Pożegnanie Xandera...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Ramzes, nie przesadzaj z tym syndromem niższości. Przecież oprócz tego, że udzielasz się w Miodzio, piszesz także do różnych działów, zamieszczasz wiele fotek itp. Mi chodzi o posty, a nie o ludzi.
Poza tym forum miało by wiele zalet. Tu nikt by nie narzekał, że "znowu gadają o głupotach, znowu blahują", a wam żaden {o} czy piter nie kasowałby połowy tematów I oczywiście twoje i spółki posty oraz fotki na tym forum nadal byłyby mile widziane (przynajmniej oficjalnie ). Nie chcę tu dzielić forumowiczów, a jedynie pogodzić dwie całkowicie różne postawy i opinie.
Poza tym forum miało by wiele zalet. Tu nikt by nie narzekał, że "znowu gadają o głupotach, znowu blahują", a wam żaden {o} czy piter nie kasowałby połowy tematów I oczywiście twoje i spółki posty oraz fotki na tym forum nadal byłyby mile widziane (przynajmniej oficjalnie ). Nie chcę tu dzielić forumowiczów, a jedynie pogodzić dwie całkowicie różne postawy i opinie.
Ramzes pewnie że masz ciekawssze zajęcia, np. szukanie i wklejanie fotek naszych ulubieńców jesteś naczelnym fotoszperaczem czy fotowklejaczem na forum, nikt nie pobije cię w ilości wklejonych zdjęć i przez to jesteś poważanym i pożądanym forumowiczem, wierz mi a poza tym jakby nie ty i parę innych osób to moderatorom by się nudziło i nie mieli by co robić
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
no proszę troooooochę mnie nie było a tu takie rewelacje, ktoś nas ponownie nawiedza zobaczymy co z tego wyniknie i czy był to tylko sporadyczny i bezwarunkowy odruch kliknięcia przez pomyłkę czy też Xander nawiedza nas ponownie na dłużej
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi