Polar Video - nowy plik dla dreamersów
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Teraz działa... trzeba było poprawić wpis o wirtualnych serwerach...
Oprócz tego na Polar Attraction ===>>> http://www.polarattraction.com/viewtopi ... &start=130 - strona 14 pojawił się krótki filmik... w dwóch wersjach, z tekstem... albo bez. Sama muzyka - notabene z filmu, sprawia, że inaczej patrzymy na to, co tak doskonale znamy - na najsłynniejsze momenty serialu... Filmik trwa zaledwie minute dziesięć, ale mnie się podoba. Waży 3,6 mega... Aha, i nie jest polarowy...
Oprócz tego na Polar Attraction ===>>> http://www.polarattraction.com/viewtopi ... &start=130 - strona 14 pojawił się krótki filmik... w dwóch wersjach, z tekstem... albo bez. Sama muzyka - notabene z filmu, sprawia, że inaczej patrzymy na to, co tak doskonale znamy - na najsłynniejsze momenty serialu... Filmik trwa zaledwie minute dziesięć, ale mnie się podoba. Waży 3,6 mega... Aha, i nie jest polarowy...
Joj
ja to ściągnęłam ale nie działa
Mon cher Tu dois attender pour le aveu ...[...]Bo kocham go całym sercem , umieram kiedy nie ma go przy mnie , moja bluzka przykleja się do mojego spoconego ciała, kiedy on mnie dotyka[...]Głowa w lodówce
Dheh
Nio pobrałam i nie działa ale spróbuje , media player 8 dobra
Mon cher Tu dois attender pour le aveu ...[...]Bo kocham go całym sercem , umieram kiedy nie ma go przy mnie , moja bluzka przykleja się do mojego spoconego ciała, kiedy on mnie dotyka[...]Głowa w lodówce
Z reszty jeszcze nie poprawiłam linków. Tylko Te dwa video wspomniane kilka dni temu są dostępne, ale obiecuję, że jutro po południu, ok. 18 poprawię wszystkie linki i sprawdzę, czy działają.
Wy się "polarujecie", a ja powoli zmieniam temat video. Dla uważniejszego oczka w historii Zapomnij o tym Liz była z Maxem, dopóki nie wyszła na jaw historia z Tess i ich dzieckiem.
Zaczynam się zastanawiać, czy nie zrobić jakiegoś video z muzyką bez słów, za to z tekstem na ekranie... Coś właśnie jak ta zapowiedź na Polar Attraction. Nawet znalazłam kilka pięknych kawałków...
Wy się "polarujecie", a ja powoli zmieniam temat video. Dla uważniejszego oczka w historii Zapomnij o tym Liz była z Maxem, dopóki nie wyszła na jaw historia z Tess i ich dzieckiem.
Zaczynam się zastanawiać, czy nie zrobić jakiegoś video z muzyką bez słów, za to z tekstem na ekranie... Coś właśnie jak ta zapowiedź na Polar Attraction. Nawet znalazłam kilka pięknych kawałków...
Teraz rozumiem ...doczekam do jutra i...hmm...czekam na coś nowego :] ten pomysł z tymi słowami jest spoxiu.Z reszty jeszcze nie poprawiłam linków. Tylko Te dwa video wspomniane kilka dni temu są dostępne, ale obiecuję, że jutro po południu, ok. 18 poprawię wszystkie linki i sprawdzę, czy działają.
Może zabierzesz się kiedyś za coś w stylu "Wściekli" z szybka i dynamiczna muzą (to mnie kręci, zwłaszcza jak coś naprawde głosnego) lub coś w stylu "śmieszne" te też lubie
Hotaru - jest wielka sprawa!
Oglądałam już z 20 razy ten twój polarkowy filmik (i will love you) i tak mnie ciągnie do napisania ff, że nawet sobie nie wyobrazasz, tylko czy pozwolisz mi wykorzystać temat twojego teledysku do tego opowiadania
oczywiście głównymi bohaterami będą Liz i Michael.
Tylko jak już bede go pisać, to nie teraz, bo mam na głwoie za dużo juz opo.
A więc, zgadzisz się??
Oglądałam już z 20 razy ten twój polarkowy filmik (i will love you) i tak mnie ciągnie do napisania ff, że nawet sobie nie wyobrazasz, tylko czy pozwolisz mi wykorzystać temat twojego teledysku do tego opowiadania
oczywiście głównymi bohaterami będą Liz i Michael.
Tylko jak już bede go pisać, to nie teraz, bo mam na głwoie za dużo juz opo.
A więc, zgadzisz się??
Zdaje mi sie, że raczej ściśle...bo akcja bardzo mi sie podoba...jeżeli oczywiście dobrze ja rozumiem , a chyba tak.
Dokładnie nie potrafie opisać jak to widze, ale myślę, że...tu jest trochę plontaniny, ale postarałabym się to poukłądać jaknajlepiej.
Wiem, że Liz zachodzi w ciąze z Mikim, a potem zostaje postrzelona...i umiera (boze jakie to smutne)
Co do przesłania to spox, da sie zrobić
No nie wiem, zależy jak szybko mi pojdzie z innymi...postaram sie jak najszybciej
Dokładnie nie potrafie opisać jak to widze, ale myślę, że...tu jest trochę plontaniny, ale postarałabym się to poukłądać jaknajlepiej.
Wiem, że Liz zachodzi w ciąze z Mikim, a potem zostaje postrzelona...i umiera (boze jakie to smutne)
Co do przesłania to spox, da sie zrobić
No nie wiem, zależy jak szybko mi pojdzie z innymi...postaram sie jak najszybciej
Hm, wyłamałam sie od reguły i zrobiłam video dla Dreamersów. Jest bardzoi króciutkie - zaledwie minuta trzynaście sekund, bez słów, za to z blond Tess w tle... Powiedzcie, co myślicie... Nie jestem za dobra w tematach Dreamer, ale w każdym badź razie plik jest tutaj:Miłość i zdradaFormat jak zwykle wmv, waga pliku to zaledwie 2,86 mega, więc jest umieszczony na sudetach i możecie zawsze go ściągnąć.