Jak naprawdę wyglądamy?
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- lizzy_maxia
- Fan
Ojej...Znowu nie trafiłam Strzelać więcej nie będę (choć podejrzenia pewne mam, a to, czy są trafne czy nie, dowiem się mam nadzieję kiedyś...), bo trzeba dać szansę innym. No już, zgadywać, która z dziewczyn na zdjęciu to Lyss Po tym, jak Lyss zawężyła pole poszukiwań, macie ułatwione zadanie. Hmm...a może wszyscy wiedzą już jak wyglądasz i nie potrzebują zaglądać do tego tematu? To by wyjaśniało dlaczego tutaj takie pustki...
- lizzy_maxia
- Fan
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- lizzy_maxia
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
He, fakt, strona się rozjeżdża i to bardzo, ale wystarczy, jak dziewczyny zmienią avatary...Tylko kiedy pojawią się na forum? Setka, wykasowanie postów nie miałoby sensu, bo to samo trzeba by było zrobić też w każdym innym temacie, w którym dziewczyny coś napisały.
I raz na zawsze proszę zapamiętać : z ImageStation nie da się wstawić zdjęć
Oki.
Luca, Twoje zdjecie - avatar już widać, ale ciekawe na jak długo Dlatego proponuję przenieść to na inny serwer (bo z ImageStation nigdy nic nie wiadomo). To samo tyczy się też Mirelki (tylko, że jej zdjecia w dalszym ciągu nie widać). Albo po prostu spróbujcie zamieścić linki do owych zdjęć, a na avatary przeznaczyć jakieś inne.
I raz na zawsze proszę zapamiętać : z ImageStation nie da się wstawić zdjęć
Oki.
Luca, Twoje zdjecie - avatar już widać, ale ciekawe na jak długo Dlatego proponuję przenieść to na inny serwer (bo z ImageStation nigdy nic nie wiadomo). To samo tyczy się też Mirelki (tylko, że jej zdjecia w dalszym ciągu nie widać). Albo po prostu spróbujcie zamieścić linki do owych zdjęć, a na avatary przeznaczyć jakieś inne.
- lizzy_maxia
- Fan
Strona się rozjeżdza, czyli...Luca, Ty widzisz avatar Mirelki? Bo jeśli widzisz, to Tobie się nie rozjeżdża Wyobraź sobie avatar baaaardzo szeroki, albo jakiś szeroki obrazek...Hyh, prościej, bo sama się zaplątałam: strona się rozjeżdza, jeśli musisz przesuwać tym paskiem u dołu...W miarę jasno?
Hehe, no wiesz Luca, to musiała być odważna decyzja A ja nie jestem odważna, więc - przykro mi Moje zdjęcie widzieli tylko Ci, którzy na to zasłużyliLuca wrote:A Wy nie zrobicie sobie avatarkow z fotkami?
Przeciez jestesmy taka wielka rodzina, prawda? I sadze, ze zasluzylam na zdjecie polowy osob stad przynajmniej Ej no co z Wami
Hmmm... powiedzmy, ze rozumiem pojecie "rozjezdzania sie" Tak mnie wiecej, z nacieskiem na mniej
P.S. Mirela to taki leniwiec pospolity, wiec jeszcze troszke sobie poczekacie na jej urocza fizys
Hmmm... powiedzmy, ze rozumiem pojecie "rozjezdzania sie" Tak mnie wiecej, z nacieskiem na mniej
P.S. Mirela to taki leniwiec pospolity, wiec jeszcze troszke sobie poczekacie na jej urocza fizys
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Elołek
Sylvio i Mirelko - wasze avatarki są wręcz przepiękne (pomijając to że av Miri się tutaj nie pokazuje).
Sylvio i Mirelko - wasze avatarki są wręcz przepiękne (pomijając to że av Miri się tutaj nie pokazuje).
Nigdy w życiu Osoby, które miały prawo widzieć to zdjęcie już je widziały, a reszta musi sobie mnie wyobrazićMirela wrote:moze Szati podesle zdejcie
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
- lizzy_maxia
- Fan