Horrory - czy lubisz się bać?
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Ciekawska_osobo ( a tak na przyszłość to moge do ciebie mówic Janet ? ) juz wiem który to ten Masterson
Przypomniała mi sie teraz jedna scena która mi się szczególnie podobała....Ta jak ten chłopak (wspólpracownik tego kolesia co pilnował Dracullę - pomagał mu też póżniej szukać córki) odciął nożem PÓŁ TWARZY temu murzynowi co sie zamienił (z "małą" pomocą Drakulli ) w wampira...
Przypomniała mi sie teraz jedna scena która mi się szczególnie podobała....Ta jak ten chłopak (wspólpracownik tego kolesia co pilnował Dracullę - pomagał mu też póżniej szukać córki) odciął nożem PÓŁ TWARZY temu murzynowi co sie zamienił (z "małą" pomocą Drakulli ) w wampira...
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
- ciekawska_osoba
- Fan
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
no tak piękny straszny krzyżyk, wystraszyłam się tak, że o mało z krzesła nie spadłam
Szati ostatnio nie pamiętam co oglądałam, zresztą ja zabardzo nie lubię horrorów, lubię raczej thillery, coś co trzyma w napięciu, gdzie niekoniecznie jest dużo krwi i bebechów
Obecnie niestety nic mi do głowy nie przychodzi, ayha zapomniałam ogladałąm Underworld co miało być straszne podobno horror, ale hmm wypowiedziałąm się już szeroko o tym w tem,acie Filmy, powiem ci tylko tyle - szkoda czasu na ten film ani to straszne ani ciekawe....
Szati ostatnio nie pamiętam co oglądałam, zresztą ja zabardzo nie lubię horrorów, lubię raczej thillery, coś co trzyma w napięciu, gdzie niekoniecznie jest dużo krwi i bebechów
Obecnie niestety nic mi do głowy nie przychodzi, ayha zapomniałam ogladałąm Underworld co miało być straszne podobno horror, ale hmm wypowiedziałąm się już szeroko o tym w tem,acie Filmy, powiem ci tylko tyle - szkoda czasu na ten film ani to straszne ani ciekawe....
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
A najciekawesze jest to że praktycznie cały film rozgrywa się w budce telefonicznej......
Piter jak słuchałam co ten psychopata każe robic Colinowi to poprostu byłam załamana!! Ja bym na miejscu tego kolesia w budce chyba dostała tam zawału z 10 razy !!
Piter jak słuchałam co ten psychopata każe robic Colinowi to poprostu byłam załamana!! Ja bym na miejscu tego kolesia w budce chyba dostała tam zawału z 10 razy !!
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany