Polar Dream
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Wczoraj znowu miałam kłopoty z zalogowanie. No ale dziś w pracy już bez problemów. Przepiękny rozdział, pełen magii i powabu. Piszesz poprostu czarująco, nie można się oprzeć pokusie czytania raz po raz tych samych fragmentów. Tylko szkoda że już zbliżamy się do końca. Ale każdy wie, że co dobre musi kiedyś się skończyć. Ale nie zapomnisz o nas i napiszesz coś nowego? Na pewno, można na to liczyć. A jak nie .....
O rany! To był wietny odcinek. Rzeczywicie niezła wizja Liz - obłškana, nie kontaktujšca, nie wie kim jest. A potem ten miły akcencik, że jest piekielnie głodna. I jak ona musiała się bac Zana! Michael się wreszcie przełamał. Renya ma rację - to odcinek pełen magii i takiego czego szczególnego. Brawo! Szkoda, że to przedostatnia częć. A dzisiaj zamiecisz kolejnš prawda? Prawda?!
Wiem, że troszkę was przetrzymałam, ale w końcu się doczekałyście. Ponieważ dzisiaj zaczynają się ferie, to czas zabrac sie za coś nowego i zakończyć to co trwa. Dzis, już za chwilkę, zamieszczę ostatnią część Polar Dream. Jednoczesnie bardzo wam dziękuję za wierne śledzenie i miłe przyjącie tego ff o Michaelu i Liz. Mam nadzieję, że naprawde się wam podobało i że pozostanie w waszej pamięci. Nie wincie mnie za takie a nie inne zakończenie... W mojej wyobraźni to własnie tak musiało sie skończyć, nie mogło inaczej. Być może niektórym się to nie spodoba... Dzięki jeszcze raz za wsparcie i pomysły. A teraz... Zapraszam na ostatnią część Polar Dream
http://www.roswell.xcom.pl/?cat=fan-fic ... d=483&p=20
http://www.roswell.xcom.pl/?cat=fan-fic ... d=483&p=20
Last edited by _liz on Fri May 07, 2004 4:14 pm, edited 1 time in total.
Nieeeeeeeeeee!!!! Takiego zakończenia sie nie spodziewałam. Jak mogłaś? Niesamowite zakończenie, bardzo wzruszające magiczne i niezwykle piękne, ale.... czemu?! Nie dało sie ich jednak połączyć? Wiem, że to twoja wizja, ale eh... Wogóle zaskakująco to rozegrałaś. Max miał wypadek Issy jaka furia! I jak objechała Liz. Ale to rzeczywiście pokazało jak bardzo Michaelowi zależy na Liz. No i jak im obojgu na sobie wzajemnie zalezy. Kochają się aż do końca, poza krańce śmierci.
I jeszcze ten wiersz na końcu - czyj to? Ładny, ale nie kojarzę autora.
Szkoda, że to koniec, ale mam nadzieję, że napiszesz inny polar równie piękny
I jeszcze ten wiersz na końcu - czyj to? Ładny, ale nie kojarzę autora.
Szkoda, że to koniec, ale mam nadzieję, że napiszesz inny polar równie piękny
Takiego zakończenia sie nie spodziewałam. Jak mogłaś? Niesamowite zakończenie, bardzo wzruszające magiczne i niezwykle piękne, ale....
jejus... nie tylko ty Issy nie spodziewalas sie takiego zakonczenia.... chyba nikt sie tego nie spodziewal... szkujace ale bardzo pieknie!!!
Podejrzewałam, że zakończenie wywoła lekki wstrząs. Ale ciesze się, że jednak mimo wszystko uwazacie to za piękne zakończenie. Bardzo mi z tego powodu miło.Jak wszyscy wcześniej nie spodziwałam się takiego zakończenia...
Yy... autorka bardzo mało znana i raczej niezbyt wybitna... niejaka _lizI jeszcze ten wiersz na końcu - czyj to? Ładny, ale nie kojarzę autora.
ale _liz pewnie nie dlugo zaskoczy nas nowym polarkiem tak samo swietnym
Szykuje się i to i to.... ale to w drugiej połowie ferii, bo w pierwszej mnie nie bedziepolarkiem albo może dreamerkiem
Komitet Tabasco Award ma zaszczyt zaprezentować Nagrodę jaką to opowiadanie otrzymało w II Edycji Tabasco Award w kategorii UC oraz AU/UC
Hypatia-Tia
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
- usmiechnieta
- Gość
- Location: z 7-go Wymiaru (przedostatnie drzwi na lewo w Tęczowym Korytarzu)...
_liz bardzo przepraszam, że piszę o tym ff dopiero teraz, ale od daaawna nie było mnie na forum! Tak bywa - nie miałam kompletnie czasu. Ale teraz przyszedł czas na podsumowania. Pola Dream byłoi jest piękne A to zakończenie! Właściwie powinnam się obrazić, że ich uśmierciłaś, ale zrobiłaś to tak pięknie, że jednak cię ucałuje I gratuluję nagród!
There's a shadow hangin over me...