Dlaczego akurat Alex...???
Moderator: ALEX_WHITMAN
Forum rules
Strefa wolna - można spoilerować.
Strefa wolna - można spoilerować.
Dlaczego akurat Alex...???
Zastanawia mnie pytanie : Dlaczego Akurat Alex musiał zginąć aby kosmici zauważyli że Tess działa po stronie Kavara...???
Po prostu Colin przestał chcieć grać... I musieli kogoś wkopać, więc na pierwszy ogień poszła Tess. A tak na marginesie - myślicie, że Alex chciałby tłumaczyć Księgę, przecież wiedział, że jeśli kosmici to dostaną, to w każdej chwili będą mogli odlecieć, a nie o to mu chodziło. Tess zaś musiała dostać się na Antar...
Nie wiem czy już nie chciał grać , ale zgadzam sie z Nan , nie był on ważną postacią (tak jak M&L i M&M) równie dobrze mogliby uśmiercić Valentiego Juniora , myślę , że chodziło o kase
"Podziwiam lasu ciemną głębie,lecz nim zapadnę w otchłań senną,obietnic wiele do spełnieniai długa droga przede mną"ROBERT FROST
-
- Gość
radzilbym zeby nie byla, a napewno nie z Tess, to jest niezla cfaniara, tak moim zdaniem to usmiercenie Alexa to nejlepshe rozwiazanie. bo on sam jush nie chcial grac, to chyba by nie nakrecili odcinka jak se pojechal gdziestam i niefrucil, to by bylo dolujace. tak go usmiercili, nadodatek zrobila to Tess [doktorej to pasuje ] i wshystko gra cos ja tu namotalem -SZCZEGOL
Let us not look back in anger, not forward in fear, but around in awareness.
- ciekawska_osoba
- Fan
ja myślę, ze Tess i tak byłaby w ciąży, w końcu to przecież Destiny - Wielkie Przeznaczenie, twórcy chyba nie zrezygnowaliby z tego tropu. Mogłoby jednak nie być Jessego, moze Iz byłaby z Alexem? W końcu właśnie zaczynała odkrywać go, zakochiwać się, bardzo jestem ciekawa, jak potoczyły by się ich losy, jaką byliby parą? Podobną do słodkiej pary Maxa & Liz? Czy bardziej wybuchową para jak Michael & Maria? A może dla odmiany łączyliby w sobie cechy obu par........
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Chyba i to i to. ale szczerze mówiąc, to nie wierzę, że Isabel byłaby z Alexem (choć w każdym moim opowiadanku są razem... coś mało oryginalna jestem ). Isabel... Ona tak trochę do niego nie pasowała, z całą sympatią, ale on raczej na przyjaciela się nadawał, albo brata, ale nie... ukochanego... Hm, dobra, kolejne przegrupowanie, Alex&Tess, Isabel&Kyle...
osobiście bardzo lubiłem Alexa, fajny ziomal z niego był, ,choc do pakerów to on nie należał )
Jednak nie zgodziłbym się z tym, że gdyby żył, to coś by się zrobiło między nim i Isabel. Choć to fajna para by była, i czuć bylo od samego początku, ze kiedys mogą być razem, to nie bardzo do siebie pasowali.
Ponadto całą ta mięta Isabel była spowodowane także planem uśmiercenia Alexa.
ja to biorę tak: Colin zrezygnował wiec postanowili go uśmiercić, ale za planowali ze cos miedzy nimi bedzie(obojetnie co), to przyspieszyli to na jeden odcinek, tak żeby Isabel miała kogo wspominac, a wszyscy nie żałowali że nic miedzy nimi nie zaszło... Co myślicie o tym?
Jednak nie zgodziłbym się z tym, że gdyby żył, to coś by się zrobiło między nim i Isabel. Choć to fajna para by była, i czuć bylo od samego początku, ze kiedys mogą być razem, to nie bardzo do siebie pasowali.
Ponadto całą ta mięta Isabel była spowodowane także planem uśmiercenia Alexa.
ja to biorę tak: Colin zrezygnował wiec postanowili go uśmiercić, ale za planowali ze cos miedzy nimi bedzie(obojetnie co), to przyspieszyli to na jeden odcinek, tak żeby Isabel miała kogo wspominac, a wszyscy nie żałowali że nic miedzy nimi nie zaszło... Co myślicie o tym?
Bardzo możliwe. Colin grał gdzie indziej, znudził mu się Alex (no, szczerze mówiąc, to mnie też by się znudził...Ale tak w ogóle to już wcześniej chyba mu się odechciało, ta cała Szwecja), więc go uśmiercili. Potem wrobili w to Emilie (Tess), i to też ma swoje uzasadnienie - Emilie dołączyła do ekipy dużo później i nie wszyscy się tam tak bardzo chyba lubili, wiec wyrzucili tego, z kim byli najmniej zżyci...