!! ..::Euro 2004 Portugalia::.. !!
Moderator: Xander
Nie musiałeś, byłem tego świadom. I szczerze nie wiem co w tym było śmiesznego. Czesi przecież dobrze grają w hokeja.
Co do tematu to mój pierwszy faworyt pokazał klasę z Hiszpanią. Ale z całego meczu najbardziej afektowana była końcówka kiedy to hiszpański obrońca Raul pięknie wybronił zaraz sprzed lini bramkowej drugiego gola.
Ps. Portugalia i Czechy - to by był mój wymarzony finał...
Co do tematu to mój pierwszy faworyt pokazał klasę z Hiszpanią. Ale z całego meczu najbardziej afektowana była końcówka kiedy to hiszpański obrońca Raul pięknie wybronił zaraz sprzed lini bramkowej drugiego gola.
Ps. Portugalia i Czechy - to by był mój wymarzony finał...
Oglądałam wczorajszy mecz i jego wynik bardzo, ale to bardzo mnie ucieszył, od początku byłam za Portugalią i jak już wiem, że wyszła z grupy to jestem cała HAPPY
Co do samego meczu to uważam, że był świetny, myślałam, że serce mi wyskoczy w niektórych momentach Nie ma co Portugalczycy pokazali klasę
Myślę, że na tym etapie moim wymarzonym finałem, byłby mecz Portugalia - Francja
Co do samego meczu to uważam, że był świetny, myślałam, że serce mi wyskoczy w niektórych momentach Nie ma co Portugalczycy pokazali klasę
Myślę, że na tym etapie moim wymarzonym finałem, byłby mecz Portugalia - Francja
Nie ma to jjak oglądać dwa mecze jednocześnie . Jeden telewizor na podłodze z włączonym ZDFem, a drugi na szafce z dwójką (albo jeddynką, nie pamiętam ). I dotego oba obsługiwane jednym pilotem puszczone na jedną głośność . Ogl. razem z całą rodzinką, choć raczej ja byłam od analizowania w jakim momencie kto przechodzi...
Szkoda, że odpadła Hiszpania - ja strasznie lubię Casillas'a. Ale mówi się trudno, i ogląda Portugalię dalej.
Szkoda, że odpadła Hiszpania - ja strasznie lubię Casillas'a. Ale mówi się trudno, i ogląda Portugalię dalej.
- lizzy_maxia
- Fan
Według mnie w dzisiejszym meczu zwycięsko wyjdzie Dania grają oni skuteczny i efektowny futbol,chociaż wolałbym żeby zremisowali i wyeliminowali Włochy z dalszej walki bo po słabym meczu z Danią i niełądnym zachowaniu Tottiego nie zasługują oni na dalszą grę
Cowards die many tiems before their deaths,The valiant never taste of death but once.
Meczu raczej sobie nie przypomnę bo go nie widziałem. Nie będę się kłócił jak Czesi grają, ale i tak bardzo kojarzą się z tym sportem - może przez tą aferę dopingową, może przez to, że mają kilku dobrych zawodników w NHL.Xander wrote:Inti: Czesi nie graja dobrze w hokeja. Przypomnij sobie mecz z Rosja z 1996 lub chociaż afere dopingową.
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Ja tylko wspomnę, że to że Hiszpania i Włochy nie weszły można zrozumieć, ale Niemcy? Ale fakt że niewiele pokazali. Może jednak powinni się byli ukorzyć i odpalić Czechom parę euro
A jeśli dzisiaj Francja przegra z Grecją, bedę się śmiał. Długo i szyderczo. [Nie żebym miał coś do Francuzów, ale jeśli przegrają to w pełni zasłużą na ten śmiech ]
A jeśli dzisiaj Francja przegra z Grecją, bedę się śmiał. Długo i szyderczo. [Nie żebym miał coś do Francuzów, ale jeśli przegrają to w pełni zasłużą na ten śmiech ]
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- ta emotka przedstawia mój humor po wczorajszym meczu .
- do 80 - którejś minuty byłam w siódmym niebie,
- koniec meczu ok no bo 1:1, komu to przeszkadza,
- dogrywka - jak Portugalia strzeliła gola to - , za to jak Anglia - ,
- przy karnych ten - *^%&$ - to mnie naprawdę zdenerwował,
no i mój humor zmianił się na .
- do 80 - którejś minuty byłam w siódmym niebie,
- koniec meczu ok no bo 1:1, komu to przeszkadza,
- dogrywka - jak Portugalia strzeliła gola to - , za to jak Anglia - ,
- przy karnych ten - *^%&$ - to mnie naprawdę zdenerwował,
no i mój humor zmianił się na .
Czytaj między wierszami...
ta strzałka ma wskazywac początek mojego komenta czyli zmienił sie na . Nie wiedziałam ,że to będzie takie trude do załapania .mój humor zmianił się na
dla mnie też, komu ja mam teraz kibicować, czyje mecze oglądać (Anglia i Francja odpadły )Francja przegrała z Grekami. Dla mnie to katastrofa, szkoda mi ich.
Czytaj między wierszami...