Sprawy szkolne
Moderators: Galadriela, Olka
-
- Nowicjusz
Ja najsłabiej stoje z matematyki i z fizyki.Z matematyki to nawet nie zaliczyłem zeszłego semestru Najlepiej idzie mi z histori języków obcych i geografi przedmiotów któe mam rozszerzone bo jestem w regionalnej klasie
Cowards die many tiems before their deaths,The valiant never taste of death but once.
Hehe a ja właśnie najpierw polubilam niemiecki - nawet zdawałam niemiecki na maturze pisemnej, angielskiego nie znosiłam dopóki nie zaczęłam czytać fanifków w tym pięknym języku. Niemiecki nie jest taki zły, wystarczy zmienić nastawienie
Hypatia-Tia
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Ja uwielbiam języki obce. :D Najbardziej angielski. Niemieckiego nie cierpię przez moja baba od dojcza. No i te końcówki, rodzajniki... błeeee. Poza tym niemiecki w mówieniu jest strasznie trudny. Trzeba pamiętać o konstrukcjach, czy czasownik na końcu czyy na początku, czy dobry rodzajnik... itd. W rezultacie nie myśli się o tym co się chce powiedzieć tylko jak to zrobić.
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Chemię można znieść, wierz mi. Gorzej fizą i matmą. BRRRR!!! Na samo wspomnienie dostaję dreszczy. Na szczęście już NIGDY więcej nie będę miała fizy, chemii i matmy!! :D:D:D :yupi:
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
Jak tam nowi gimnazjaliści? Boicie się iść do nowej szkoły? Jak też zdałam do I gmnazjum i okazało się, że zamiast być I b to będę I f! Pięknie. Mało tego do idzie do mnie młodzsza siostra, siostry jej koleżanki a do tego doidą do mnie jakaś Diana i Eliza (ja przeszłam całą klasą). Mam nadzieję, że któraś z nich będzie całkiem fajna...
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Znalazłem przedchwila taki fajny komiks który bardzo dobrze odzwierciedla realia życia przecietnego ucznia w naszych LO --> http://prettyfreak.100free.com/index.htm
szkoda że dopiero teraz zauważyłam ten temat..
ja kompletnie nie nadaje się do niemca.. jestem chyba niewyuczalna z tego przedmiotu..
z resztą przedmiotów radzę sobei lepiej i gorzej.. moge pomóc komuś z matmy lub geografi...
dlaczego ten temat za późno znalazłam? bo jeszcze tylko tydzień będe miała takie przedmioty jak fiza, chemia, gegra, biola, niemiec, hista, technologia, informatyka itd...
od stycznia mam tylko fakultety i wf hyhy :]
pozdrawiam :]
aaa i zapomniałam dodać że nigdy nie umiałąm z infy programować w turbo pascalu... jakieś tablice dwuwymiarowe czy cuś.. czarna magia jak dla mnie :P
ja kompletnie nie nadaje się do niemca.. jestem chyba niewyuczalna z tego przedmiotu..
z resztą przedmiotów radzę sobei lepiej i gorzej.. moge pomóc komuś z matmy lub geografi...
dlaczego ten temat za późno znalazłam? bo jeszcze tylko tydzień będe miała takie przedmioty jak fiza, chemia, gegra, biola, niemiec, hista, technologia, informatyka itd...
od stycznia mam tylko fakultety i wf hyhy :]
pozdrawiam :]
aaa i zapomniałam dodać że nigdy nie umiałąm z infy programować w turbo pascalu... jakieś tablice dwuwymiarowe czy cuś.. czarna magia jak dla mnie :P