Horrory - czy lubisz się bać?
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- ciekawska_osoba
- Fan
Ja oglądałąm "Królową potępionych" i uważam, że to świetny film, bardzo ciekawie przedstawia rolę wampirów w współczesnym świecie, podoba mi się to przeplatanie z przeszłością, jeden z lepszych filmów jakie widziałam o wampirach, ale moim zdaniem mało straszny, raczej tragiczny i romantyczny:))
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- Galadriela
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Galadriela
- Zainteresowany
Królową Potępionych to obejrzę raczej ze względu na Lestata. I przez sentyment do "Wywiadu z Wampirem"
1. "Wywiad z Wampirem"
2. "Stowarzyszenie umarłych poetów"
3. "Buntownik z wyboru"
Poza tym: "Utalentowany pan Ripley", "Władca Pierścieni" (super film jeśli się lubi trylogię Tolkiena, "Sleepy Hollow" ="Jeździec bez głowy''.
Trzy? Tylko trzy? Będzie trudno.A mam takie pytanko... jak byscie mieli wybrac trzy filmy, sposrod tych, ktore juz widzieliscie, to jakie brzmialyby tytuly? ( robie liste filmow, ktore powinno sie obejrzec, a ktorych jeszcze nie widzialam
1. "Wywiad z Wampirem"
2. "Stowarzyszenie umarłych poetów"
3. "Buntownik z wyboru"
Poza tym: "Utalentowany pan Ripley", "Władca Pierścieni" (super film jeśli się lubi trylogię Tolkiena, "Sleepy Hollow" ="Jeździec bez głowy''.
Last edited by Galadriela on Thu Dec 25, 2003 4:08 pm, edited 1 time in total.
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Luca tego będzie więcej niz trzy : "Truman Show", "Show" ,"Telefon", "Odyseja KOMICZNA", "Matrix", "Dom na nawiedzonym wzgórzu","Epoka lodowcowa", "Shrek" , "Król lew" , "Człowiek widmo", "Piąty element" , "Kłamca, kłamca"..... i tyle narazie
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany