Brendan Fehr
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- ciekawska_osoba
- Fan
to właśnie jeden z niezależnych jego projektów - "Sugar", ja widziałam już kilka filmów z Brenem m.in. The Forsaken, Biker Boyz czy Oszukać przeznaczenie, aha i te Aniołeczki, a najbardziej to też poluje właśnie na Edge of madnes bo lubię filmy opowiadające historię gdziejące się w czasach wojny secesyjnej:))
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
Ludzie! to ja rozpętałam to szaleństwo z wojną secesyjną???? zupełnie niechcący????? Przypominam że edge of madness dzieje się w KANADZIE więc raczej nie powinno mieć związku z wijną w USA?? i film nie ma takiego związku o ile wiem jak już pisałam wcześniej.
A co do ról Brena to niewielę mogę powiedzieć bo oprócz Roswell widziałam z nim niestety tylko Aniołeczki, gdzie mi się do szaleństwa podobał (szczególnie scena bez koszulki ) i tam postać Mitcha Fureesa nie specjalnie odbiega od Michaela A najbardziej wściekła jestem, że na HBO już kilka razy puszczali Forsaken a ja go NIE MAM!!!!!!!!!! zaczęłam to sobie nawet ściągać, ale w tym tempie to za 10 lat obejrzę i wdedy wam opiszę moje wrażenia
A co do ról Brena to niewielę mogę powiedzieć bo oprócz Roswell widziałam z nim niestety tylko Aniołeczki, gdzie mi się do szaleństwa podobał (szczególnie scena bez koszulki ) i tam postać Mitcha Fureesa nie specjalnie odbiega od Michaela A najbardziej wściekła jestem, że na HBO już kilka razy puszczali Forsaken a ja go NIE MAM!!!!!!!!!! zaczęłam to sobie nawet ściągać, ale w tym tempie to za 10 lat obejrzę i wdedy wam opiszę moje wrażenia
I want out, because I love you so much
- ciekawska_osoba
- Fan
Kes ale w sumie to sie dzialo mniej wiecej w tym samym okresie a musze sie przyznac, ze dla mnie wiek XIX to tylko sie kojarzy z wojna secesyjna
hihi a ta scena z ta koszulka, miodzio taki nudny film a tu taka niespodzianka, od razu otrzezwialam i sen odszedl jak reka odjal po obejrzeniu tej sceny
hihi a ta scena z ta koszulka, miodzio taki nudny film a tu taka niespodzianka, od razu otrzezwialam i sen odszedl jak reka odjal po obejrzeniu tej sceny
Last edited by ciekawska_osoba on Mon Feb 02, 2004 11:49 pm, edited 1 time in total.
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
Ciekawska_osoba, przecież fotki torsu każdy może sobie obejżeć na jego oficjalnej stronie, nie potrzebnie się przejmowałaś, wszystkie ten tors doskonale znamy (piszę wszystkie bo wątpię żeby takie zdjęcia facetów interesowały ) a jeżeli ktoś z jakichś powodów nie trafił na te zdjęcia to http://www.brendanfehr.com/gallery/PerfectLittleAngel
oto link
Ach zapomnialam dodać, że mnie się ten samochodzik strasznie podobał, super w nim wyglądał.... brak mi słów
oto link
Ach zapomnialam dodać, że mnie się ten samochodzik strasznie podobał, super w nim wyglądał.... brak mi słów
I want out, because I love you so much
sprostowanie on dalmnie nie jest nieziemskiNasz nieziemski bez koszulki
a pozatym fotek nie widzę
a to w samochodzi jest fajne rcja samochód na tej fotce jest najfajniejszy
Last edited by Ramzes on Thu Feb 05, 2004 3:38 pm, edited 1 time in total.
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
- ciekawska_osoba
- Fan
Ależ mnie tu daaaawno nie było!!
Strasznie się stęskniłam za forum, teraz już na pewno będę się częściej pojawiać bo nareszcie już w piątek koniec tej męczarni jaką teraz przechodzę (np. dziś dokulałam się do domciu o 21 - od 7 rana poza domkiem) ale na szczęście jeszcze tylko 3 dni i nareszcie powrót do nmormalnego życia
liz dzięki za link, ja ten filmik już keidyś widziałam i przyznam się szczerze, że zupełnie mi się nie podoba Bren w tej fryzurce. Ok rozumiem, że to na potrzeby reklamy itp, ale jakos wygląda jakby dopiero co przeszła trąba powietrzna..... O wiele bardzej podobała mi się reklama jeansów, gdzie Bren miał te swoje długie włoski
zdjecia z tamtej sesji należą do moich ulubionych
Strasznie się stęskniłam za forum, teraz już na pewno będę się częściej pojawiać bo nareszcie już w piątek koniec tej męczarni jaką teraz przechodzę (np. dziś dokulałam się do domciu o 21 - od 7 rana poza domkiem) ale na szczęście jeszcze tylko 3 dni i nareszcie powrót do nmormalnego życia
liz dzięki za link, ja ten filmik już keidyś widziałam i przyznam się szczerze, że zupełnie mi się nie podoba Bren w tej fryzurce. Ok rozumiem, że to na potrzeby reklamy itp, ale jakos wygląda jakby dopiero co przeszła trąba powietrzna..... O wiele bardzej podobała mi się reklama jeansów, gdzie Bren miał te swoje długie włoski
zdjecia z tamtej sesji należą do moich ulubionych
Fajnie, _osóbko, że wróciłas. Ja też dawno nie zagląda tego pokoiku, choć na forum jestem codziennie. Dobrze, że ktoś go w końcu znowu ruszył.
Filmik obejrzałam i mi się też Bren nie podoba w tej fryzurze. A tak przy okazji, co to za sesja zdjęciowa ??
Filmik obejrzałam i mi się też Bren nie podoba w tej fryzurze. A tak przy okazji, co to za sesja zdjęciowa ??
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
witaj Janetko ja też baaardzo długo nie zaglądałam na forum ale teraz zaczynam już regularnie je odwiedzać przynajmniej przez najbliższe miesiące aż do następnych egzaminów
mi rówież nie specjalnie przypadł do gustu Bren z tych zdjęć natomiast do moich ulubionych należą oczywiście z reklamy dzinsów wygląda na nich zabójczo przystojnie
mi rówież nie specjalnie przypadł do gustu Bren z tych zdjęć natomiast do moich ulubionych należą oczywiście z reklamy dzinsów wygląda na nich zabójczo przystojnie
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi