![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Image](http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka937.jpeg)
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Pierwszy raz spotykam się z takim stereotypem, ale jeśli on rzeczywiście funkcjonuje, to przyłączam się do apelu Maddie: baranki są przesympatyczne! Przykład? Chłopak mojej kumpeli - jeszcze nigdy nie spotkałam faceta, który traktowałby swoją dziewczynę w tak bardzo dżentelmeński sposóbA takze żeby nikt nie mówił, że widać od razu po tobie, że jesteś barankiem, (i że baranki to są najgorsi ludzie na świecie - nie wiem, jak ciebie, ale mnie taka postawa wnerwia
Naprawdę masz mnie na gadulcu....hehe...a ja cię nie mam...brendanferhfan wrote:Gosiek tez ma za nie dlugo urodziny... Przynajmniej wiem to z jej opisu na gg chociaz nigdy jeszcze z nia nie gadalam
Wcale nie! Piszcie, kiedy macie imieniny i urodziny (rocznik mile widziany, chyba że ktoś bardzo bardzo się wstydzinatalii wrote:imieniny są chyba mniej ważne
Gwoli ścisłości - życzenia urodzinowe czy imieninowe? Temat topicu sugeruje urodziny, więc tak to odczytałam i zapisałam. Ale proszę jeszcze o potwierdzenie i datę imieninEmilie_N wrote:Życzenia składajcie mi 21 kwietnia.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests