Max Evans //\\ Jason Behr #1
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Kogóż to przygnało w te strony! A ja myślałem, luki, że ty tylko zaglądasz do tematu Ach, ci faceci i Rozbierane panny z Roswell
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Ach, no i jesteśmy w domu...zawsze zastanawiałam się, po co do licha mu ta czapka, skoro z nieba, za przeproszeniem, waliło słońcem. Podejrzewałam,ze to jakiś kamuflaż prawda bywa trywialna. Są jednak w tym serialu tajemnice, których nigdy nie będę w stanie rozwikłać...np.- dlaczego w odcinku "Interraptus" Maxio nie starał się przycisnąć Kavaara, gdy ten sam mu sie pod rękę nawinął...idealna okazja zeby przepytac dziada na temat synka i Tess. Ale nie. Po co?
I poważniejszy problem- po powtórnym obejrzeniu epi "CYN" bardzo uważnie przyglądałam sie reakcjom Tess, gdy Max próbował przywrócić Alexa do życia...ona sprawiała wrażenie osoby...bardziej wyczekujacej niż Liz, Maria i Isabel razem wzięte...jakby nie mogła znieść oczekiwania na chwilę, gdy A i M wyjdą z samochodu, usmiechnięci i szczęśliwi...i naprawde nie wiem, czy ona bała się TEGO (jej zbrodnia wyjdzie na jaw), czy też miała nadzieję , ze Maxowi sie uda i wszystko potoczy sie dawnym, niezmienionym torem, a grzechy zostaną zapomniane...?
I poważniejszy problem- po powtórnym obejrzeniu epi "CYN" bardzo uważnie przyglądałam sie reakcjom Tess, gdy Max próbował przywrócić Alexa do życia...ona sprawiała wrażenie osoby...bardziej wyczekujacej niż Liz, Maria i Isabel razem wzięte...jakby nie mogła znieść oczekiwania na chwilę, gdy A i M wyjdą z samochodu, usmiechnięci i szczęśliwi...i naprawde nie wiem, czy ona bała się TEGO (jej zbrodnia wyjdzie na jaw), czy też miała nadzieję , ze Maxowi sie uda i wszystko potoczy sie dawnym, niezmienionym torem, a grzechy zostaną zapomniane...?
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
Lizziett, wiesz, nigdy nie chciałam wierzyć, że ona była taka zła i wredna... Tak sobie myślę, że to nie mogła być zła dziewczyna, nie mogła być taka całkiem zła... Miracle... Nie wierzę... Ona mówiła, że nie chciała go zabić, że to było przypadkiem i że jego mózg był zbyt słaby... Może właśnie dlatego chciała, żeby Max i Alex wyszli razem z tego samochodu... Jakoś by się z tego wykręciła, gdyby tylko on żył... A tak...
Witamy, witamy Luki i {o}, w cieplutkim pokoiku Dreamerek. Cóż za niezwykli goście. . {o} wpadłeś z czystej ciekawości za Lukim czy czasem zaglądasz tu po cichutku W każdym razie miło nam i zapraszamy częściej.
Zdjęcia ściągam z Forum 4Fans ze strony:
http://forums.fanforum.com/cgi-bin/ulti ... category=2
Lizziett, czytając Revelations także oglądnęłam CYN. Masz rację. Na twarzy Tess widać przede wszystkim strach czy się nie wyda.
A taką w wyobraźni widziałam twarz Maxa kiedy przyszedł do pokoju Liz po jej powrocie z Florydy (w Revelations).
Ten chłopak ma wprost niewiarygodnie wyraziste rysy twarzy
Zdjęcia ściągam z Forum 4Fans ze strony:
http://forums.fanforum.com/cgi-bin/ulti ... category=2
Lizziett, czytając Revelations także oglądnęłam CYN. Masz rację. Na twarzy Tess widać przede wszystkim strach czy się nie wyda.
A taką w wyobraźni widziałam twarz Maxa kiedy przyszedł do pokoju Liz po jej powrocie z Florydy (w Revelations).
