Jakies nieporozumienie w zwiazku z uleczaniem Max'a !!
Forum rules
Strefa wolna - można spoilerować.
Strefa wolna - można spoilerować.
-
- Gość
Jakies nieporozumienie w zwiazku z uleczaniem Max'a !!
W tekscie jest lekki SPOILER wiec jak niechcesh psuc sobie filmu to nieczytaj dalej...................Sluchajcie, obejrzalem jush wshystkie odcinki roswell i cos mnie zdziwilo - mianowicie: Max uleczyl Liz w pierwshym odcinku i ona ma moce, Kyle'a w ostatnim odcinku pierwshego sezonu. No i wshystko ladnie pieknie potem przeciesh uzdrawia Valentiego, a w ostatnim odcinku Kyle mowi do ojce, ze wyjezdza z innymi bo jezeli Liz ma moce po uzdowieniu przez Max'a to on tez, ale skoro Valenti tez zostal uleczony to rowniez czeka go przyplyw nadprzyrodzonej energii - CO WY O TYM SADZICIE ????????????? - jak za mocno namotalem to sorki, ale sie spieshe troche papa
Let us not look back in anger, not forward in fear, but around in awareness.
-
- Gość
Niom, trzeba to by bylo wshystko przesledzic !! nan skoro jush jestesmy partnerami to moze jakos sie podzielimy i policzymy wshystkich, bo to by chyba mala armia by wyshla Skontaktuj sie ze mna na gadu gadu 5747355 to policzymy je wshystkie....czekam
Let us not look back in anger, not forward in fear, but around in awareness.
- ciekawska_osoba
- Fan
Kochani pamiętajcie, że Liz była już na TAMTEJ stronie, a dzieci były tylkko chore więc dzieci można od razy skreślic z listy. Kyle też umarł i Max go sprowadził, więc on też może mieć jakieś moce (nawiasem mówiąc do dziś żałuję iż twórcy nie pokazali jakie moce mógłby mieć Kyle) a Valenti, hmmm on w zasadzie nie umarł był tylko blisko śmierci, więc teoretycznie może nie mieć mocy.
Ja sądzę, ze moce mają jedynie ci, którzy byli po tamtej stronie, na to wskazywałyby słowa i Liz i Maxa. A jedynie Kyle z wszystkich leczonych był po tamtej stronie.
Mam nadzieję, że zbyt nie namotałam
Ja sądzę, ze moce mają jedynie ci, którzy byli po tamtej stronie, na to wskazywałyby słowa i Liz i Maxa. A jedynie Kyle z wszystkich leczonych był po tamtej stronie.
Mam nadzieję, że zbyt nie namotałam
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
A mi się wydaje, ze gdyby właśnie mieli wiecej zcasu na odcinki pokazaliby moce i Kyle'a. Nie chcę przez to powiedzieć, że na moce Liz nie ma max wpływu, coś tam musi być, ale założę się, ze Kyle też miałby moce, a przecież wcale nie jest zwiazany uczuciowo z Maxem;-) wrote:ja też myśle że dzieci, Kyle i Valenti nie mieli by mocy takich jak Liz. Wydaje mi się że Liz ma takie moce ponieważ jest związana z Maxem
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
No więc, co do tych dzieci przyznam się że już wcześniej sie nad tym zastanawiałam . Ba, myslałam już o napisaniu o nich opo.
Ale do rzeczy, myślę że dzieci nie miałyby mocy, ani nie stały się hybrydami - bo były one tylko leczone z choroby, która wprawdzie mogłaby je doprowadzić do śmierci, ale nie było to, to samo co z Liz i Kylem. Max uzdrawiając Liz i Kyla (szczególnie Liz) ratował ich z szpon śmierci, ściągając ich praktycznie z tamtego świata; miał wobec nich inne odczucia niż wobec dzieci - do których, jak mi sie wydaje czuł tylko współczucie. W uzdrowienie Liz włożył całą swoją siłę, z której ogromu nie zdawał sobie sprawy, więc gdyby zostały pokazane początki przekształcania się Kyla w hybrydę to według mnie nie miałby on już takich silnych reakcji jak Liz, przebiegałoby to znacznie łagodniej...
Reszta pozostaje w moich domysłach, bo dzięki realizatorom nie możemy obejrzeć zmian w Kylu
Ale do rzeczy, myślę że dzieci nie miałyby mocy, ani nie stały się hybrydami - bo były one tylko leczone z choroby, która wprawdzie mogłaby je doprowadzić do śmierci, ale nie było to, to samo co z Liz i Kylem. Max uzdrawiając Liz i Kyla (szczególnie Liz) ratował ich z szpon śmierci, ściągając ich praktycznie z tamtego świata; miał wobec nich inne odczucia niż wobec dzieci - do których, jak mi sie wydaje czuł tylko współczucie. W uzdrowienie Liz włożył całą swoją siłę, z której ogromu nie zdawał sobie sprawy, więc gdyby zostały pokazane początki przekształcania się Kyla w hybrydę to według mnie nie miałby on już takich silnych reakcji jak Liz, przebiegałoby to znacznie łagodniej...
Reszta pozostaje w moich domysłach, bo dzięki realizatorom nie możemy obejrzeć zmian w Kylu