Temat Xandera
Moderator: piter
czy to znaczy ze kierujesz sie pogladami reszty fanow Metallici czy moze masz wlasne zdanie na temat Limpa oprocz okreslenia "Sflaczałe herbatniki" ? nie bede oczywiscie cie przekonywal o wyzszosci limpa nad metallica bo i tak powszechnie wiadomo ze najlepsza muzyke tworzyl Wilson Pickett ale ciekaw jestem czy chociaz sluchales jakiegos nowego kawalka herbatnikow procz "Eat Me Alive" ?
ps. A slyszales chociaz cover Sanitarium wykonany przez Limpa na MTV Icon ? Co o nim myslisz ? Jest kiepski ? Dla mnie jest calkiem dobry
ps. A slyszales chociaz cover Sanitarium wykonany przez Limpa na MTV Icon ? Co o nim myslisz ? Jest kiepski ? Dla mnie jest calkiem dobry
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Nie naleze do osób które idą "z fala"...
Limp Bizkit nie mam zamiaru słuchac... ponieważ nic mnie w nich nie pociąga... ani muzyka, ani słowa, ani emocje... Durst dla mnie zawsze zostanie pozerem twardziela... który myśli, że skoro sprzedał mnóstwo płyt... może nazywac sie gwiazdą rocka... formatu Page'a, Morrisona, Joplin etc.
Sanitarium w wykonaniu "Limp Bizkit" mnie rozczarowało... może zauważyłeś, że zagrali uproszczoną linie melodyczna... czyżby brak umiejętności ?
Natomiast "Fuel" w wykonaniu Avril Lavigne... bardzo mi sie podobał... mówie to bez cienia ironii...
Limp Bizkit nie mam zamiaru słuchac... ponieważ nic mnie w nich nie pociąga... ani muzyka, ani słowa, ani emocje... Durst dla mnie zawsze zostanie pozerem twardziela... który myśli, że skoro sprzedał mnóstwo płyt... może nazywac sie gwiazdą rocka... formatu Page'a, Morrisona, Joplin etc.
Sanitarium w wykonaniu "Limp Bizkit" mnie rozczarowało... może zauważyłeś, że zagrali uproszczoną linie melodyczna... czyżby brak umiejętności ?
Natomiast "Fuel" w wykonaniu Avril Lavigne... bardzo mi sie podobał... mówie to bez cienia ironii...
Szczerze mowiac sluchajac Avril odnioslem wrazenie ze sie dziewczyna meczy strasznie spiewajac to... a kawalek nie jest dla mnie zachwycajacy bo oprocz innego wykonawcy nie rozni sie praktycznie niczym, zadna nutka. A Limp chociaz rzeczywiscie zubozyl melodie, to uwazam ze jego interpretacja jest lepsza niz Avril... Jakim on by pozerem nie byl - nie obchodzi mnie to, niech sobie chodzi w tej czerwonej czapeczce i szerokich spodniach - ale spiewac umie niezgorzej, ale to oczywiscie kwestia gustu. A Fade To Black Korna ?
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Avril baaardzo mi sie podobała, nothing else matters spiewal chyba staind...
ja tam do limpa nic nie mam, kilka piosenek bardzo mi sie podoba, jak rozwniez trio Durst-Wes z zespolu puddle of mudd - jimmy page (qrce, zapomnialam tego tytulu)
moze tez byc duet z johnem rzeznikiem (goo goo dolls) i piosenka "wish you were here"
ps Wilson Pickett - kto to taki?
ja tam do limpa nic nie mam, kilka piosenek bardzo mi sie podoba, jak rozwniez trio Durst-Wes z zespolu puddle of mudd - jimmy page (qrce, zapomnialam tego tytulu)
moze tez byc duet z johnem rzeznikiem (goo goo dolls) i piosenka "wish you were here"
ps Wilson Pickett - kto to taki?
THERE'S TRUTH TO EVERY RUMOR
"Wish You Were Here" tez mi sie podoba A Wilson Pickett to jeden z najwiekszych wykonawcow nurtu soul / r'n'b lat 60. Pod bandera Atlantic Records i nie tylko wydal w sumie ze 20 albumow. Najslynniejsze piosenki to np. 634-5789, Land Of 1000 Dances... spiewal tez np Mustang Sally.
A niech sobie istnieje to od lat 90... ale to co gral to byl soul i r'n'b. Zreszta jakbys sobie poczytal historie jego tworczosci Xander to zauwazylbys ze Atlantic records to np wytwornia r'n'b a utwor "Land of 1000 dances" wyladowal na 6 miejscu w liscie POP chart i 1 w liscie r'n'b...