Nasze zwierzaki
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Nie zasnełabym w domu w którym jest wąż... brrr... ochyda...A króliczki wcale nie są takie złe... słodziutkie, puchowe zwierzątko, dopóki nie zobaczy w swoim otoczeniu kabla lub plakatu... Już raz prawie za okno go wywaliłam... Kupiłam ostatnie bravo, w którym był plakat (spokojnie, to jakieś 6 misięcy temu...) położyłam gazetę na łóżku, przychodzę, gazeta w strzępach a kochana mamusia mówi, że ,,niech się zwierzaczek wykica..."
liz uważasz że gazeta to coś ciekawego??? mnie kiedyś (daawno, z 10 lat temu) chomiczek wygryzł pokaźnych rozmiarów dziórę w łóżku, a moja mamuśka nic nie zauważyła tylko sie zastanawiała skąd on ma u siebie tyle gąbki
coś mi się majaczy, że karampuk to kiedyś dawno była jakaś taka bajka, o króliku o tym imieniu, tak?
Ja teraz mam tylko pieseczka mojego kochanego o "normalnym" imieniu Ralf, ale miałam dużo różnego i rybki uważam za głupie.... chociaż ostatnie były inteligentne. Węże są ok, niestety nie miałam wszystko jest ok pod warunkiem że nie są to pająki
coś mi się majaczy, że karampuk to kiedyś dawno była jakaś taka bajka, o króliku o tym imieniu, tak?
Ja teraz mam tylko pieseczka mojego kochanego o "normalnym" imieniu Ralf, ale miałam dużo różnego i rybki uważam za głupie.... chociaż ostatnie były inteligentne. Węże są ok, niestety nie miałam wszystko jest ok pod warunkiem że nie są to pająki
I want out, because I love you so much
Mi nie chodziło o gazetę, ale o piękny, śliczny, niepowtarzalny plakat Roswell... Ale i tak postawiłam na swoim... pojechałam do Zamościa (ok., trochę zaszantarzowałam mamę...) i kupiłam!!! Plakat wisi wysoko, na tyle wysoko że królik nie ma do niego dostępu :haha::haha: I rzeczywiście... rybki rlz... nie żrą wszystkiego w okolicy (chyba że to są piranie ) nie trzeba ich wypuszczać na spacerek itd itp...
-
- Nowicjusz
Ja mamę na króliczka namówiłam tak, że:
- królik może być zamknięty w klatce, a przez pręty nie wygryzie kabli
- wystarczy mu godzinka kicania po pokoju dziennie
- króliczki są takie puszyste, śliczniutkie, cudowne, extra itd, itp...
- a poza tym są też milutkie i dają się głaskać, ale pogryzą kogo trzeba (np. wredną koleżankę )
Może ci się uda przekonać... trzeba wierzyćw swój dar przekonywania
- królik może być zamknięty w klatce, a przez pręty nie wygryzie kabli
- wystarczy mu godzinka kicania po pokoju dziennie
- króliczki są takie puszyste, śliczniutkie, cudowne, extra itd, itp...
- a poza tym są też milutkie i dają się głaskać, ale pogryzą kogo trzeba (np. wredną koleżankę )
Może ci się uda przekonać... trzeba wierzyćw swój dar przekonywania
- lizzy_maxia
- Fan
Tigi! Świnki morskie są the best Wiem, bo sama mam jedną. I też są puszyste i urocze i mają takie śliczne ślepka....I latają po pokoju w poszukiwaniu nowych kątków do załatwiania swych fizjologicznych potrzeb A jeśli nie chcesz, żeby Ci się zwierzak panoszył po mieszkaniu, może zrób dla niego jakiś wybieg albo kojec Acha, i świnki też gryzą kable - jeżeli Cię to pocieszy. Moja jednak do końca żadnego nie przegryzła, choć przymierzała sie do kabla od lampki, ale w porę ją powstrzymaliśmy. Teraz jakoś podejrzanie kręci się w pobliżu przewodów od kompa, na razie skoncentrowała się na podgryzaniu pudła od papieru do drukarki, ale trzeba mieć na nią oko.będe miała malutką świnkę morską.
-
- Nowicjusz
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Mirelka ja bym tak chciała
Nawet sobie nie wyobrażasz ile musiałam sie nabłagać aby moja mama się zgodziła na zwierzaka Ale i tak o żadnym futrzaku kicającym bądź biegającym po domu nie ma mowy Mam tylko dwie małe zeberki
Nawet sobie nie wyobrażasz ile musiałam sie nabłagać aby moja mama się zgodziła na zwierzaka Ale i tak o żadnym futrzaku kicającym bądź biegającym po domu nie ma mowy Mam tylko dwie małe zeberki
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
szati!! po co błagac mamę , najlepiej powiedziec jej o zwierzaczku po fakcie tzn przyniesc do domu i jej pokazac troche sie pozłosci ,pokrzyczy ale jaka osoba miała by serce wyrzucic na ulice taką bezbronną małą istotke
A co do zwierzaków to ja mam ich serdecznie dość! Mam 3 psy i meczy mnie juz wychodzenie z nim 3 razy podrząd na spacerek
A co do zwierzaków to ja mam ich serdecznie dość! Mam 3 psy i meczy mnie juz wychodzenie z nim 3 razy podrząd na spacerek
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Jakbym przyniosła zwierzaka do domu to by mi go kazała jak najszybciej odnieść do sklepu
ShelL a nie możesz wychodzić z nimi wszystkimi naraz?? Takie duże są że nie możesz ich utrzymać ??
ShelL a nie możesz wychodzić z nimi wszystkimi naraz?? Takie duże są że nie możesz ich utrzymać ??
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Nio to nie wiem co moja mama by zrobila ale napewno by ten zwierzak długo u mnie w domku nie zabawiłodniesc do sklepu ? ale oni tam chyb prezencików zwrotnych nie przyjmują
Dwa boksery i owczarek niemiecki Shell, ty mieszkasz w domku wolnostojącym?? Bo w bloku takich byków sobie nie wyobrażam
Shelka ja chce pieska Obojętnie czy mały czy duży