Max Evans //\\ Jason Behr #1
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Maddie, nie tylko tobie... ze mnie tata już żartuje, dzisiaj dał mi ramkę na zdjęcia i powiedział, żebym sobie oprawiła zdjęcie "idola". Nic nie powiedziałam, poszłam do pokoju i po chwili wróciłam z inną, ładniejszą ramką, z dwoma zdjęciami Jasona i zaszuszonym kwiatkiem i w milczeniu pokazałam to tacie... Oniemiał...
Uprzejmie proszę o niezamieszczanie TAKICH fotografii Jasona B. (chodzi mi o szczególnie o te gdzie tak głęboko patrzy mi w oczy)bo po pierwsze jest to dla mnie nie lada pokusa i zachęta do zmiany wyznania (nie martw się Kyle jeszcze się trzymam),a po drugie, gdy ktoś taki na mnie tak wnikliwie patrzy robię się baaardzo wstydliwa
Elu czytałaś moze na theddd.net recenzje Gale?Polecam. Co prawda nie we wszystkim sie z nia zgadzam(jak poczytasz to będziesz wiedziała co mam na mysli) ale polecam...boki mozna zrywać. I ta dziewczyna ma absolutnego, ewidentnego fioła na punkcie Jasona...łzy w oczach.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
.. .nie czytałam, właśnie przeglądam theddd , naprowadź gdzie jej szukać
Przy okazji wrzucę fotki Jasona ze spotkania z fanami z planu do odc. "Ask Not" z dedykacją dla Dreamersów...
Przy okazji wrzucę fotki Jasona ze spotkania z fanami z planu do odc. "Ask Not" z dedykacją dla Dreamersów...
Last edited by Ela on Wed Aug 27, 2003 9:41 pm, edited 2 times in total.
ok, tu jest link http://www.theddd.net/Dumont3.html
własnie stwierdzilam ze dalej nie ma fanartów nie ma tez strony schurry, a tam własnie jest opowiadanie, które miałam przetłumaczyc i tu wrzucić nie ma to jak pech.
własnie stwierdzilam ze dalej nie ma fanartów nie ma tez strony schurry, a tam własnie jest opowiadanie, które miałam przetłumaczyc i tu wrzucić nie ma to jak pech.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
Czemu on ma taki podobny charakter pisma, co ja
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek