Hehe Nan wiem co masz na mysli
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ostatnio moj ojciec zlikwidowal kafejke internetowa i musialem: przeniesc 30 monitorow i 30 kompow 3 pietra w dol, do tego zniesc rozebrane na czesci 30 biurek, odkurzyc i posprzatac (oczywiscie nie bylem sam, ale roboty bylo na 3 dni
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
policzylem ze przenioslem ponad pol tony nie liczac spalonych kalorii
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
) Po przeniesieniu wszystkiego do domowego garazu, musialem z 30 komputerow zdjac blokady software'u po czym sformatowac dyski i postawic na wszystkich systemy Windows 98 (najwiekszy szajs #%#$@!!!!!) przy czym na 20 wysypywal sie rejestr z powodu dziwnej wlasciwosci ich plyt glownych (Asus... nie kupuj Asusow....) i wgrac wszystkie sterowniki (lacznie roboty na 4 tygodnie, dzisiaj skonczylem akurat). Oczywiscie zaplaty nie dostalem, poklocilem sie z ojcem i nigdzie nie wyjechalem i nie wyjade choc zostal miesiac wakacji. Ale wrocilem do was (nareszcie stale lacze w domu, instalacja z mojej kieszeni zreszta) i naprawde sie ciesze ze mam tu o czym pogadac
hmmm troche sie rozbrykalem z tym opisem ale musialem sie komus wyzalic
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Powracajac do tematu - to trudny wybor naprawde, jak wspomnialem gdzies wczesniej - 3 sezon uwazam za najlepszy wiec... wiekszosc takich drobnych ale fajnych scen z sezonu 3
Pozdrawiam.
ps. Nan zajrzyj do komnaty do kregu tajemnic gdzie zostawilem linka do pewnego filmu ktory chybe Cie zainteresuje