Perłowa krew
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Hmm... _liz - a który to miał być ten długi weekend? Mam nadzieję, że nie myślisz o tym czerwcowym ?!
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
No niestety wpadam tylko na chwilkę i w dodatku przynosząc pewne wieści... Miałam wczoraj "drobne" kłopoty z komputerem i skutkiem tego jest to, że... nie ma już "Perłowej krwi" Po prostu wykasował mi sieten plik - nie wiem jak do tego doszło, ale zniknęły wszystkie zapisy, a miałam gotowe odcinki, więc... Zawieszam "Perłową krew", bo nei wiem kiedy znajdę czas na napisanie tego wszystkiego od początku. Może za kilka tygodni, a może za kilka miesięcy... Przykro mi. P.S: Kropelki sa w stanie nienaruszonym, ponieważ nie zapisywałam ich na komputerze... Jeszcze raz przepraszam za długotrwałe przerwanie "Perłowej krwi".
Jaka szkoda!!Ja miałam pecha z pisaniem pracy mgr. Też mi "zniknął" plik, na którym namęczyłam się najwięcej, ale miałam nauczkę i wszystko od tej pory zapisuję i na dysku i na dyskietkach lub płytkach. Raz się sparzyłam i to mi starczy na dłuuuugi czas.Mam wszelako nadzieję, że powrócisz jednak do tego opowiadania i nie zostawisz tego tak odłogiem.
Hmm... To się chyba nazywa "złośliwość rzeczy martwych"? No cóż, pocieszeniem jest to, że piszesz, że jest to zawieszenie a nie definitywny koniec tego ff. To teraz pozostaje czekanie!A więc czekam!
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
- lizzy_maxia
- Fan
Tak, to przykre, komputery sucks (niekiedy, ale ostatnio coraz częściej) Ile razy miałam ochotę walnąć tego mojego grata, bo mi się zawieszał np. w trakcie pisania posta Akurat w sprawach fanfików jestem cierpliwa, więc dla mnie nie stanowi to większego problemu...Kto wie, może to, co napiszesz od nowa, będzie o niebo lepsze?
Ostatnio zaczytuję się w opowiadankach Dreamerkowych, więc postanowiłam spróbować z "perłową krwią"... Tak, wiedziałam, że jest niedokończona, chciałam tylko... posmakować No i przeczytałam dwa rozdziały, i zaciekawiona pytam: Czy zamierzasz kontynuować to opowiadanko, _liz? Nie poganiam, pytam tylko, czy zamierzasz
- lizzy_maxia
- Fan
Hmm... być może kiedyś powstaną kolejne części, ale napewno nie teraz. Co nie znaczy, że nie możesz wykonać bannerka Lizzy! Dlaczego nie teraz? A dlatego, że mam mało czasu. Mnóstwo nauki, dwa opowiadania w trakcie i jeszcze zaczęłam trzecie (zupełnie nowe, kategoria, której jeszcze nigdy nie ruszałam...), więc może kiedyś...