Przyszłość
Przyszłość
Nie bardzo wiem, do czego to zaliczyć, ponieważ ten temat obejmuje dwa sezony, Czechosłowaków i spółkę i nie wiem, co tam jeszcze, więc chyba to jest najodpowiedniejsze miejsce...
Pamiętacie słowa Futur Maxa z TEOTW? Powiedział Liz, że był prawie koniec świata, bo Tess odeszła. Liz jednakże zmieniła przyszłość (w końcu F.M. zniknął), i teoretycznie nie powinno się nic takiego stać.,.. Tylko że Tess odeszła (a nawet odleciała ), a za dwa tygodnie przekonamy się, że odeszła bezpowrotnie. No i co teraz ze słowami Futur Maxa? Nie będzie Tess, nie ma tej czwartej... Czyli czeka ich właściwie to samo, co w innej wersji przyszłości...? A może Liz i Kyle, jako hybrydy, uzupełnią brakujące miejsce...? Co o tym sądzicie?
Pamiętacie słowa Futur Maxa z TEOTW? Powiedział Liz, że był prawie koniec świata, bo Tess odeszła. Liz jednakże zmieniła przyszłość (w końcu F.M. zniknął), i teoretycznie nie powinno się nic takiego stać.,.. Tylko że Tess odeszła (a nawet odleciała ), a za dwa tygodnie przekonamy się, że odeszła bezpowrotnie. No i co teraz ze słowami Futur Maxa? Nie będzie Tess, nie ma tej czwartej... Czyli czeka ich właściwie to samo, co w innej wersji przyszłości...? A może Liz i Kyle, jako hybrydy, uzupełnią brakujące miejsce...? Co o tym sądzicie?
Zanim odeszła - zdążyła jeszcze wymordować wszystkich Skórów w Wipe Out - to chyba wystarczyło. No i troszeczkę jeszcze skomplikowała sprawę przez dziecko.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
-
- Gość
Nasi bohaterowie sa hybrydami 50% ludzkiego dna i tego swojego kosmitowego - moze i na spolke z Kyle'm choc ja do tam nieuwazam, wkoncu 2 kobity i 2 menow, kyle moze isc w odstawke, wkoncu niewiemy czy napewno bedzie mial te moce ....
Let us not look back in anger, not forward in fear, but around in awareness.
Malwinko, co do statusu, to pytaj {o}, tutaj od początku ma się Nowicjusza, na komacie dopiero od 25 posta.
A co dziecka to faktycznie genetyka, najprostsza krzyżówka genetyczna, jaką można sobie wyobrazić. Pół człowiek i pół człowiek dają razem całkowitego człowieka, całkowitego kosmitę i dwóch pół ludzi... Zanowi akurat trafił się człowiek.
A co dziecka to faktycznie genetyka, najprostsza krzyżówka genetyczna, jaką można sobie wyobrazić. Pół człowiek i pół człowiek dają razem całkowitego człowieka, całkowitego kosmitę i dwóch pół ludzi... Zanowi akurat trafił się człowiek.
A teraz pytanie - czy Liz - jako wzorowa uczennica zafascynowana biologią - umiałaby takową krzyżówkę napisać? Bo np. z odcinka How The Other Half Lives wiemy, że nie wie, co to jest translacja.
Temat o rangach już założony
Temat o rangach już założony
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Co do tego dziecka, to przecież Max i Tess są w 50% ludźmi i 50% obcymi. Więc dziecko mogło być 100% obcym lub czlowiekiem. Istnieje też możliwość ze moze być hybrydą. Mam takie małe pytanko, jeśli dziecko jest czlowiekiem to dlaczego w baby it's you na brzuchu Tess pojawił się znak dłoni dziecka i dlaczego w 3 sezonie Max miał wizje od swojego syna??? przeciez jesli zan jest człowiek to nie mógł mu wysyłać wizji
No przecież Liz też jest człowiekiem, a mogła uratować go w Max In The City a ostatnio topić tależe i błyskać na zielono;-) wrote:Mam takie małe pytanko, jeśli dziecko jest czlowiekiem to dlaczego w baby it's you na brzuchu Tess pojawił się znak dłoni dziecka i dlaczego w 3 sezonie Max miał wizje od swojego syna??? przeciez jesli zan jest człowiek to nie mógł mu wysyłać wizji
Jej zdolności wynikają z owej uczuciowej więzi między Maxem i Liz - z dzieckiem jest podobnie - dlatego świeciło
Kyle nie ma mocy, bo jakoś ta uczuciowa więź między nim a Maxem się nie wykształciła
I druga możliwość - to świecenie to była tylko sztuczka Tess - mind warp.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
To nieprawdą byłoby tez , że dziecko nie może żyć na ziemi druga sztuczka tess , skoro jest człowiekiem , to jak najbardziej jest wskazane , życie na ziemi i oddychanie tlenem .
"Podziwiam lasu ciemną głębie,lecz nim zapadnę w otchłań senną,obietnic wiele do spełnieniai długa droga przede mną"ROBERT FROST
Ja i bez obrazków mam dużo roboty, więc sami sobie szukajcie
Jak znajdziecie, to w profilu podajcie do niego adres.
Możecie mi też przesłać pocztą i umieszczę w galerii, lub poza galerią (tak, żeby nikt nie "zagarnął").
Jak znajdziecie, to w profilu podajcie do niego adres.
Możecie mi też przesłać pocztą i umieszczę w galerii, lub poza galerią (tak, żeby nikt nie "zagarnął").
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Four Alieens wszystko wyjaśnia...
SPOILER (tak na wszelki wypadek) cała "choroba" Zana to była robota Tess - w końcu musiała wrócić na Antar. Max jednak nie załapał się na lot, więc Tess miała nadzieję, że może jednak Zan okaże wspaniałomyślność i jednak będzie miał jakieś moce, synek jednak zrobił jej "a-kuku!" i był ludzikiem... Kto wie, może to Tess mu pomogła skontaktować się z tatusiem? W 4 alieens widać, że jednak tego Zana kochała...
SPOILER (tak na wszelki wypadek) cała "choroba" Zana to była robota Tess - w końcu musiała wrócić na Antar. Max jednak nie załapał się na lot, więc Tess miała nadzieję, że może jednak Zan okaże wspaniałomyślność i jednak będzie miał jakieś moce, synek jednak zrobił jej "a-kuku!" i był ludzikiem... Kto wie, może to Tess mu pomogła skontaktować się z tatusiem? W 4 alieens widać, że jednak tego Zana kochała...