Moderator: piter
Bo masz go jeszcze w cache'u przeglądarki lub usługodawcy.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Dla chcącego nic trudnego. Przecież skądś wziąłeś te obrazki i możesz też je gdzieś umieścić. Jest mnóstwo darmowych serwisów.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- ciekawska_osoba
- Fan
Ramzes wrote:czyli nic z tego aaby pokazywac moje emblematy ...
Ramzesku możesz skorzystać np. z tego: http://www.digikitten.com - wystarczy się tam zarejestrować i możesz wrzucać zrobione przez siebie avatarki, potem kopiujesz adres i wklejasz na forum. W ten sposób będą widoczne twoje avatarki:))
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
Ramzes chyba cię uduszę, nie było mnie kilka dni a tu doczytuje się, że zmieniałeś avatarki, których ja już podziwiać nie mogę...... teraz nie masz innego wyjścia jak tylko:
a) zaladować je ponownie lub
b) wrzucić je na forum do postów tak bym mogła je podziwiać
a tak na serio pomyśl o tym umieszczaniu avatarkw bo naprawdę jak się czyta te posty a nie widzi do czego one były pisane to wychodzi to trochę śmiesznie
a) zaladować je ponownie lub
b) wrzucić je na forum do postów tak bym mogła je podziwiać
a tak na serio pomyśl o tym umieszczaniu avatarkw bo naprawdę jak się czyta te posty a nie widzi do czego one były pisane to wychodzi to trochę śmiesznie
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
W temacie tym sie nie wypowiem, bo tu jakies zlepki widze są. Wpadłem, żeby zobaczyć co moja siostra tu wyprawia. Issy chyba jednak za dużo dobranocek ogladasz...
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
eh, rzeczywiście niczego nie mozna być pewnym - Anioł wam to mówi! A wiem coś o tym. Ramzes może jakims nowym avatarkiem nas zaszczycisz? A tak wogóle to niezłe cięcia tu porobili. Wchodze i się pogubiłam prawie ale i tak bywa.
>> zwiastun - istota niematerialna, która traktowana jest jako pośrednik między Bogiem a ludźmi. Najczęściej utożsamiana jest z istotą doskonałą, spełniająjącą misje pomyślne lub niepomyślne dla człowieka<<
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany