Shiri Appleby
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
tak soebie łaże po stronkach i patrze i patrze...aż tu nagle takie coś widze
Shiri: I want to thank everybody for all the support they have given to the show, and we are all really appreciative that you guys have rallied around the show because we know if it wasn't for you the story wouldn't have been told for such a long time, and it really means a lot to all of us that people have enjoyed what we have been spending many hours doing- I don't really know what to say except for thank you.
A do tego jest dołączone takie zdjęcie:
Słodkie!!
Shiri: I want to thank everybody for all the support they have given to the show, and we are all really appreciative that you guys have rallied around the show because we know if it wasn't for you the story wouldn't have been told for such a long time, and it really means a lot to all of us that people have enjoyed what we have been spending many hours doing- I don't really know what to say except for thank you.
A do tego jest dołączone takie zdjęcie:
Słodkie!!
Czy ktoś coś wie o rzekomym wyjeździe Shiri do Japonii. Podobno to decyzja na ost. chwilę. Nie wiele zrozumiaąłm z japońskich stron, ale wspominają tam coś o jakimś TATSUII i podają link.
http://img70.photobucket.com/albums/v21 ... n_copy.jpg
jak wam się podoba???
to moje ostatnie dzieło... co do tego czegoś po japońsku to nic nie rozumiem
jak wam się podoba???
to moje ostatnie dzieło... co do tego czegoś po japońsku to nic nie rozumiem
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Mnie się podoba
A z tym japońskim też mam lekkie problemy Jedyne co skumałem to to, że premiera jest 2 lipca. I jest wywiad z Shiri
Dzięki za info
A z tym japońskim też mam lekkie problemy Jedyne co skumałem to to, że premiera jest 2 lipca. I jest wywiad z Shiri
Dzięki za info
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Ja też lubie bałdzo to zdjęcie...dlaczego bo kocham Colina i uwielbiam Shiri...a macie jakieś fotki z Kath, Colinem, Shiri i Brendanem??? Moje cztery ulubione postacie...macie?? Plisss
PS - Błąd zaznaczony niżej poprawiony [/b]
PS - Błąd zaznaczony niżej poprawiony [/b]
Last edited by gosiek on Wed Jun 30, 2004 9:01 pm, edited 2 times in total.
Ojej dzięki jaki entuzjazm dzięki za te miłe słowa Tapetę zrobiłam w PS7 więcej grafik znajdziecie na mojej stronie, teraz to w ogóle zrobiłam lay na stronę z tym fanartem, poza tym hmmm w dziale linki mam tam temat i wcześniej pokazywałam co poniektóre moje prace...Liz16 wrote:Irihs to twoje dzieło???? To jest śliczne, bardzo mi się podoba Poprostu wspaniełe
ale ta jest moją pierwszą z Shiri niestety głównie było to spowaodaowane brakiem dobrych (jakościowo i fajnych) fotek z jej udziałem... aha jeszcze zrobiłam z tej tapety 2 inne, ale to już na stronie się pojawi, chyba że ktoś chce tutaj...
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Małe info na temat Shiri
7 lipca w Tokio w "Bobby's Cafe" odbyło się spotkanie promujące DVD Roswell.
Proszę zdjątka
I życzenie Shiri - różowa karteczka po prawej
"Chciałabym aby wszyscy nadal cieszyli się tym serialem i żeby każdy z nich mógł znaleść swoją 'love story'"
Gdybyście chcieli więcej informacji z tego spotkania to dajcie znać.
7 lipca w Tokio w "Bobby's Cafe" odbyło się spotkanie promujące DVD Roswell.
Proszę zdjątka
I życzenie Shiri - różowa karteczka po prawej
"Chciałabym aby wszyscy nadal cieszyli się tym serialem i żeby każdy z nich mógł znaleść swoją 'love story'"
Gdybyście chcieli więcej informacji z tego spotkania to dajcie znać.
