Wirtualny Sezon a'la Hotaru - EPILOG
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Hehe, Graalion, ciesz sie ciesz. Niedługo dostaniesz taki opis, że zęby w ścianę i pisać!!!
Co do odcinka, to pierwotnie miał zawierać wiecej szczegółów i kilkanaście scen wiecej, ale po jako takim złożeniu, okazał sie za długi. Wszystko będzie w "Samotności".
Krótka rozpiska kolejnych odcinków:
Samotność: publikacja około 8 listopada...
Papierowe małżeństwo: publikacja około 22 listopada
Łzy Białej Nocy: publikacja na początku grudnia
Podwójny świąteczny odcinek:
1a. Noc Bożego Narodzenia: publikacja 6 grudnia
1b. Usłysz Mnie: publikacja 20 grudnia
Enigma: publikacja około 3 stycznia
Zew krwi: publikacja około 17 stycznia
Co do odcinka, to pierwotnie miał zawierać wiecej szczegółów i kilkanaście scen wiecej, ale po jako takim złożeniu, okazał sie za długi. Wszystko będzie w "Samotności".
Krótka rozpiska kolejnych odcinków:
Samotność: publikacja około 8 listopada...
Papierowe małżeństwo: publikacja około 22 listopada
Łzy Białej Nocy: publikacja na początku grudnia
Podwójny świąteczny odcinek:
1a. Noc Bożego Narodzenia: publikacja 6 grudnia
1b. Usłysz Mnie: publikacja 20 grudnia
Enigma: publikacja około 3 stycznia
Zew krwi: publikacja około 17 stycznia
TERRORYSTKA
Hotaru jestes boska!!!!!!
Ale mam jeszcze proźbę co z trzecią częścią Ufalismy ci wyszycy!!!!!!!!
Nie czytałam jeszcze lepszego sezonu czwartego. Z zapartym tchem czekam na następny odcinek.
"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą..."
Ale mam jeszcze proźbę co z trzecią częścią Ufalismy ci wyszycy!!!!!!!!
Nie czytałam jeszcze lepszego sezonu czwartego. Z zapartym tchem czekam na następny odcinek.
"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą..."
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
no dzięki za komplementy . uwielbiam je MAM NADZIJĘ ŻE KOLEJNE CZĘŚCI TEZ SIĘ SPODOBAJA.
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl
Więcej takich opinii, to nigdy nie skończę historii Roswell i będzie jeszcze 5 sezon!!!Hotaru jestes boska!!!!!!
No właśnie. Już jedna z fanek zaproponowała, by tłumaczyć sezon. Ktoś sie podejmie tłumaczenia na anglika?O rany... Do Katimsa to!!!!
To proste, żebyscie błagali o nastepną część! Poza tym ktoś, kto twierdzi, ze studenci nie mają czasu tylko w czasie sekcji, oooops, sesji, chyba mocno uderzył się w głowę. Napisanie jest czasochłonne, potem przepisanie (+czekanie na meile...), złożenie wszystkiego w jedną całość, wstępne poprawki zajmują mnóstwo czasu i wysiłku, by dało jakiś zadowalający efekt. Czasami niektóre sceny pisałam po cztery razy, a przy piątym - przepisywaniu poprawiałam jeszcze raz. Nie mówiąc już w ogóle o czymś takim, jak obmyślenie wszystkich szczegółów... Albo kiedy masz juz ułożony plan na kilkanaście odcinków, wpada ci do głowy super pomysł, który rujnuje powołę tego planu. A to się zdarzało, niestety.czemu tak długo ?) !!
Przeciwnie, jak najbardziej za... Jutro mam dzień wolny od szkoły, pominąwszy samopoczucie to całkiem dobrze, nie znoszę Herberta i może uda mi się uniknąć analizy tego pana...
A ty Hotaru pisz, bo w końcu potraktujemy cię jak nasi amerykańscy bracia, he he I wtedy będziesz się mogła kąpać w Tabasco
A tak na marginesie - świetny fragment z tym Maxem. I bardzo dobrze (nie, nie jestem sadystką). Po prostu siedzi mi w głowie kawałek wcześniejszego odcinka, gdy pojawiła się Serena i on był taki w skowronkach... Ja rozumiem, że ona zupełnie jak Liz, i w ogóle, ale co on sobie rany wyobraża Żona mu umarła, córka w życiu go na oczy widziała - więc nic dziwnego, że jest związana z Michaelem. Może to i w pewnym sensie dobre, bo przecież Michael nie miał rodziny, a teraz ma, i to jaką. No i teraz widać Maxowi sukcesywnie przybywają dzieci... W piątym sezonie Hotaru pewnie się nad nim zlituje i da mu popatrzeć na Liz w ciąży...
A ty Hotaru pisz, bo w końcu potraktujemy cię jak nasi amerykańscy bracia, he he I wtedy będziesz się mogła kąpać w Tabasco
A tak na marginesie - świetny fragment z tym Maxem. I bardzo dobrze (nie, nie jestem sadystką). Po prostu siedzi mi w głowie kawałek wcześniejszego odcinka, gdy pojawiła się Serena i on był taki w skowronkach... Ja rozumiem, że ona zupełnie jak Liz, i w ogóle, ale co on sobie rany wyobraża Żona mu umarła, córka w życiu go na oczy widziała - więc nic dziwnego, że jest związana z Michaelem. Może to i w pewnym sensie dobre, bo przecież Michael nie miał rodziny, a teraz ma, i to jaką. No i teraz widać Maxowi sukcesywnie przybywają dzieci... W piątym sezonie Hotaru pewnie się nad nim zlituje i da mu popatrzeć na Liz w ciąży...
Wiesz, Nan? Bardzo ciekawy pomysł Może jakieś pół tuzina? Większosc autorów fanfików Maxa i Liz hojnie obdarza dziećmi, więc chyba by im sie spodobało...Nan wrote:No i teraz widać Maxowi sukcesywnie przybywają dzieci... W piątym sezonie Hotaru pewnie się nad nim zlituje i da mu popatrzeć na Liz w ciąży...