Roswell - Rzeźnia Tajemnic II
Forum rules
Strefa wolna - można spoilerować.
Strefa wolna - można spoilerować.
[reklama proszku do prania, hit tygodnia, kuba wojewodzki shoł itp w kółko przez 10 minut] Na zewnatrz sytuacja staje sie coraz gorętsza, naoczni świadkowie opowiadaja o wściekłych Arabach którzy brutalna siłą wtargneli do środka budynku i wzieli zakladnikow, tlumacz Arabskiego zaciera rece; tymczasem (przesuniecie ujecia na człowieka w plaszczu, pali papierosa, opiera sie o radiowoz i niespokojnym wzrokiem obejmuje stojacy przed nim budynek, widac ze jest zdenerwowany gdyz jego rece trzesa sie, lecz proboje to ukryc) K*** mac... - powiedzial zrezygnowanym tonem po czym zaklnal szpetnie. Gdzies na uboczu stoi grupka ludzi, na ktorych nie robi wrazenia caly ten cyrk, (spokojnym lecz stanowczym wzrokiem patrza w strone budynku Polsatu, gotowi w kazdej chwili ruszyc na ostateczna akcje, nieliczni potem stwierdza ze ta grupka wyraznie wybijala sie ponad tlum swoim opanowaniem i pewnego rodzaju ... powiewem mocy ktora emanowala od nich...
W miedzyczasie w budynku...
ps. Milo wrocic do Was po pol roku przerwy Pozdrawiam Was wszystkich ! Maxel
W miedzyczasie w budynku...
- ciekawska_osoba
- Fan
Akino wrote: K*** mac... - powiedzial zrezygnowanym tonem po czym zaklnal szpetnie.
buhahahahaha a potem zaklął szpetnie, dobre to było ciekawa jestem jakie to było szpetne przekleństwo
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Informacja zostala oficjalnie potwierdzona - caly oddzial SWAT zostal poszatkowany przez 13 wscieklych Arabow; powod ataku jest nieznany. Ulice naokolo budynku zostaly zamkniete, kordon policji obstawil wszystkie wejscie i wyjscia do budynku, oprocz dachu na ktorym znajduje sie ladowisko dla helikopterow; pobliskie Centrum Handlowe Promenada oraz kino Cinema City opustoszalo gdyz kilkusetosobowa grupa ludzi przeniosla sie na parking POLSATU; glosno rozmawiajac i pokazujac w strone budynku, ludzie raz po razie milki gdy ciche zazwyczaj wnetrza budynku rozdzieral niesawity krzyk rozpaczy, doskonale slyszany na zewnatrz. "Oto kolejna ofiara tych szalencow!!" - krzyknela ktoras emerytka "Dlaczego policja nic nie zrobi z tym ??!". Ludzie w niebieskich mundurach patrzyli z zaklopotaniem na swoje buty... W grupce na uboczu zapanowalo poruszenie - "Wredna starucha...." mruknal Maxel "Zaraz z ciebie zrobie ofiare..." Uniosl reke w jej kierunku "Wychyl sie bardziej stara jedzo, zrobie ci malutka dziure w brzuchu...o taaak wlasnie..." - "NIE!" - dziewczyna stojaca obok zlapala za jego nadgarstek zmuszajac go do schowania blyszczacej dloni - "Nie teraz ! Nie przy ludziach ! Pamietasz co sie ostatnio stalo ??" Maxel mruknal gniewnie i spojrzal na budynek - zaczynal juz sie niepokoic o swoich kompanow - mieli tak wazna misje do spelnienia. Rozejrzal sie po zebranych ludziach - *Gdyby tylko wiedzieli co ich czeka... Glupcy...* Dziewczyna jakby wyczula o czym mysli "Tak.. Pozaluja." - "Wiem" - powiedzial Maxel - "Dopilnuje tego zebym im sie to snilo do konca zycia, najgorszy koszmar zycia, ktory bedzie sie tylko powtarzal jak zamkna oczy..." - szalony usmiech i blysk w oku nie schodzily mu z twarzy, zacisnal lekko piesci; grupka na uboczu szykowala sie powoli do ataku....
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Rzeźnia Tajemnic II jest coraz lepsza... Ja jednak wolę tylko czytać kryminały, nawet takie w rodzaju "Przystanek przy Gwiaździstej" (dno niesamowite, gorsze niż Harlequiny, ale czytałam tylko z jednego powodu... Bo przy Gwiaździstej mieszkał ktoś, na kogo punkcie miałam świra. Gdy świr mi przeszedł, książki pozbyłam się czym prędzej...) i poproszę o więcej takich!!!!
- ciekawska_osoba
- Fan
W Lodzi maja jeszcze jeden budynek ?? O nie !! POLSAT sie rozrasta !! Wlasnie zastanawiam sie w jaki sposob uzyc na tych niewiernych mocy, zeby zadac im najwiekszy, niewyobrazalany bol Myslalem o rozpuszczeniu tkanek wewnatrz brzucha tak by rozlewajacy sie wewnatrz kwas zoladkowy zapewnil im niezapomniane przezycia
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Megga czekam na wene Narazie slucham Louisa Armstronga ale jak sie przerzuce na Linkin Park albo Guano Apes to chetnie cos wystukam Poza tym {o} i Graalion tez mogliby jeszcze cos dopisac - ich ostre noze rzadza
Ale to tylko fikcja Ja tam nie mam nic do Polsatu bo telewizje przestalem ogladac od poczatku roku szkolnego, poza tym zawsze moglem jakos cos sciagnac z netu Jedynymi ludzmi ktorym chcialbym wyrzadzic krzywde to panowie siedzacy za wielkimi biurkami w TPsa