Wirtualny Sezon a'la Hotaru - EPILOG
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Przeczytałam
Moje wrażenia Ciekawe, nie powiem.... nieco inaczej, niż sobie wyobrażałam, ale jak najbardziej w pozytywnym znaczeniu. Nie chcąc spoilerować zbytnio - bo to zepsułoby cały efekt - odcinek uzupełnia i wyjaśnia kilka wątków, które pozostały po 3 serii, a jednocześnie nawiązuje do tych rozpoczetych w vs4. Masło maślane - ktoś zapewne pomyśli, ale zrozumie jak najbardziej po przeczytaniu. TO PO PROSTU TRZEBA PRZECZYTAĆ!!!!!!!
Mam nadzieję, że nie będziecie skąpić słów na komenatrze i wyrazicie swoje zdanie co do odcinka.
Moje wrażenia Ciekawe, nie powiem.... nieco inaczej, niż sobie wyobrażałam, ale jak najbardziej w pozytywnym znaczeniu. Nie chcąc spoilerować zbytnio - bo to zepsułoby cały efekt - odcinek uzupełnia i wyjaśnia kilka wątków, które pozostały po 3 serii, a jednocześnie nawiązuje do tych rozpoczetych w vs4. Masło maślane - ktoś zapewne pomyśli, ale zrozumie jak najbardziej po przeczytaniu. TO PO PROSTU TRZEBA PRZECZYTAĆ!!!!!!!
Mam nadzieję, że nie będziecie skąpić słów na komenatrze i wyrazicie swoje zdanie co do odcinka.
Z bliżej mi nieznanych przyczyn nie mogę zalogować się do serwera, na którym umieszczam pliki 4 sezonu. Obiecałam jednak, że odcinek będzie dzisiaj wieczorem - i tak sie stanie.
Do czasu, aż wyjasnią sie kłopoty z serwerem, wyjatkowo, odcinek bedzie na forum. Potem usunę poniższe posty... nie wiem, w ilu sie zmieści, ponieważ odcinek jest dośc długi.
Miłego czytania. Zapraszam też do komentowania!!!!
Indeks odcinków
Do czasu, aż wyjasnią sie kłopoty z serwerem, wyjatkowo, odcinek bedzie na forum. Potem usunę poniższe posty... nie wiem, w ilu sie zmieści, ponieważ odcinek jest dośc długi.
Miłego czytania. Zapraszam też do komentowania!!!!
Indeks odcinków
Last edited by Hotaru on Thu Apr 01, 2004 6:15 pm, edited 1 time in total.
To będę pierwszy (może dlatego, że na imprezie byłem wczoraj?). Muszę przyznać, że ten odcinek jest dla mnie naprawdę ciekawy i, po FD I, zdecydowanie najlepszy. Bardzo ciekawa historia z Antaru, ciekawe elementy "ziemskiej" akcji, wszystko napisane w sposób czytelny i łatwy do zrozumienie (co dla mnie było główną bolączką niektórych epizodów). Tak trzymać!!!
Człowiek się przecież rozwija... starałam się mimo wszystko zawsze pamiętać o tym, że to czytelnik ma wiedzieć o kim jest akapit, a nie ja.Ciekawe elementy "ziemskiej" akcji, wszystko napisane w sposób czytelny i łatwy do zrozumienie (co dla mnie było główną bolączką niektórych epizodów).
No i Graalion się popisał. Trwało to trochę, niemniej talent go nie opuścił. Chyba nie muszę mówić, które fragmenty są jego autorstwa?
Dobra, to teraz ja...
Odcinek naprawdę świetny i ciekawy, a w odróżnieniu od Lukiego, wcale mi nie przeszkadzało to że w poprzednich epizodach nie zawsze było wiadomo o co chodzi. Ale to oczywiście nie oznacza, że jeśli prawie, (powtarzam prawie, bo wciąż kilka watków jest nie wyjaśnionych) to mi to się nie podoba. Może nawet wręcz odwrotnie.
Co mi się najbardziej podobało... Sceny akcji Antarskiej z Tess, i to że ona próbowała walczyć, nie tylko dla siebie, ale przedewszystkim dla synka. Graalion, wielkie brawa!
Oraz Michael, który pojawia się wśród nich, ale nie przynosi tak naprawdę dobrych wieści. Bo przecież nie wie czy Liz żyje, i do tego ukrywa dużo przed pozostałymi. Wniosek:
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ NASTĘPNYCH ODCINKÓW!
Gratulację dla Hotaru i Graaliona, świetny epizod.
Odcinek naprawdę świetny i ciekawy, a w odróżnieniu od Lukiego, wcale mi nie przeszkadzało to że w poprzednich epizodach nie zawsze było wiadomo o co chodzi. Ale to oczywiście nie oznacza, że jeśli prawie, (powtarzam prawie, bo wciąż kilka watków jest nie wyjaśnionych) to mi to się nie podoba. Może nawet wręcz odwrotnie.
Co mi się najbardziej podobało... Sceny akcji Antarskiej z Tess, i to że ona próbowała walczyć, nie tylko dla siebie, ale przedewszystkim dla synka. Graalion, wielkie brawa!
Oraz Michael, który pojawia się wśród nich, ale nie przynosi tak naprawdę dobrych wieści. Bo przecież nie wie czy Liz żyje, i do tego ukrywa dużo przed pozostałymi. Wniosek:
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ NASTĘPNYCH ODCINKÓW!
Gratulację dla Hotaru i Graaliona, świetny epizod.
Kolejny odcinek juz niedlugo, nie bedziecie musieli czekac tyle, co poprzednio. Odcinki beda na nowym serwerze - komrela, podam pozniej link. Aha, zeby przeczytac, trzeba bedzie kliknac w baner, inaczej strona sie nie otworzy. Bo jak zbyt wiele ludzi sciagnie strone do przeglarki to mi skasuja serwer...