Gry Roswell Fanów
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- ciekawska_osoba
- Fan
Gry Roswell Fanów
mamy już nasze ulubione muzykę, filmy, książki pomyślałam, ze czas może na nasze ulubione gry nie tylko komputerowe:)) bo z tego co wiem czasem każdy w cos sobie lubi pograć i fajnie by było pogadać o tym:)
W takim razie na początek ja:)
Uwielbiam grę Medal Of Honor, Warcraft II i III (w jedynkę nie miałam okazji grać), uwielbiam The Sims, z tych starszych to Warlord(s), Settlers (ale nie pamiętam jaka to była część), poza tym lubię kierki;), tradycyjny Lotos, Lost Vikings, a z gier planszowych to bezapelacyjnie Monopol:D
A jakie są wasze ulubione gry?
W takim razie na początek ja:)
Uwielbiam grę Medal Of Honor, Warcraft II i III (w jedynkę nie miałam okazji grać), uwielbiam The Sims, z tych starszych to Warlord(s), Settlers (ale nie pamiętam jaka to była część), poza tym lubię kierki;), tradycyjny Lotos, Lost Vikings, a z gier planszowych to bezapelacyjnie Monopol:D
A jakie są wasze ulubione gry?
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Janetko sympatyczny topic Kidys ze mnie byla wieksza maniaczka jesli chodzi o gry komputerowe, ale niektore nazy pamietam
A wiec:
* Diablo! ( na razie mialam okazje grac tylko w dwojke...ale podobno lepsza niz jedynka )
* The sims
* Setllers! (dobrze napisalam? )
* Tom Rider!!!
* I taka z wamipirami bardzo fajna, ale tytulu nie pamietam
I wiele wiele innych, ktore bardzo wiele mojego cennego czasu pochlanialy...
A wiec:
* Diablo! ( na razie mialam okazje grac tylko w dwojke...ale podobno lepsza niz jedynka )
* The sims
* Setllers! (dobrze napisalam? )
* Tom Rider!!!
* I taka z wamipirami bardzo fajna, ale tytulu nie pamietam
I wiele wiele innych, ktore bardzo wiele mojego cennego czasu pochlanialy...
Jeżeli nie oglądam TV (poza dwoma wyjątkami) od ho ho ho ho ho, albo jeszcze dłużej , to nie gram w gry komuterowe od ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho... albo jeszcze dłużej
A kiedy jeszcze grałem, to lubiłem Heroes Of Might And Magic, oraz Kyodai Mahjongg.
Jak się bawię dzisiaj? Czasami przychodzę na treningi aikido dla dzieci Na treningach dla dorosłych/zaawansowanych też nieraz jest wesoło
A kiedy jeszcze grałem, to lubiłem Heroes Of Might And Magic, oraz Kyodai Mahjongg.
Jak się bawię dzisiaj? Czasami przychodzę na treningi aikido dla dzieci Na treningach dla dorosłych/zaawansowanych też nieraz jest wesoło
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Heroes of Might and Magic rządzą. Grałem we wszystkie 4 części i zdecydowanie 2 najbardziej mi się podobała.
Lost Vikings - super gra, przeszedłem całą świetnie się przy tym bawiąc.
Warlords - o tak, jedna z moich pierwszych gier na PC
Sims - na początku super, ale szybko się nudzi.
Planszówki - "Magia i Miecz" wymiata
Panie, Ty widzisz i nie grzmisz?Diablo! ( na razie mialam okazje grac tylko w dwojke...ale podobno lepsza niz jedynka
Lost Vikings - super gra, przeszedłem całą świetnie się przy tym bawiąc.
Chyba raczej Settlers (ale szczerze mówiąc już sam nie jestem pewien , no 'osadnicy' po angielsku). Akurat za tą grą nie przepadam.Setllers! (dobrze napisalam?)
Warlords - o tak, jedna z moich pierwszych gier na PC
Sims - na początku super, ale szybko się nudzi.
Planszówki - "Magia i Miecz" wymiata
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
hmm gry, gry bardzo lubię The Settlers (wszystkie prócz III ), Diablo, co tam jeszcze, w sumie to żadko wogóle gram w gry ale może jeszcze Crash Bandicoot (to na PSX) i Gran Turismo. Sims fajna gra ale szybko się nudzi a ostatnio pogrywam w Enter the Matrix i musze powiedsieć że takie se
Tell me why it costs so much to live...
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Wręcz przeciwnie, ale pierwsza część była moim skromnym zdaniem lepsza niż druga. Od pierwszej nie mogłem się oderwać, a w drugą gram od paru tygodni tak jakoś od niechcenia, jak mam czas (czyli ostatnio w ogóle). Może później będzie lepsza.Czyzbys nie przepadal za Diablo?
"Please, God, make everyone die. Amen."
ech...juz od dawna nie gram... ostatnio dostalem nowego kompa i myslalem, ze jak bede mial nowy sprzet, to i nabiore ochoty na te gry "z gornej polki"..niestety po 2 dniach juz nie moglem patrzec na zadna...
ale kiedys uwielbialem Quake'a, Heroes of M&M, command & conquer, i pewnie jeszcze jakies 50 innych...... skonczylo sie ...
ale kiedys uwielbialem Quake'a, Heroes of M&M, command & conquer, i pewnie jeszcze jakies 50 innych...... skonczylo sie ...
Hmmmm... mozliwe, ze masz racje, ale tak jak pisalam, nie mialam jeszcze przyjemnosci zagrac w jedynke (ale chyba teraz sie skusze, chocby po to, zeby sie przekonac jak jest na parwde...)Graalion wrote:
Wręcz przeciwnie, ale pierwsza część była moim skromnym zdaniem lepsza niż druga. Od pierwszej nie mogłem się oderwać, a w drugą gram od paru tygodni tak jakoś od niechcenia, jak mam czas (czyli ostatnio w ogóle). Może później będzie lepsza.
A do dwojki jestem pewna sie przekonasz
Tigi ja tez lubilam strategiczne, ale strasznie szybko mi sie nudzily
A teraz juz w ogole nie gram
zeby to... tutaj tez bylem niezalogowany...Anonymous wrote:ech...juz od dawna nie gram... ostatnio dostalem nowego kompa i myslalem, ze jak bede mial nowy sprzet, to i nabiore ochoty na te gry "z gornej polki"..niestety po 2 dniach juz nie moglem patrzec na zadna...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- ciekawska_osoba
- Fan
heh ja lubię grać w gry, obecnie własnie poraz kolejny gram w Medala i juz jestem an ostatniej misji, ale z jednego się cieszę (kto zna grę bedzie wiedział o czym mówię) Samodzielnie przeszłam misję na Omaha Beach
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."