Polar Video - nowy plik dla dreamersów
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Teraz działa... trzeba było poprawić wpis o wirtualnych serwerach...
Oprócz tego na Polar Attraction ===>>> http://www.polarattraction.com/viewtopi ... &start=130 - strona 14 pojawił się krótki filmik... w dwóch wersjach, z tekstem... albo bez. Sama muzyka - notabene z filmu, sprawia, że inaczej patrzymy na to, co tak doskonale znamy - na najsłynniejsze momenty serialu... Filmik trwa zaledwie minute dziesięć, ale mnie się podoba. Waży 3,6 mega... Aha, i nie jest polarowy...
Oprócz tego na Polar Attraction ===>>> http://www.polarattraction.com/viewtopi ... &start=130 - strona 14 pojawił się krótki filmik... w dwóch wersjach, z tekstem... albo bez. Sama muzyka - notabene z filmu, sprawia, że inaczej patrzymy na to, co tak doskonale znamy - na najsłynniejsze momenty serialu... Filmik trwa zaledwie minute dziesięć, ale mnie się podoba. Waży 3,6 mega... Aha, i nie jest polarowy...

Joj
ja to ściągnęłam ale nie działa 

Mon cher Tu dois attender pour le aveu ...[...]Bo kocham go całym sercem , umieram kiedy nie ma go przy mnie , moja bluzka przykleja się do mojego spoconego ciała, kiedy on mnie dotyka[...]Głowa w lodówce
Dheh
Nio pobrałam i nie działa ale spróbuje , media player 8 dobra
Mon cher Tu dois attender pour le aveu ...[...]Bo kocham go całym sercem , umieram kiedy nie ma go przy mnie , moja bluzka przykleja się do mojego spoconego ciała, kiedy on mnie dotyka[...]Głowa w lodówce
Z reszty jeszcze nie poprawiłam linków. Tylko Te dwa video wspomniane kilka dni temu są dostępne, ale obiecuję, że jutro po południu, ok. 18 poprawię wszystkie linki i sprawdzę, czy działają.
Wy się "polarujecie", a ja powoli zmieniam temat video. Dla uważniejszego oczka w historii Zapomnij o tym Liz była z Maxem, dopóki nie wyszła na jaw historia z Tess i ich dzieckiem.
Zaczynam się zastanawiać, czy nie zrobić jakiegoś video z muzyką bez słów, za to z tekstem na ekranie... Coś właśnie jak ta zapowiedź na Polar Attraction. Nawet znalazłam kilka pięknych kawałków...
Wy się "polarujecie", a ja powoli zmieniam temat video. Dla uważniejszego oczka w historii Zapomnij o tym Liz była z Maxem, dopóki nie wyszła na jaw historia z Tess i ich dzieckiem.
Zaczynam się zastanawiać, czy nie zrobić jakiegoś video z muzyką bez słów, za to z tekstem na ekranie... Coś właśnie jak ta zapowiedź na Polar Attraction. Nawet znalazłam kilka pięknych kawałków...

Teraz rozumiemZ reszty jeszcze nie poprawiłam linków. Tylko Te dwa video wspomniane kilka dni temu są dostępne, ale obiecuję, że jutro po południu, ok. 18 poprawię wszystkie linki i sprawdzę, czy działają.

Może zabierzesz się kiedyś za coś w stylu "Wściekli" z szybka i dynamiczna muzą (to mnie kręci, zwłaszcza jak coś naprawde głosnego) lub coś w stylu "śmieszne" te też lubie

Hotaru - jest wielka sprawa!
Oglądałam już z 20 razy ten twój polarkowy filmik (i will love you) i tak mnie ciągnie do napisania ff, że nawet sobie nie wyobrazasz, tylko czy pozwolisz mi wykorzystać temat twojego teledysku do tego opowiadania
oczywiście głównymi bohaterami będą Liz i Michael.
Tylko jak już bede go pisać, to nie teraz, bo mam na głwoie za dużo juz opo.
A więc, zgadzisz się??
Oglądałam już z 20 razy ten twój polarkowy filmik (i will love you) i tak mnie ciągnie do napisania ff, że nawet sobie nie wyobrazasz, tylko czy pozwolisz mi wykorzystać temat twojego teledysku do tego opowiadania
oczywiście głównymi bohaterami będą Liz i Michael.
Tylko jak już bede go pisać, to nie teraz, bo mam na głwoie za dużo juz opo.
A więc, zgadzisz się??

Zdaje mi sie, że raczej ściśle...bo akcja bardzo mi sie podoba...jeżeli oczywiście dobrze ja rozumiem
, a chyba tak.
Dokładnie nie potrafie opisać jak to widze, ale myślę, że...tu jest trochę plontaniny, ale postarałabym się to poukłądać jaknajlepiej.
Wiem, że Liz zachodzi w ciąze z Mikim, a potem zostaje postrzelona...i umiera
(boze jakie to smutne)
Co do przesłania to spox, da sie zrobić
No nie wiem, zależy jak szybko mi pojdzie z innymi...postaram sie jak najszybciej

Dokładnie nie potrafie opisać jak to widze, ale myślę, że...tu jest trochę plontaniny, ale postarałabym się to poukłądać jaknajlepiej.
Wiem, że Liz zachodzi w ciąze z Mikim, a potem zostaje postrzelona...i umiera

Co do przesłania to spox, da sie zrobić
No nie wiem, zależy jak szybko mi pojdzie z innymi...postaram sie jak najszybciej

Hm, wyłamałam sie od reguły i zrobiłam video dla Dreamersów. Jest bardzoi króciutkie - zaledwie minuta trzynaście sekund, bez słów, za to z blond Tess w tle... Powiedzcie, co myślicie... Nie jestem za dobra w tematach Dreamer, ale w każdym badź razie plik jest tutaj:Miłość i zdradaFormat jak zwykle wmv, waga pliku to zaledwie 2,86 mega, więc jest umieszczony na sudetach i możecie zawsze go ściągnąć.