szkoła...
Moderators: Galadriela, Olka
- ciekawska_osoba
- Fan
A ja już mam dość!!! Przez tą starszną szkołę nie mam czasu na nic - dla mnie to dośc męczące bo przez ostatnie pół roku miałam cały zcas wolne i cały zcas dla siebie - a teraz od piątku nie robię nic innego tylko kuję, kuję i jesscze raz kuję. Aż mi się #$%#^&#$ chce!! Mam straszną ochotę zrezygnować........ Czy początki naparwdę muszą być tak trudne? W następnym wcieleniu na pewno zaraz po maturze pójdę na studia a nie po paru latach wrócę do szkolnej ławy bo jest sto razy trudniej niż przypuszczałam. Heh dzis też na dosłownie godzinkę wolnego i za chwilę znów do kucia.........Piękna perspektywa na wieczór........
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
No nareszcie "wśród żywych"!! Następna męka zacznie się od niedzieli ale dziś i jutro mam dla siebie, nareszcie, bo czuję się etraz jak po praniu mózgu...... Weterani szkolnej ławy jak wy to wytrzymujecie? Ja mam dopiero początek a już testy, jakieś dziwne zaliczenia.
Ale jest światełko w tunelu, hihi być może nie będę muziała chodzić ani zaliczać jednego przedmiotu (prawa) bo już to miałam i już raz z niego egzamin zdawałąm, no i dogadałam się z profesorką, że po cichu nieoficjalnie być może da się tak, że już tą ocenę wpisze i będę miała z głowy przynajmniej to pieruństwo
Jakby tego było mi mało zapisałam sie na kurs nie wiem jak wyrobie, czy podołam, ale dość są fajne perspektywy po tym kursie, więc nie załamuję się. Dziś mam zamiar wreszcie poustawiać skrzynkę (nareszcie mam już swój dysk !!! ) i nadrobić zaległości na forum
Ale jest światełko w tunelu, hihi być może nie będę muziała chodzić ani zaliczać jednego przedmiotu (prawa) bo już to miałam i już raz z niego egzamin zdawałąm, no i dogadałam się z profesorką, że po cichu nieoficjalnie być może da się tak, że już tą ocenę wpisze i będę miała z głowy przynajmniej to pieruństwo
Jakby tego było mi mało zapisałam sie na kurs nie wiem jak wyrobie, czy podołam, ale dość są fajne perspektywy po tym kursie, więc nie załamuję się. Dziś mam zamiar wreszcie poustawiać skrzynkę (nareszcie mam już swój dysk !!! ) i nadrobić zaległości na forum
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
dzięki wam, heh muszę wytrwać, teraz zaczyna być coraz gorzej, ale staram się nie robić zaległosci więc jest jak narazie ok. Hihi a wczoraj praktycznie nie musialam przychodzić, (bo z jednego poniedziałkowego porzedmiotu jestem zwolniona) a ostatnich 3 godzin nie było bo babki nie było, heh no cóz przynajmniej poplotkowałam sobie tylko
Zastanawiam sie ilu z was ma dzisiaj wolne od szkoły? Wreszcie mogłam sobie troche pospać w ciągu tygodnia. uwielbiam dzień edukacji narodowej! Co dawaliście nauczycielom. Moja klasa wczoraj rozdawała róże, no i przez radowęzeł życzenia złożyliśmy profesorowi od historii,byśmy nie byli dla niego tylko małpiszonami, oraz by nie ciągnął nas za uszy i włosy.
A my do szkółki... Ślubowanie mieliśmy. Wow. I oglądaliśmy "cóś" o patronce szkoły, pióra naszego genialnego kolegi... Tylko że rok temu to było lepsze, może dlatego, że widziałam to po raz pierwszy, no, ale jego klasa naprawdę ładnie grała. III g to skopała, był tylko monotonny bełkot... I wujek D dostał nagrodę od Dyrcia, no a wierni uczniowie zgotowali mu najgłośniejsze brawa...