Shiri Appleby
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Oglądałem ten teledysk i na końcu była liczba 2004.
Więc można wywnioskować że skoro teledysk jest z 2004 roku a mamy marzec więc pewnie był kręcony pod koniec 2003 albo na początku 2004.
Ale to tylko moja radosna twórczość
W każdym razie włoski naszej kochaniutkiej Shiri już zaczęły ładnie odrastać
A btw streamy do teledysku może wkleję
-------------------------
WINDOWS MEDIA:
ASX - 300kbps
ASX - 128kbps
ASX - 56kbps
QUICKTIME:
MOV - 300kbps
MOV - 128kbps
MOV - 56kbps
REAL VIDEO:
RM - 300kbps
RM - 128kbps
RM - 56kbps
Miłego streamingowania
A jakby komuś te strumyczki za bardzo nie płynęły to dam linka (Luki tak na mnie działasz ) do gifa z teledysku.
!! UWAGA 1.8MB !!
..::GIF Made by 6thRock::..
Więc można wywnioskować że skoro teledysk jest z 2004 roku a mamy marzec więc pewnie był kręcony pod koniec 2003 albo na początku 2004.
Ale to tylko moja radosna twórczość
W każdym razie włoski naszej kochaniutkiej Shiri już zaczęły ładnie odrastać
A btw streamy do teledysku może wkleję
WINDOWS MEDIA:
ASX - 300kbps
ASX - 128kbps
ASX - 56kbps
QUICKTIME:
MOV - 300kbps
MOV - 128kbps
MOV - 56kbps
REAL VIDEO:
RM - 300kbps
RM - 128kbps
RM - 56kbps
Miłego streamingowania
A jakby komuś te strumyczki za bardzo nie płynęły to dam linka (Luki tak na mnie działasz ) do gifa z teledysku.
!! UWAGA 1.8MB !!
..::GIF Made by 6thRock::..
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Nowe screeny z DVD. Około 220 tym razem z odcinka "Sexual Healing". Oj gorrrrrrąca scena !!
Screeny
Screeny
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Pierwsze zdjęcie jest moim zdaniem najlepszym i najładniejszym zdjęciem, z Shiri jakie kiedykowiek zrobiono. Esensja piękna i kobiecości, od patrzenia na którą w głowie się kręci... Czemu taka Shiri jest tylko jedna, ech...
Natomiast nie wiem, czy zauważyliście, ale na drugiej focie, tej z Maxem, Shiri jakby trochę zmizerniała No tak, w końcu zamiast Maxa wolałaby nas!
Wielki dzięki dla Puchatka, za takie zdjęcia w takim wielkim formacie!
Pedros - na takie smętne nastroje polecam pooglądać sobie po raz n-ty Roswell. Skutkuje jak nic, szczególnie jeśli zwraca się uwagę na Liz. Ostatnio oglądałem sobie The Toy House i prawdę mówiąc nie za bardzo rozumiem Liz. Jeszcze w poprzednim odcinku powiedziała, że "nie chcę bez niego żyć", a parę dni później wariowała na meczu za Kylem jak mało kto. Aż te kobiety, przewrotność mają we krwi. Za to przynajmniej można było się pośmiać jak patrzyło się na Maxa, który na twarzy miał wymalowane komiczne zdegustowanie i zakłopotanie w jednym. Nie ma co, Liz manipulowała nim jak chciała.
Natomiast nie wiem, czy zauważyliście, ale na drugiej focie, tej z Maxem, Shiri jakby trochę zmizerniała No tak, w końcu zamiast Maxa wolałaby nas!
Wielki dzięki dla Puchatka, za takie zdjęcia w takim wielkim formacie!
Pedros - na takie smętne nastroje polecam pooglądać sobie po raz n-ty Roswell. Skutkuje jak nic, szczególnie jeśli zwraca się uwagę na Liz. Ostatnio oglądałem sobie The Toy House i prawdę mówiąc nie za bardzo rozumiem Liz. Jeszcze w poprzednim odcinku powiedziała, że "nie chcę bez niego żyć", a parę dni później wariowała na meczu za Kylem jak mało kto. Aż te kobiety, przewrotność mają we krwi. Za to przynajmniej można było się pośmiać jak patrzyło się na Maxa, który na twarzy miał wymalowane komiczne zdegustowanie i zakłopotanie w jednym. Nie ma co, Liz manipulowała nim jak chciała.
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Ja też mam kilka fotek Shiri
Może na poczatek Shiri i Emilie
A oto Appleby z prawdopodobnie swoimi koleżankami
A tutaj...to ja nie mam pojęcia!!
Hmm...
A tutaj Shiri z nijaką Justine Shapiro
A tutaj w Xenie
Stronka dla widzów o mocnych nerwach...ja nie za bałdzo miałam ochote to ogląaćhttp://fake.kir.jp/s/shiri_appleby1.html
A tu znowu z Xeni
To na tyle ode mnie
Może na poczatek Shiri i Emilie
A oto Appleby z prawdopodobnie swoimi koleżankami
A tutaj...to ja nie mam pojęcia!!
Hmm...
A tutaj Shiri z nijaką Justine Shapiro
A tutaj w Xenie
Stronka dla widzów o mocnych nerwach...ja nie za bałdzo miałam ochote to ogląaćhttp://fake.kir.jp/s/shiri_appleby1.html
A tu znowu z Xeni
To na tyle ode mnie
- lizzy_maxia
- Fan
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
misio śliczne jest to zdjęcie, masz jeszcze jakieś, większe
Ja mam forki z "Dark Light" sama nie wiem co to jest, ale naprawdę nieźle shiri na nich wyszła, ogień i wogóle. Ale nie moge ich wrzócic bo mam na dysku, a jak wyslę do siebie na poczte to już wogóle mi sie krzyzyk pokazuje jak tutaj chcem wklepać :]
Ja mam forki z "Dark Light" sama nie wiem co to jest, ale naprawdę nieźle shiri na nich wyszła, ogień i wogóle. Ale nie moge ich wrzócic bo mam na dysku, a jak wyslę do siebie na poczte to już wogóle mi sie krzyzyk pokazuje jak tutaj chcem wklepać :]