Olka
Wiedziałam, że będziesz pierwszą osobą w tym pokoju Też się zasadzam ta tą informację, ale w newsach. Muszę jeszcze tylko przetłumaczyć japoński wywiad albo artykuł w którym wtrącają jej słowa z japońskiej strony Czemu musiała pojechać do japonii. Jakby chociaż rozmawiali z nią po angielsku, to przetłumaczyłabym to w mig, a tak 10 osób muszę się pytać, czy czasem czegoś nie przekręcam wrrrr No ale jak mus to mus! Roswell rulez!:D
Zaraz, zaraz. Jesteś pewny, że 7 lipca? Bo ja już ten artykuł i jedno z tych zdjęć mam od tygodnia hmmm. trzeba poszperać w sieci
Zaraz, zaraz. Jesteś pewny, że 7 lipca? Bo ja już ten artykuł i jedno z tych zdjęć mam od tygodnia hmmm. trzeba poszperać w sieci
- misiopuchatek
- Zainteresowany
No tak jestem pewien. To wiem od japońskiej dziewczyny
Poza tym na oficjalnej stronie DVD Roswell informacje o tym spotkaniu pojawiły się 8 lipca czyli dzień później.
I jeszcze jedno poza tym spotkanie odbyło się 7 lipca ze względu na święto jakie jest tego dnia - to stąd ta karteczka z życzeniem Shiri.
Nie jest jednak powiedziane, że nasza Shiri nie baluje sobie w Japonii już tydzień albo dwa
A Ty Oleńko znasz japoński ?
Poza tym na oficjalnej stronie DVD Roswell informacje o tym spotkaniu pojawiły się 8 lipca czyli dzień później.
I jeszcze jedno poza tym spotkanie odbyło się 7 lipca ze względu na święto jakie jest tego dnia - to stąd ta karteczka z życzeniem Shiri.
Nie jest jednak powiedziane, że nasza Shiri nie baluje sobie w Japonii już tydzień albo dwa
A Ty Oleńko znasz japoński ?
"Znasz" to za dużo powiedziane. Niestety Ale się uczę! Póki co z gazet, a po wakacjach planuję zapisać się na jakiś kurs. No nie "jakiś", tylko nawet konkretny. Upatrzyłam sobie już trzy w Krakowie, tylko muszę wybrać i poczekać oczywiście by zorientować się, czy czasem studia mi nie pójdą, bo w takim wypadku to odpada. W każdym razie korzystam z translatorów i gazet by te wszystkie "hieroglify" odczytać. I jeszcze przy nieocenionej pomocy {o}, który na swoje nieszczęście zdeklarował się, że mi pomoże (Co prawda narazie tylko przy wywiadzie z Jasonem, ale właśnie opracowuję plan, jak skutecznie przekonać go do pozostałych artykułów ).
Hmmm... podam, ale PMem Bo tak wszyscy sami sobie "ztranslatorują" i moja praca poszłaby na marne Ale jeśli to ty misiaczku jestem skłonna podać ci ten adres, bo wiem, jak kochasz Shiri! I miałeś rację, to faktycznie było 7 lipca. Musiałao mi się pochrzanić. Przez te egzaminy straciłam poczucie czasu
- misiopuchatek
- Zainteresowany
poprostu jak zobaczyłam te zdjęcia to myślałam ze spadne z krzesła...
Co myślicie o Shiri w roli japonki??
(misopuchatek - jak dobrze zauwazyłam, są one z twoich własnych zbiorów, które udostępniasz jak narazie na forum4fans...??)
jak chyba dobrze zauważyłam są one z premiery japońskiego sezonu na DVD
Co myślicie o Shiri w roli japonki??
(misopuchatek - jak dobrze zauwazyłam, są one z twoich własnych zbiorów, które udostępniasz jak narazie na forum4fans...??)
jak chyba dobrze zauważyłam są one z premiery japońskiego sezonu na DVD