Brendan Fehr
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
już jestem ciekawa tego filmu i czekam z niecierpliwością,
ciekawska, hotori i reszta - oglądałyście wczorajszy film z Brenem? jak wam sie podobał, bo mi jak zawsze niezmiennie, troche młodszy niż w roswell, ale nie mniej ujmujący, taki słodziutki
ciekawska, hotori i reszta - oglądałyście wczorajszy film z Brenem? jak wam sie podobał, bo mi jak zawsze niezmiennie, troche młodszy niż w roswell, ale nie mniej ujmujący, taki słodziutki
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
Tośka oczywiście chodziło mi o Aniołeczki, tytuł wyleciał mi odrazu z pamięci bo skupiłam całą swoją uwagę na pewnej osobie
ramzes nie dziwię się że nie oglądałeś, alę że spełniałeś obowiązki to mi trochę nie pasuje, spotkanie z dziewczyną to powinna być przyjemność, jeżeli ona dowiedziałaby się jak traktujesz te spotkania obowiązek kojarzy się z przymusem a co za tym idzie w parze z niezbyt dużą przyjemnością, ale wydaje mi się że się poprostu przejęzyczyłeś
ramzes nie dziwię się że nie oglądałeś, alę że spełniałeś obowiązki to mi trochę nie pasuje, spotkanie z dziewczyną to powinna być przyjemność, jeżeli ona dowiedziałaby się jak traktujesz te spotkania obowiązek kojarzy się z przymusem a co za tym idzie w parze z niezbyt dużą przyjemnością, ale wydaje mi się że się poprostu przejęzyczyłeś
- ciekawska_osoba
- Fan
Żabki widziałam "Aniołeczki"!!! Film mi się średnio podobał i gdyby nie obecnośc Brena pewnie wogóle by mi się nie podobał. Tematyka może neizbyt lotna, ale z drugiej strony zastanawiająca. Czy możliwe jest kontrolowanie umysłu? Czy pranie mózgu to powszechna praktyka? Nie podobała mi się aktorka grająca Justine, moze i łądna ale nie potrafiła zagrać przestraszonej osoby, widziałabym ją raczej w roli złej i przebiegłej osoby a nie zagubionej dziewczynki.
Mój ulubiony moment? Scena w domku, gdy Bren ściąga koszulkę
Sysiu to było chyba zaraz przed kręceniem Roswell, jak patrzałam to film nakręcono w 1999 roku w tym roku chyba też zaczęto kręcić Roswell, nie ejstem pewna, ale jakoś tak
Mój ulubiony moment? Scena w domku, gdy Bren ściąga koszulkę
Sysiu to było chyba zaraz przed kręceniem Roswell, jak patrzałam to film nakręcono w 1999 roku w tym roku chyba też zaczęto kręcić Roswell, nie ejstem pewna, ale jakoś tak
Last edited by ciekawska_osoba on Fri Oct 24, 2003 12:15 pm, edited 1 time in total.
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
dzięki Ramzes wybaczłam ci już, wiem że opóźnienie musiało być spowodowane czymś ważnym, zdjęcie że ach, zrobiło mi sie gorąco
Tośka : oczywiście wszystkie sceny z Brenem, a w szczególności co oczywiste tylko Bren
Ciekawska: Bren ściągający koszulkę i bez, widok że ach
ale nadal wydaje mi się że wygladał młodziej niż w I sezonie Roswell ( może to kwestia charakteryzacji) ale również uroczo
Tośka : oczywiście wszystkie sceny z Brenem, a w szczególności co oczywiste tylko Bren
Ciekawska: Bren ściągający koszulkę i bez, widok że ach
ale nadal wydaje mi się że wygladał młodziej niż w I sezonie Roswell ( może to kwestia charakteryzacji) ale również uroczo
Last edited by sysia on Fri Oct 24, 2003 11:40 am, edited 1 time in total.
- ciekawska_osoba
- Fan
Ramzesku hihi może nei tyle gorąco co nie zażył na zcas antidotum i ekhmm no ten tego zaczyna przemieniać się w wamipra
Sysiu rzeczywiscie wygląda w tym filmie młodo, no i szczupło (za szczupło) ale to bylo zaraz jakoś tak przed kręceniem Roswell
Sysiu rzeczywiscie wygląda w tym filmie młodo, no i szczupło (za szczupło) ale to bylo zaraz jakoś tak przed kręceniem Roswell
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan