A:: Kes_ALF
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
A:: Kes_ALF
Skoro wysiadł mi Word i na razie nie mogę pisać kolejnych części moich opowiadań, pomyślałam żeby zamieścic na forum te które już są na xcomie. Dotarła do mnie straszliwa prawda, że mnóstwo ludzi wogóle nie wchodzi tam w fan-ficki, i czytają tylko to co jest na forum i że mnóstwo ludzi wogóle nie wie o moim istnieniu, nie mówiąc już o tym czy jestem K czy M (Pozdrowienia dla tej osoby)Jak wielu autorom moje opowiadania przestają mi się podobać jak tylko umieszczę je na stronie, ale cóż zrobić...Podaję tylko linki do pierwszych części wieloczęściowych opowiadań bo w przeciwnym razie miałabym okropnie dużo pracy.Pech w Las Vegas
I want out, because I love you so much
Acha, i bardzo przepraszam, że te opowiadanka nie są sformatowane do tego nowego wyglądu działu fan-ficków ale jak już pisałam nie mogę poprawić z powodu nie działającego worda... pozatym nie rozumiem tego, wszystkie ficki zamieszczałam sformatowane w ten sam sposób a teraz nie wszystkie wyglądają tak samo... zastanawiające.[b:b12f220639]Ciężka Noc[/b:b12f220639] [b:b12f220639]Zdrada[/b:b12f220639] [b:b12f220639]Meet the Dupes[/b:b12f220639] - NC-17[b:b12f220639] Disturbing Behavior[/b:b12f220639]Na razie wystarczy, teraz wszyscy będą mieli szansę przeczytać moje opowiadanka... jaśli będą chcieli oczywiście
Last edited by Kes_ALF on Fri Sep 03, 2004 5:06 pm, edited 2 times in total.
Meet The Dupes czIII -NC-17Jeżeli to kogoś interesuje
Last edited by Kes_ALF on Mon May 10, 2004 2:17 pm, edited 1 time in total.
Hehe, no oczywiście że nie, ale komy do Meet the Dupes dostałam tylko przy pierwszej części daaaawno temu, a jego charakter się nieco zmienił dalej a wogóle to ten komentarz jest chyba spowodowany moim obecnym nastrojem No to już chyba będzie z 5 wyświetleń będących moim dziełem
ja tez ... ja tez... ja tez czytam mam nadzieje ze nie zamierzasz zaprzestac pisania tego opowiadania dalej... (chodzi mi o meet the dupes)bo ono ma cos w sobie... a tak poza tym lubie opowiadania o duplikatach a twoje zapowiada sie interesujaco ehhh... ale zem sie zamotala w tej swojej wypowiedzi.... moze ja juz lepiej skoncze... pozdrawiam i zycze weny{a widzisz... ktoś jednak czyta...}
Hej wszystkim Wróciłam i wrzucam ficki!! wiem, że obiecałam wrzucić wszystko co mam napisane czyli części 3 ffów ale zmieniłam zdanie będę wrzucać jedną część co kilka dni żebyście nie mieli za dóżo na raz do czytania
http://www.roswell.pl/fan-fiction.php?m ... 20cz.%20IV
http://www.roswell.pl/fan-fiction.php?m ... 20cz.%20IV
Kurcze zapomniałam sie zalogować to wyżej to ja i jak zwykle zrobiłam błąd wpisując link ... nawet kilka błędów
Pech w Las Vegas cz. VI
Pech w Las Vegas cz. VI