Urodziny....
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Niki, życzę Ci słoneczka wesołego, bo wkońcu już wiosna, uśmiechu na twarzy - zawsze i wszędzie. Jak najwięcej szczęśliwych dni, a nawet jesli będą też i te gorsze to wyjścia z nich zawsze obronną ręką. A takze żeby nikt nie mówił, że widać od razu po tobie, że jesteś barankiem, (i że baranki to są najgorsi ludzie na świecie - nie wiem, jak ciebie, ale mnie taka postawa wnerwia ). Więc uśmiechnij się!
- lizzy_maxia
- Fan
Pierwszy raz spotykam się z takim stereotypem, ale jeśli on rzeczywiście funkcjonuje, to przyłączam się do apelu Maddie: baranki są przesympatyczne! Przykład? Chłopak mojej kumpeli - jeszcze nigdy nie spotkałam faceta, który traktowałby swoją dziewczynę w tak bardzo dżentelmeński sposób i pamiętał o wszyściutkich rocznicach! A poza tym do tego, że jest Baranem podchodzi z uśmiechem. I Tobie Niki też takiego optymizmu życzę - jeżeli znalazłby się ktoś, komu Twój znak zodiaku przeszkadzał.A takze żeby nikt nie mówił, że widać od razu po tobie, że jesteś barankiem, (i że baranki to są najgorsi ludzie na świecie - nie wiem, jak ciebie, ale mnie taka postawa wnerwia
No to przynajmniej widzę że nie wszyscy to znają . Mam przyjaciółkę, która przeprowadziła się 2 lata temu do nas. I przez pierwsze 2 miesiące zanim mnie dobrze poznała, powtarzała że mimo wszystko widać ze jestem baranem, z charakteru, bo jej poprzednie znajomości z barankami nigdy się dobrze nie kończyły, a jedna dziewczyna (Baranek, oczywiście) która była najgorsza urodziła się tego samego dnia co ja! Do tego wszystkiego ostatnio siedze sobie na zajęciach z (nie wiem jak to się nazywa, w każdym bądź razie pomaga lepiej poznać siebie) no i coś tam o sobie powiedziałam, a facia na to: Jesteś zodiakalnym Baranem?
- lizzy_maxia
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
Aaaaaa Jak mogłam zapomnieć, że 6 kwietnia były urodzinki Psyche! Jutro swoje święto będzie obchodzić Doreen, a pojutrze Maddie. Więc dziewczyny - z tego miejsca składam Wam życzenia (Psyche, sorki, że spóźnione), oby Wam się w życiu jak najlepiej powodziło
PS. Niki, jaka to liczba? Zdradzisz w końcu? Wiem, że kobiet o wiek się nie pyta, ale skoro już zaczęłaś, to dokończ
PS. Niki, jaka to liczba? Zdradzisz w końcu? Wiem, że kobiet o wiek się nie pyta, ale skoro już zaczęłaś, to dokończ
- lizzy_maxia
- Fan
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Naprawdę masz mnie na gadulcu....hehe...a ja cię nie mam...brendanferhfan wrote:Gosiek tez ma za nie dlugo urodziny... Przynajmniej wiem to z jej opisu na gg chociaz nigdy jeszcze z nia nie gadalam
Tak urodzinki mam 26 kwietnia (jupiiiii) I szczeże powiedziawszy nie mogę sie doczekać...bo może kolezanku kupia mi koszulkę w naszym sklepiku
- lizzy_maxia
- Fan
Brendanferhfan (Piter ma rację, trzeba Ci wymyślić jakieś zdrobnienie ), Gosiek ma urodziny 26 kwietnia, co zostało już dawno uwzględnione w naszym spisie.
O, widzę, że mnie Gosiek ubiegłaś To może zdradź nam jeszcze swój rocznik. I trzymam kciuki, żeby prezent od koleżanek wypalił
A reszta niech się odzywa, jeśli zauważy w liscie jakieś błędy lub braki. Koniecznie
O, widzę, że mnie Gosiek ubiegłaś To może zdradź nam jeszcze swój rocznik. I trzymam kciuki, żeby prezent od koleżanek wypalił
A reszta niech się odzywa, jeśli zauważy w liscie jakieś błędy lub braki. Koniecznie
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- lizzy_maxia
- Fan
Wcale nie! Piszcie, kiedy macie imieniny i urodziny (rocznik mile widziany, chyba że ktoś bardzo bardzo się wstydzi chociaż przecież nie ma czego). Będzie więcej okazji do składania życzeń, a co za tym idzie - wiecej miłych chwil spędzonych na forum przy tych życzeń czytaniu ('ach, ach, jacy oni są wspaniali - pamiętali o mnie' ).natalii wrote:imieniny są chyba mniej ważne
Gwoli ścisłości - życzenia urodzinowe czy imieninowe? Temat topicu sugeruje urodziny, więc tak to odczytałam i zapisałam. Ale proszę jeszcze o potwierdzenie i datę imieninEmilie_N wrote:Życzenia składajcie mi 21 kwietnia.