Ten chłopak ma wprost niewiarygodnie wyraziste rysy twarzy
ELU - dokładnie, na pierwszym zdjęciu widać jego ból i żal, na trzecim - ostatnim - złość. Widziałam go w odcinku z seventh heaven i sama się dziwiłam jak szybko mówił Czyli potrafi ! Ale i tak nie zapomnę sceny z rates of passage, gdy opowiadał o tym, jak nie miał dość siły, by odszukać tę swoją druga połowę i jak nigdy nie potrafił przeboleć, że nie był przy nim, gdy umierał w samotności. łzy rozpaczy, bólu i wstydu, do którego zmusił go ojciec.
Ponoć jest film z nim: illicit darkening, w którym gra hakera. film dosyć stary, ale nigdzie i tak go nie mogłam zobaczyć. Może nie wszedł w fazę realizacji? Może tylko do nas nie dotarł. Podobnie jak ten z nim i Samuelem L. Jacksonem (o ile się nie mylę).
Ponoć jest film z nim: illicit darkening, w którym gra hakera. film dosyć stary, ale nigdzie i tak go nie mogłam zobaczyć. Może nie wszedł w fazę realizacji? Może tylko do nas nie dotarł. Podobnie jak ten z nim i Samuelem L. Jacksonem (o ile się nie mylę).
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Zgadzam sie LEO, i jest w Rittes of Passage jeszcze jeden moment, bardzo emocjonalny gdy staje w obronie swoich najbliższych. Scena kiedy spostrzega rannego ojca i dalej w łódce z Frankiem. Nic tam nie mówi, nie musi. Na jego twarzy widać wszystko. Ból, dziecinny strach, determinację i w jakiś przedziwny sposób, na naszych oczach dojrzewa...
Nic nie słyszałam o Illicit Darkening i roli z Samuelem L. Jacksonem, dla mnie to zupełna nowość
Wiadomości o nim czerpię głównie z http://www.jason-behr.com/
Gdybyś coś dokładniej wiedziała daj znać.
Nic nie słyszałam o Illicit Darkening i roli z Samuelem L. Jacksonem, dla mnie to zupełna nowość
Wiadomości o nim czerpię głównie z http://www.jason-behr.com/
Gdybyś coś dokładniej wiedziała daj znać.
Elu, ja znalazłem coś lepszego. Wszystkie screenacapsy, którą są zamieszane na f4f prawdopodobnie są brane z http://members.fortunecity.co.uk/orion27/ - mi przynajmniej na to wygląda. Zresztą strona sama z siebie jest świetna, bo można znaleźć tam wszystkie screencapsy ze wszystkich odcinków w bardzo ładnej jakości. A już najbardziej polecam funny screencaps!
A ja zaglądam tu codziennie szukając nowinek nt. mojego osobistego mistrza
A ja zaglądam tu codziennie szukając nowinek nt. mojego osobistego mistrza
ELU - chciałam podać Ci stronkę o llicit darkening, ale okazało się, że wygasła. To był zdaje sie film sf, typowa "rąbanka" wydaje mi się, a jason grał jednego z hakerów z uniwerku zdaje się, który pomagał pokonać proghram albo coś w tym stylu. Stronka była przez jakiś czas, jak widać wygasła. Długo szukałam tego filmu, ale ni widu ni słychu ten drugi... tytuł wypadł mi z głowy, jak sobie przypomnę natychmiast napiszę. Te stronki znalazłam szukając filmów z nim.
A te sceny o których piszesz, a które dotyczą rites of passages są piękne. I może jeszcze ta przy stole, kiedy bohater Jasona nie wytrzymał i sprzeciwił sie ojcu wybuchając gniewem. Niesamowita.
A te sceny o których piszesz, a które dotyczą rites of passages są piękne. I może jeszcze ta przy stole, kiedy bohater Jasona nie wytrzymał i sprzeciwił sie ojcu wybuchając gniewem. Niesamowita.
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Elu - ty się pytasz, czy ja tu zaglądam? Po cichu? A kto wam zaśpiewał Pieśń o Baranku?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך