Tabasco Award Edycja Specjalna - Święta 2003
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Teeta Awardy dla pisarzy fanikow sa bardzo popularne na swiecie oczywiscie najbardziej wsrod amerykanow (ech ale coz roswell tez jest ich), poniewaz u nas byly tylko tak naprawde dwa konkursy na opowiadania i to w dodatku zwiazane z konkretnymi stronami, tak wiec trza bylo cos z tym zrobic I tak oto powstalo Tabasco Award
Co do Challenge to prawdopodobnie podobna rzecz przeszczepimy rowniez na nasz grunt (oczywiscie pod nadzorem zespolu Komitetu TA ) jak tylko ustalimy jak wytlumaczyc zasady itd.
A teraz cos dla wszystkich ktorzy maja jakies uwagi do TA, Komitet rozpoczyna dyskusje na temat: Edycja II co nalezy zmienic.
Wszelkie uwagi dotyczace zasad zglaszania nominacji, propozyjcji nowych kategorii w jakich moga byc nagradzane opowiadania i tym podobne, prosimy zglaszac na maila komitetu lub tutaj na forum.
Jeszcze raz gratuluje wszystkim nagrodzonym.
Co do Challenge to prawdopodobnie podobna rzecz przeszczepimy rowniez na nasz grunt (oczywiscie pod nadzorem zespolu Komitetu TA ) jak tylko ustalimy jak wytlumaczyc zasady itd.
A teraz cos dla wszystkich ktorzy maja jakies uwagi do TA, Komitet rozpoczyna dyskusje na temat: Edycja II co nalezy zmienic.
Wszelkie uwagi dotyczace zasad zglaszania nominacji, propozyjcji nowych kategorii w jakich moga byc nagradzane opowiadania i tym podobne, prosimy zglaszac na maila komitetu lub tutaj na forum.
Jeszcze raz gratuluje wszystkim nagrodzonym.
Hypatia-Tia
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
A ja chciałam pogratulowac wszystkim. I tym, którzy wygrali i tym, którzy zostali wogóle nominowani. Sama nominacja to wspaniałe wyróżnienie. Rzeczywiście takiego obrotu sprawy chyba nikt się nie spodziewał. Liz chyba rośnie grono wielbicieli Bardzo gratuluję pozostałym - wiecie, ze jestescie świetni w tym co robicie! I czekam z niecierpl;iwością na kolejną edycję. a tak wogóle na cyzm ona bedzie polegać? Na tym samym, prawda? Ja bym proponowała, aby dołączyć możliwośc kategorii za najlepsze tłumaczenie. Jeszcze raz gratuluję!
Widzicie dziewczyny, uszy do gory beda nastepne edycje. Zreszta wygrywa prawo wiekszosci, a wiekszosc glosowala wlasnie na te opowiadania.
A teraz niespodzianka !!!
Każdy swiateczny fik, ktory pokaze sie w sieci (na stronach xcom, hitnews, swiat roswel itd. oraz forum) zostanie nominowany do specjalnej swiatecznej edycji - jeden warunek musi sie pokazac w sieci do godziny 20:00 dnia 19 grudnia. Ekspresowe glosowanie w dniach 20-22 grudnia wyloni laureata
Tak wiec piszcie, publikujcie, czytajcie i GŁOSUJCIE !!!
A teraz niespodzianka !!!
Każdy swiateczny fik, ktory pokaze sie w sieci (na stronach xcom, hitnews, swiat roswel itd. oraz forum) zostanie nominowany do specjalnej swiatecznej edycji - jeden warunek musi sie pokazac w sieci do godziny 20:00 dnia 19 grudnia. Ekspresowe glosowanie w dniach 20-22 grudnia wyloni laureata
Tak wiec piszcie, publikujcie, czytajcie i GŁOSUJCIE !!!
Hypatia-Tia
Menadzer zaspal.... link juz poprawilam No ale tak to jest jak sie robi stronke w srodku nocy.
Miłego glosowania, pamiętajcie, że kończy sie o północy 22 grudnia !!
Miłego glosowania, pamiętajcie, że kończy sie o północy 22 grudnia !!
Hypatia-Tia
W pierwszym Tabasco Award głosowanie przeoczyłam Szkoda, ale i tak wygrały osoby, które zasłużyły. I to bez mojej pomocy W świątecznej edycji się poprawiałam ale nie mogłam znaleźć niektórych fanficów, więc głosowałam na te którre znałam może więc następnym razem podać jakiś link odsyłający do opowiadanka.....
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
- Galadriela
- Zainteresowany