piątka naj ...
Moderator: piter
piątka naj ...
dobra wymieńcie według was piątke najlepszych piosenek w 2003 w kolejności od najlepszej do najgorszej ... umieściłem ten temacik tutaj aby nikt nie musiał uzasadniać swojego wyboru poprostu napiszcie i nie próbujcie nawet olewać tego temaciku ...
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
_liz nie skomentuje twojego komentarza ....
Ale swoja droga to czyjego gniewu sie powinnam obawiać ??
Czyzbyś mi groził ?
Owszem - jest to jedna z dwoch moich ulubionych wokalistek ( chyba nie musze mowić kim jest ta druga ) i nie sądze że jej teksty są INFANTYLNEGraalion wrote:3 piosenki Xtiny na pierwszych 3 miejscach. Musisz ją bardzo lubić.
Komentarz :Graalion wrote:Fighter - świetna piosenka
no commentRamzes wrote:świetny materiał na lezbijke
W cytacie mojej wypowiedzi nie wkleiłeś buziek i , ktore wyrażnie wskazuja na pewna ironię w mojej wypowiedzi , co do narażania sie na gniew Ramzesa....Piter wrote:ja ze swej strony pragne Cie zapewnic, ze to nie gniewu Ramzesa powinnas sie obawiac..
Ale swoja droga to czyjego gniewu sie powinnam obawiać ??
Czyzbyś mi groził ?
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
Czemu? Coś z nim nie tak?_liz nie skomentuje twojego komentarza ....
Podejrzewam, że póki co, to jedynie delikatnie aczkolwiek dobitnie cię ostrzegał. Przed kim? Moze przed sobą? Albo przed tym swoim strasznym Gołębiem... Jedno jeste pewne. W teorii - masz już drżeć ze strachuAle swoja droga to czyjego gniewu sie powinnam obawiać ??
Czyzbyś mi groził ?
moim zdaniem bardziej ironicznie jest bez buziek - przeciez nikt chyba nie jest tak naiwny, zeby myslec powaznie o obawianiu sie Ramzesa...
jak powiedziala _liz, ja nie groze - ja ostrzegam, uprzedzam..
_liz, mam szczera nadzieje, ze nie drwisz z Demonicznego Golebia.. dla Twojego wlasnego dobra..
Szati - zgadza sie - jezeli jeszcze nie drzysz, to udaj sie do psychiatry z rozpoznaniem calkowitego zaniku instynktu samozachowawczego
jak powiedziala _liz, ja nie groze - ja ostrzegam, uprzedzam..
_liz, mam szczera nadzieje, ze nie drwisz z Demonicznego Golebia.. dla Twojego wlasnego dobra..
Szati - zgadza sie - jezeli jeszcze nie drzysz, to udaj sie do psychiatry z rozpoznaniem calkowitego zaniku instynktu samozachowawczego
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
tez cos.. ja za malo cnotliwy... nie ma cnotliwszego czlowieka pod sloncem... tylko, ze nie zawsze silna wola zwycieza...
nareszcie mowisz z sensem <najwyrazniej mam ukryte talenty pedagogiczne.. >A Demoniczny Gołąb po prostu napawa mnie takim lękiem, że aż mi się język blokuje, żeby ci o tym mówić
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
a tam apokalipsa, oni wykazuja niezdrowe zainteresowanie golebiami - o to bym sie martwil upatruja w nim jakiegos wybawiciela czy co a chyba nie wiedza ze byle chinczyk potrafi sie z nim uporac, co wiecej podac go w dobrym sosie
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][