Boję się duchów
Moderator: piter
-
- Nowicjusz
Piter zapomniales dodac ze szybko trzeba (po tymn wszystkim) zlapac guzik przechodzacemu czlowiekowi (albo jakiemukolwiek ktory sie w poblizuy znajduje) przekrecic go raz w prawo, raz w lewo, po czym wysypac sbie na glowe sol z domieszka pieprzu w proporcji 2:3 i najlepiej polozyc sie na ziemi tworzac znak krzyza cialema jak przypadkiem zobaczysz ducha, to szybko trzykrotnie dotkij prawa reka lewego ucha a nastepnie podskocz, zagdacz jak kura, i zaspiewaj "ode do mlodosci"... moze wtedy uratujesz dusze...
A tak na powarznie to nie iwem czy wierze w duchy... chyba jednak wierze, bop w nocy na cmentarzu raczej bym sie bala wiec cos musze sobie wobrazac... ale czy wierze w to ze rzeczywiscie cos mogloby mi sie z powodu ducha stac... to raczej watpie... chociaz kto wie
-
- Nowicjusz
Hmm.. to bardzo ciekawe , moja znajoma nie tlkyo we snach widzi rozne osoby ktore jej mowia ze niezyja, ale tehs je czasami widzi.. powiadala jak po pokoju ktos jej chodzil w nocy.. czula jak sie do niej p[rzytulaja.. itp... az dreszcze mnie przechodzily jak wlasnie u niej lezalam na lozku i byla 3 w nocy (nocowalam u niej). Cala nac o roznych takich przegalalysmy Cos w tych duchach jest
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz