![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Mnie teżLenka wrote:Gosiek - rozbrajasz mnie swoimi opisami do fotek
Tak, mysle ze tak wlasnie jestlizzy_maxia wrote: BTW. "Smok", to jak mniemam, ta cycata panna, jego teraźniejsza "wybranka serca"? Jakoś inaczej na nią wcześniej mówiłyście..Hmmm...nie przypomnę sobieAaa...wiem, coś z jaszczurem to było?
Ale tak poza tym, to jesteście strasznie dla niej niemiłe
A co jesli ona miała niańkę polskiego pochodzenia, polskiego się"naumiała" i teraz nam tu na forum zagląda?
No i dobrze, niech wie co sadzimy o jej związku z Brenem...może z nim zerwie, a zrospaczony chłopak poleci do...hmmm Mai albo ShiriBTW. "Smok", to jak mniemam, ta cycata panna, jego teraźniejsza "wybranka serca"? Jakoś inaczej na nią wcześniej mówiłyście..Hmmm...nie przypomnę sobie Aaa...wiem, coś z jaszczurem to było? Ale tak poza tym, to jesteście strasznie dla niej niemiłe A co jesli ona miała niańkę polskiego pochodzenia, polskiego się"naumiała" i teraz nam tu na forum zagląda?
Jakos chyba przezyjemyLizziett wrote:Rzucam wam bombę na kolanatak serio, to na roswellfanatics znalazłam zdjęcie z nowego filmu Brendana "Sugar" i pomyślałam, że jeszcze go pewnie nie widziałyście. No cóż, jest ono trochę kontrowersyjne, ale ma nadzieję że nikt nie umrze ze zgorszenia
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests