Nasze "trzęsienia ziemi"
po pierwsze to co napisal chyba Piter - ze swieta w dzisiejszym swiecie sa do bani - to przykra prawda,ale jednak prawda. a to nie chodzi o to, zeby w koncu miec kilka dni wolnego. zgubilismy gdzies po drodze sens swiąt. a szkoda.... WIEC PROSIMY O WIECEJ SWIĄTECZNYCH FASZYSTEK, KTORE PRZYWRÓCĄ NAM ŚWIĘTA!!!!!
a co do identyfikacji - to mam trochę cech Marii, w ogole chcialabym byc taka jak ona. lubie ciety jezyk i nieprzejmownaie sie małymi problemami, docenianie milosci i umiejetnosc walki o nią.
a co do identyfikacji - to mam trochę cech Marii, w ogole chcialabym byc taka jak ona. lubie ciety jezyk i nieprzejmownaie sie małymi problemami, docenianie milosci i umiejetnosc walki o nią.
chyba piter tego nie napisal... a przynajmniej ja nic o tym nie wiem (a mozesz mi wierzyc, ze jestemz nim tak blisko jak to mozliwe )
ja raczej lubie swieta, chociaz to sie wiaze z wyjazdem do Radomia do obu Babci i wsuwaniem dwoch kolacji wigilijnych ( zazwyczaj po swietach do domu wraca znacznie wiecej mnie niz wyjezdzalo ). zawsze jest to oderwanie od codziennosci, zawsze w tym czasie panuje jakas inna atmosfera, zawsze jest jakos ... nie wiem... po prostu lubie swieta
ja raczej lubie swieta, chociaz to sie wiaze z wyjazdem do Radomia do obu Babci i wsuwaniem dwoch kolacji wigilijnych ( zazwyczaj po swietach do domu wraca znacznie wiecej mnie niz wyjezdzalo ). zawsze jest to oderwanie od codziennosci, zawsze w tym czasie panuje jakas inna atmosfera, zawsze jest jakos ... nie wiem... po prostu lubie swieta
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Cóż, ja lubie święta Bożonarodzeniowe i tylko te. Jest wolne od przekętej szkoły, życie staje się piękniejsze, można obdarować ukochanych ludzi prezentami... no i jest śnieg --> można się rzucać śnieżkami, robić bałwany, choć u mnie na podwórku ich nawet latm nie brakuje
"Kocham moich fanów, którzy są ze mną na dobre i na złe!" Niejaki Sven "Hanni" Hannawald