Jak naprawdę wyglądamy?
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Ja nie wierzyłam w taką przyjaźń,uznawałam ją za niemożliwą, dopóki... mnie to nie spotkało
Hotaru tak jakbym czytała o sobie
przywyczaiłam się do haseł w stylu: "co podać dziewczynko?" , do tego że we wszelakich urzędach zwracają się do mnie na ty
na koloniach dzieci stwierdziły,że mam góra 15 lat...to w sumie nie tak źle...kiedyś dano mi 12
Ale ma to swoje dobre strony...teraz już tego nie praktykuję ,ale zdarzyło mi się kilka razy wejść do kina za stawkę dla dzieci do lat 12
Hotaru tak jakbym czytała o sobie
przywyczaiłam się do haseł w stylu: "co podać dziewczynko?" , do tego że we wszelakich urzędach zwracają się do mnie na ty
na koloniach dzieci stwierdziły,że mam góra 15 lat...to w sumie nie tak źle...kiedyś dano mi 12
Ale ma to swoje dobre strony...teraz już tego nie praktykuję ,ale zdarzyło mi się kilka razy wejść do kina za stawkę dla dzieci do lat 12
Malinko ! No wiesz ! Ja ten alkohol kupowalem dla moich potrzebujacych kolegow dla siebie bralem zazwyczaj sok wisniowy
ps. Ja za oszustwo (dokladnie falszerstwo ) mam kuratora jeszcze przez 3 miesiace nie takie numery sie odstawialo
ps. Ja za oszustwo (dokladnie falszerstwo ) mam kuratora jeszcze przez 3 miesiace nie takie numery sie odstawialo
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Malinko to bardzo proste - wystarczy ze wpadniesz podczas kontroli w pociagu z falszywa legitymacja i juz masz sprawe w sadzie rodzinnym potem masz przesluchanie z panem kuratorem ktory Cie pyta czy nie cpasz, nie pijesz soku wisniowego i innych swinstw chemicznych, czy sie dobrze uczysz i nie sprawiasz klopotu rodzinie... takie tam formalnosci
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Twój post trafił do tematu Warszawiacy. Tak to jest, jak się w jednym poście pisze o dwóch rzeczach
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Mnie ostatnio zaczeto uwazac za nieletnego który udaje starszyzne. Np w tym roku pewien mIlIcJaNt nie wierzył mi ze mam tyle lat ile mam. naszczescie skonczyło sie na pouczeniu(dlamnie kompletnie nie sparwiedliwym bo kubus to nie piwko co nie...? no ale z kim sie przebywa.. potem trzeba za to odpowiadac)
Last edited by inti on Sat Jan 24, 2004 12:22 am, edited 1 time in total.
Moja anegdotka z wyglądem jest krótka. Przed sylwestrem ( w tym roku) w stoisku z alkoholami wybrałam szampan bezalkoholowy ( dla dzieciaków koleżanki) i przy kasie poproszono mnie o dowód osobisty. Powiedzieć że byłam w szoku to mało. Popierwsze mam 26 lat i bynajmniej nie wyglądam jak nastolatka, a po drugie nie kupowałam alkoholu, ale bez pokazania dowodu się nie obeszło. Paranoja.
-
- Pleciuga
- Location: Swiar wampirow..raj dla kriw, pieklo dla smiertelnikow
nie wiem gdzie jest temat ze zdjeciami ale wkleje je tutaj wiec tak
http://www.republika.pl/kora2003/klasa.jpg
zobaczcie sobie
Lizzy nie ja to nie ta rozesmiana
http://www.republika.pl/kora2003/klasa.jpg
zobaczcie sobie
Lizzy nie ja to nie ta rozesmiana
- lizzy_maxia
- Fan
Hmmm....No nic, w takim razie będę musiała strzelić jeszcze raz, bo za pierwszym razem - pudło (dla tych, którzy nie zdążyli przeczytać mojego postu obstawiałam dziewuszkę pierwszą z lewej na samym dole). Popatrzmy...heh...trudny wybór...No dobrze, drugą osobą, która rzuciła mi się w oczy (zaraz po tej roześmianej) była dziewusia trzecia od lewej na dole...I jak