Rankin najbardziej interesującyh postaci na tym forum...
Moderator: piter
ustnego?
co masz na mysli..?
aha.. pisemnego.. czyli jednak to nie to o czym pomyslalem... (chcialem... ee.. zaspiewac..)
ps: jestes pewna, ze nie wolisz ustnego..?
luki, {o}, sorry, tematy mi sie pomylily (ale niech to bedzie nauka dla Was na przyszlosc )
co masz na mysli..?
aha.. pisemnego.. czyli jednak to nie to o czym pomyslalem... (chcialem... ee.. zaspiewac..)
ps: jestes pewna, ze nie wolisz ustnego..?
luki, {o}, sorry, tematy mi sie pomylily (ale niech to bedzie nauka dla Was na przyszlosc )
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- lizzy_maxia
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
niech sie dowartosciowuja w Tworczosci.. tam i tak jest Klub Wzajemnej Adoracji... proponuje wyrazanie swojego podziwu dla innych osob z przez porownanie z bohaterami serialu.. "och, lizzy, jestes wspaniala jak sam szeryf!"...
ps: luki, jak juz mowilem, jestem bardzo fajny - nie bee.
ps: luki, jak juz mowilem, jestem bardzo fajny - nie bee.
- lizzy_maxia
- Fan
Widzę, że jeśli rozmowa nie toczy się wokoło Pitera, to już toczyć się nie ma prawa? Ten temat założyła Emilie i w pewien sposób ona tu rządzi. Co z tego, ze jesteś moderatorem. Okazywanie władzy w sposób "Jeszcze jeden taki post, w którym nie ma o mnie mowy, będzie kasowany" jest żałosne. Może dostęp do Miodzio ograniczysz tylko dla wybranych, tych, którzy się Tobie podlizują i piszą ubóstwiające Ciebie posty? Przyjmij wreszcie do wiadomosci, że nie jesteś pępkiem świata.
PS. Cokolwiek teraz napiszesz, nie zamierzam tracić czasu na wykłócanie się z Tobą.
PS. Cokolwiek teraz napiszesz, nie zamierzam tracić czasu na wykłócanie się z Tobą.
1. wladza? to ja tu rzadze - nie Emilie. jak sie z tym nie mozesz pogodzic, to ja nie nalegam na Twoja obecnosc tutaj.
2. temat? albo ten temat mial byc zabawny i wtedy Miodzio jest dla niego wlasciwym miejscem (a Wasze wzajemne lizanie tylkow z pewnoscia z humorem nie ma nic wspolnego), albo nie i wtedy (Emilie, powiedz tylko slowo) wyjezdza stad natychmiast gdziekolwiek indziej.
3. podlizywanie sie mnie? nienawidze jak mi sie ktos podlizuje - nie szanuje takich ludzi. mozecie sobie po mnie jezdzic w ta i spowrotem - nawet nie pomysle o skasowaniu takiego postu - ale jest warunek - to ma chociaz probowac byc zabawne.
ps: z cala powaga twierdze, ze gowno mnie obchodzi, czy zechcesz sie ze mna klocic.. to i tak bedzie nudne...
2. temat? albo ten temat mial byc zabawny i wtedy Miodzio jest dla niego wlasciwym miejscem (a Wasze wzajemne lizanie tylkow z pewnoscia z humorem nie ma nic wspolnego), albo nie i wtedy (Emilie, powiedz tylko slowo) wyjezdza stad natychmiast gdziekolwiek indziej.
3. podlizywanie sie mnie? nienawidze jak mi sie ktos podlizuje - nie szanuje takich ludzi. mozecie sobie po mnie jezdzic w ta i spowrotem - nawet nie pomysle o skasowaniu takiego postu - ale jest warunek - to ma chociaz probowac byc zabawne.
ps: z cala powaga twierdze, ze gowno mnie obchodzi, czy zechcesz sie ze mna klocic.. to i tak bedzie nudne...
Re: Rankin najbardziej interesującyh postaci na tym forum...
cóż za badziewny teamt przeceiż zawsze było wiadomo że ja jestem najbardziej ciekawy interesujący itd...Emilie_N wrote:....kogo uważacie za najbardziej interesującą i ciekawą osobę na tym forum? Kto ma najfajniejsze/najciekawsze/najpopularniejsze posty? Kto jest najbardziej lubiany?
Decyzja należy do ciebie....
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
Re: Rankin najbardziej interesującyh postaci na tym forum...
To były bardzo miłe słowa...... Moim zdaniem temat jest spoko...Ramzes wrote:
cóż za badziewny teamt przeceiż zawsze było wiadomo że ja jestem najbardziej ciekawy interesujący itd...
Ramzes, jeśli zachciało ci się tu wpaść i krytykować wszystko oprócz swojego ego, to: po pierwsze pisz czytelniej i składniej, a po drugie nie staraj się naśladować pitera, bo marnie ci to wychodzi...
Wspomnę też jeszcze, iż możesz być kolejnym wywalonym z forum członkiem Klubu Wzajemnej Adoracji. Tylko żebyś mi nie pisał później błagalnych maili z prośbą o unieważnienie bana, jak to od pewnego czasu robi ;-)
Wspomnę też jeszcze, iż możesz być kolejnym wywalonym z forum członkiem Klubu Wzajemnej Adoracji. Tylko żebyś mi nie pisał później błagalnych maili z prośbą o unieważnienie bana, jak to od pewnego czasu robi ;-)