Radosnych Świąt Wielkanocnych!
Moderators: Galadriela, Olka
Radosnych Świąt Wielkanocnych!
Samuraje wysoko cenili sobie honor. Kiedy dowódca przegrywał bitwę, wojownik tracił pana, czy ponosił innego jeszcze rozaju porażkę, sposobem na zachowanie godności było seppuku. Znacie to zapewne, jeśli oglądaliście "Ostatniego samuraja". Pierwsze moje życzenie - abyście nie zapomnieli o swojej godności.
Przypomnijcie sobie teraz ostatnie słowa Katsumoto. Umierając spojrzał na otaczający go świat. Zobaczył kwiaty wiśni. Stwierdził - "Wszystkie są doskonałe". Drugie moje życzenie - abyście jak Katsumoto umieli dostrzec piękno i doskonałość otaczającego was świata.
A przypomnijcie sobie jeszcze coś - "Każdego dnia wstają, żeby doprowadzić coś do perfekcji". Trzecie moje życzenie - życzę wam takiej pasji, takiej ambicji, abyście nie zadowalali się normą i poprawnością, lecz wszystko, co robicie, robili całym sercem - jak najpiękniej i jak najdoskonalej.
No. Starczy.
PS: Kto ma oczy - niechaj czyta. Wszystko jest ze sobą powiązane...
Przypomnijcie sobie teraz ostatnie słowa Katsumoto. Umierając spojrzał na otaczający go świat. Zobaczył kwiaty wiśni. Stwierdził - "Wszystkie są doskonałe". Drugie moje życzenie - abyście jak Katsumoto umieli dostrzec piękno i doskonałość otaczającego was świata.
A przypomnijcie sobie jeszcze coś - "Każdego dnia wstają, żeby doprowadzić coś do perfekcji". Trzecie moje życzenie - życzę wam takiej pasji, takiej ambicji, abyście nie zadowalali się normą i poprawnością, lecz wszystko, co robicie, robili całym sercem - jak najpiękniej i jak najdoskonalej.
No. Starczy.
PS: Kto ma oczy - niechaj czyta. Wszystko jest ze sobą powiązane...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
ja natomiast chcialbym Wam zyczyc (troche mniej pretensjonalnie ) wszystkiego dobrego na Swieta.
po namysle: to bylo znacznie mniej pretensjonalne....
po namysle: to bylo znacznie mniej pretensjonalne....
Last edited by piter on Fri Apr 09, 2004 3:48 pm, edited 1 time in total.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- lizzy_maxia
- Fan
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Spokojnych świąt i wesołych jajek
..::WESOŁE JAJECZKA::..
..::WESOŁE JAJECZKA::..
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Hmmm... Czy i ja moge zlozyc zyczenia? Bo kilka osob juz to zrobilo i boje sie, ze ten post kto skasuje bo sie tylko po was powtorze. A wiec...
WEOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!
WEOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!
Last edited by Kwiat_W on Sat Apr 10, 2004 11:23 am, edited 1 time in total.
Życzę wam smacznego jajka, zdrowych i wesołych świąt i bogatego zająca!
http://anightonthetown.tripod.com/easter.html
http://anightonthetown.tripod.com/easter.html
"You look into my eyes, I go out of my mind"
Niech Wam spełnią się marzenia, czyli:
- dobrego jajeczka
- mokrego dyngusa
- wielu zajączków
- i kurczaczków
- i zimowych bałwanków
A przedewszystkim ludzi, na których zawsze mogliście, możecie i będziecie mogli liczyć.
http://kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf
- dobrego jajeczka
- mokrego dyngusa
- wielu zajączków
- i kurczaczków
- i zimowych bałwanków
A przedewszystkim ludzi, na których zawsze mogliście, możecie i będziecie mogli liczyć.
http://kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf
Tak się zastanawiam, czy popełnić to seppuku...
Życzenia od redakcji już były, ale myślę, że nikt nie będzie miał mi za złe, że dodam coś indywidualnie.
Życzę Wam, jak co roku, mokrego jajka i smacznego dyngusa - aby życie było dla Was niezwykłe, bo skoro wszyscy jesteśmy fanami Roswell, to zapewne każdy z nas tęskni za oderwaniem się od szarej rzeczywistości. I myślę, że Święta Wielkanocne, są jednymi z tych kilku dni w roku, kiedy nasze życie może uciec od rutyny dnia powszedniego.
Radosnych (bo Święta nie mogą być wesołe, jak uparcie twierdziła moja polonistka z podstawówki ) Świąt Wielkiej Nocy
życzę ja!
P.S. misiopuchatku ubiegłeś/łas mnie z tymi śpiewającymi jajami! Uwielbiam je, są fantastyczne!!!
Życzenia od redakcji już były, ale myślę, że nikt nie będzie miał mi za złe, że dodam coś indywidualnie.
Życzę Wam, jak co roku, mokrego jajka i smacznego dyngusa - aby życie było dla Was niezwykłe, bo skoro wszyscy jesteśmy fanami Roswell, to zapewne każdy z nas tęskni za oderwaniem się od szarej rzeczywistości. I myślę, że Święta Wielkanocne, są jednymi z tych kilku dni w roku, kiedy nasze życie może uciec od rutyny dnia powszedniego.
Radosnych (bo Święta nie mogą być wesołe, jak uparcie twierdziła moja polonistka z podstawówki ) Świąt Wielkiej Nocy
życzę ja!
P.S. misiopuchatku ubiegłeś/łas mnie z tymi śpiewającymi jajami! Uwielbiam je, są fantastyczne!!!
- brendanferhfan
- Zainteresowany
zajrzyjcie tu i włączcie głośniki http://www.garden-of-serenity.republika ... kanoc.html
Czytaj między wierszami...