwóch chłopaków- jednego z nich gra Jamie Bell czyli słynny "Billy Elliot", którzy uciekają z domu, a także obraz nocnego życia miasta, jego zepsucia i tragedii. Shiri gra istotną rolę Violet- prostytutki i ofiary przemocy własnego brata, dziewczyny w głębokiej depresji i na krawędzi samobójstwa. Hm, ciekawe czy to będzie drugie "Requiem dla snu" tak czy inaczej- Shiri w zupełnie nowej roli.
"Love surreal"- wiem że pisaliście o tym filmie, ale nie wiem, czy był jego opis. Tak czy inaczej, Shri wciela się tam w młodą, nieśmiałą artystkę Abby, która jeszcze jako nastolatka stworzyła w swojej wyobraźni idealnego mężczyznę, który w zupełności jej wystarcza do czasu gdy zakochuje się w innym- i jest on tym razem facetem z krwi i kości. Problem w tym że "pan wyśniony" nieoczekiwanie się materializuje i za nic na świecie nie chce odczepić.
To może być nawet zabawne
Nie zrozumcie mnie źle, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł
Nie wiem, czy wspominano tu juz o innych filmach Shiri, ktore czekaja na premierę.
"Undertown", premiera- podobno- w sierpniu. To historia dwóch chłopaków- jednego z nich gra Jamie Bell czyli słynny "Billy Elliot", którzy uciekają z domu, a także obraz nocnego życia miasta, jego zepsucia i tragedii. Shiri gra istotną rolę Violet- prostytutki i ofiary przemocy własnego brata, dziewczyny w głębokiej depresji i na krawędzi samobójstwa. Hm, ciekawe czy to będzie drugie "Requiem dla snu" tak czy inaczej- Shiri w zupełnie nowej roli.
"Love surreal"- wiem że pisaliście o tym filmie, ale nie wiem, czy był jego opis. Tak czy inaczej, Shri wciela się tam w młodą, nieśmiałą artystkę Abby, która jeszcze jako nastolatka stworzyła w swojej wyobraźni idealnego mężczyznę, który w zupełności jej wystarcza do czasu gdy zakochuje się w innym- i jest on tym razem facetem z krwi i kości. Problem w tym że "pan wyśniony" nieoczekiwanie się materializuje i za nic na świecie nie chce odczepić.
To może być nawet zabawne
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Na głównej stronce, jest więcej fajnego stuffu do ściągnięcia A poza tym myślę, że gdzieś za 2 lata film zawita i do naszej TV. Mogę się nawet z kimś o to założyć
I znalazłam jeszcze fanarcik z Shiri. Zdjątko znane, ale za to jaki efekt! Wstawiam miniaturkę...
pełny obraz pod tym linkiem
I znalazłam jeszcze fanarcik z Shiri. Zdjątko znane, ale za to jaki efekt! Wstawiam miniaturkę...
pełny obraz pod tym linkiem
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Nigdy nie widziałam tej strony o Shiri więc myśle że niektórzy też jej nie widzieli zamieszczam tu link
http://shiriapplebyonline.ifrance.com/s ... ebyonline/
i jeszcze taka strona
http://bigstars4u.com/shiri-appleby/
http://shiriapplebyonline.ifrance.com/s ... ebyonline/
i jeszcze taka strona
http://bigstars4u.com/shiri-appleby/
- misiopuchatek
- Zainteresowany
No to są wreszcie te upragnione zdjęcia HQ !!!!!!!!!!
W związku z padnięciem (chwilowym) Imagestation do albumu wsadzę je później.
Narazie podaję linki do 6 zdjęć ale zmniejszonych o mniej więcej 50%. Photobucket i jego limity...
All credits for Brown Eyes
Photo 1
Photo 2
Photo 3
Photo 4
Photo 5
Photo 6
Miłego oglądania !!
Jeju żadnego makijażu a taka śliczna
W związku z padnięciem (chwilowym) Imagestation do albumu wsadzę je później.
Narazie podaję linki do 6 zdjęć ale zmniejszonych o mniej więcej 50%. Photobucket i jego limity...
All credits for Brown Eyes
Photo 1
Photo 2
Photo 3
Photo 4
Photo 5
Photo 6
Miłego oglądania !!
Jeju żadnego makijażu a taka śliczna
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Misiu gdzie to zdjęcie...? Byłabym wdzięczna choćby za link
Misiu skąd są te zdjęcia...? ===>
To z tego XBox Party?? Chyba nie.. Nie mów że z jakiegoś odcinka bo się załamie swoją niewiedzą, a ze mną to coraz gorzej nawet w opowiadaniach się już gubie...
Liz16 ten fan art na samym dole jest prześliczny...
Misiu skąd są te zdjęcia...? ===>
To z tego XBox Party?? Chyba nie.. Nie mów że z jakiegoś odcinka bo się załamie swoją niewiedzą, a ze mną to coraz gorzej nawet w opowiadaniach się już gubie...
Liz16 ten fan art na samym dole jest prześliczny...
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Hehe. Link do albumu jest zawsze pod moim postem.
To to małe pod kreską o treści:
Ostatni update w albumie: 6 Sierpnia 2004
..:: Teraz jest tam 139 zdjęć ::..
W związku z tym, że jest to Imagestation trzeba się najpierw zarejestrować ale to bardzo nie boli a chyba warto dla tych 139 zdjęć
Jeśli chodzi o pytanie to tak:
"A time for dancing" - scena na dyskotece
"Battle of Shaker Heights" - ostatnie 5 minut filmu
Roswell ale odcinka nie pamiętam...
I na koniec dwa z "Deal of a lifetime" - próbuję ten film dorwać już 3-ci rok ale bez skutku
Ja obstawiam pierwszy fanarcik...może dlatego, że widziałem to video...
To to małe pod kreską o treści:
Ostatni update w albumie: 6 Sierpnia 2004
..:: Teraz jest tam 139 zdjęć ::..
W związku z tym, że jest to Imagestation trzeba się najpierw zarejestrować ale to bardzo nie boli a chyba warto dla tych 139 zdjęć
Jeśli chodzi o pytanie to tak:
"A time for dancing" - scena na dyskotece
"Battle of Shaker Heights" - ostatnie 5 minut filmu
Roswell ale odcinka nie pamiętam...
I na koniec dwa z "Deal of a lifetime" - próbuję ten film dorwać już 3-ci rok ale bez skutku
Ja obstawiam pierwszy fanarcik...może dlatego, że widziałem to video...
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Na tym zdjęciu wygląda jak Japonka. Spójrzcie na te oczka! Śliczna. A wracając do fotek z XXcoś tam Nie lubię butów na obcasach, ale te niebieskie które ma Shiri są fantastyczne. Gdybym dopadła takie w sklepie z chęcią zamieniłabym na nie moje adidasy i trampki. Nie sądziłam, że to kiedyś powiem, bo na obcasach zwykle chodzę jak na szczudłach - niepewniemisiopuchatek wrote:
- misiopuchatek
- Zainteresowany