Świat, literatura, film...-gdzie jeszcze słychać o Roswell ?
Hmmm... a gdyby tak stworzyc rpg'a No wiecie na niektoorych stronach powstaja... Moshe by i tutaj... Jakby co ja sobie wiecie w delikatny sposoob rozpychania sie lokciami zajmuje sobie postac Marii
Mari
Mari
Luca and Lyss are my sisters...The wood are lovely, dark and deep.But I have promises to keep.And miles to go before I sleepAnd miles to go before I sleep...
Ale extra! Na jakiejś starej płytce z Roswell trafiłam na reklamę Jasona Behra! I to nie byle jaką! Śliczna, cudeńko A dalej trafiłam na animowany filmik pt. ,,Futurama 45 - Roswell the Ends Well". Opowiadał on o trójce ludzi żyjących w 3000 roku, którzy niechcący przenieśli się do roku 1947. No i oczywiście ich machina musiała rozbić się w Roswell Filmik smieszny, tylko oglądać, a reklama Jasona to jak wcześniej napisałam po prostu cudeńko i perełka
Hehe ^^ normalnie chyba w nocy obejshe sobie roswella... Liz przypomnialas mi o roswell i pewnie cala noc nie bede spala tylko ogladala =)
Mari
Mari
Luca and Lyss are my sisters...The wood are lovely, dark and deep.But I have promises to keep.And miles to go before I sleepAnd miles to go before I sleep...
Wczoraj oglądałam film pt:" Namiętności" i w najbardziej roszczulającym momencie usłyszłam Sheryl Crow " I shal belive". Od razu pomyślałam o Roswell. Mimo iż czasami nie zdajemy sobie z tego sprawy ale Roswell zawsze bedzie nas otaczac. We fragmencie ksiażki czy ścieżce dzwiękowej innego filmu. Bo zawsze bedzie w nas.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
To chyba najodpowiedniejszy temat do tego co chcę napisać (wydawało mi się, że jest inny temat, jeszcze odpowiedniejszy, ale jakos go nie znalazłem).
Otóż zdarzyło mi się przeczytać ostatnio książkę pod tytułem "Kraina Hi Lo". Ogólnie o kowbojach nieco "od kuchni", ale nieważne. Ważny jest autor. Niejaki ... Max Evans.
Przypadek? Hmm, "Tess Harding" to przecież tytuł filmu. Jakiegoś Alexa Whitmana też gdzieś widziałem (o pamięci ulotna!). Czy więc to możliwe, że imiona naszych bohaterów nie zostały wzięte skądinąd? Sytuację komplikuje fakt, że Max Evans to wymysł Melindy Metz, zaś Tess Harding i Alex Whitman - twórców serialu.
Tak czy owak, jeśli ktoś ma ochotę - wpisywać do wyszukiwarek Michaela Guerina i Elizabeth Parker. A moze i też Isabel Evans oraz Kyle'a Valeti'ego. A nuż (a widelec) trafi się na coś ciekawego?
Otóż zdarzyło mi się przeczytać ostatnio książkę pod tytułem "Kraina Hi Lo". Ogólnie o kowbojach nieco "od kuchni", ale nieważne. Ważny jest autor. Niejaki ... Max Evans.
Przypadek? Hmm, "Tess Harding" to przecież tytuł filmu. Jakiegoś Alexa Whitmana też gdzieś widziałem (o pamięci ulotna!). Czy więc to możliwe, że imiona naszych bohaterów nie zostały wzięte skądinąd? Sytuację komplikuje fakt, że Max Evans to wymysł Melindy Metz, zaś Tess Harding i Alex Whitman - twórców serialu.
Tak czy owak, jeśli ktoś ma ochotę - wpisywać do wyszukiwarek Michaela Guerina i Elizabeth Parker. A moze i też Isabel Evans oraz Kyle'a Valeti'ego. A nuż (a widelec) trafi się na coś ciekawego?
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Re: Świat, literatura, film...-gdzie jeszcze słychać o Roswell ?
Przypomina Miło, że nie został tylko wspomnieniem po naszym serialu, plenery są naprawdę piękne. Np. nadawałby się do nakręcenia jakiegoś teledysku dla MajandryJustynka wrote:Krajobraz Wam nie przypomina czegoś?
Mmmmm....Justynka wrote:Krajobraz Wam nie przypomina czegoś?
Chciałabym kiedyś na żywo zobaczyc to miejsce.
a ja właśnie czytam "Czy już tu są?" Gildasa Bourdaisa książka o katastrofie z Roswell.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Re: Świat, literaura, film...-gdzie jeszcze słychać o Roswell ?
irien7 nie ty jedyna Ja od dawana o tym marzę.irien7 wrote:Justynka wrote:Chciałabym kiedyś na żywo zobaczyc to miejsce.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Może zrobimy sobie taka rosweliańską wycieczkę.
- MAX EVANS
- Fan
Jestem za Tylko najpierw uzbierajmy odpowiednia sumkęirien7 wrote:Może zrobimy sobie taka rosweliańską wycieczkę.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
I tu się zaczyna problemMAX EVANS wrote:Jestem za Tylko najpierw uzbierajmy odpowiednia sumkę
- MAX EVANS
- Fan
Pieniądze zawsze stanowią problemirien7 wrote:I tu się zaczyna problem