szkoła...
Moderators: Galadriela, Olka
- ciekawska_osoba
- Fan
te z f4f bardzo łatwo dostać, wystarczy skopiować adres tego obrazka i wkleić jako img tutaj:)
Hotori pisz na bieżąco jak sprawa z logowaniem na f4f, bo ciekawa jestem czy się ci to w końcu udało, U Brena odpisałam ci już na twoje pytanie
Hotori pisz na bieżąco jak sprawa z logowaniem na f4f, bo ciekawa jestem czy się ci to w końcu udało, U Brena odpisałam ci już na twoje pytanie
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
Zulugula, zadziwiasz mnie Dziadzio czołg... No nie... Mój... tfu, jaki mój! Dziadzio-czołg z mojej szkoły... no, lepiej... też był w wojsku, ale nikt nie pytał się, ile lat. Za to dzisiaj z przerażeniem odkryłam, że on wie, jak ja mam na imię!!! Nie! Dlaczego ja?! Na innych mówi "żołnierki" albo "Kaśki", a na mnie po imieniu!!! A prawie że się wcisnęłam między żeberka kaloryfera, żeby mnie tylko nie zauważył...
A mój były lektor uparł się mówić na mnie i na przyjaciółkę "les filles", "dziewczynki"... No jak rany, mógłby już tego nie używać, bo potem tak do nas mówią... Tragiczne, dlaczego mnie wszyscy znają z widzenia w tej szkole?! Już nawet w sekretariacie, przy tych 900 uczniach liceum i gimnazjum wiedzą, kim ja jestem... Nie podoba mi się...
Techmnologia informacyjna. Nam powiedział, że możemy do niego przyjść i się pozwierzać, jak się zakochamy... A potem przez 45 minut zakładaliśmy folder i kasowaliśmy go, zakładaliśmy i kasowaliśmy... A może to tylko ja się nudziłam...
A mój były lektor uparł się mówić na mnie i na przyjaciółkę "les filles", "dziewczynki"... No jak rany, mógłby już tego nie używać, bo potem tak do nas mówią... Tragiczne, dlaczego mnie wszyscy znają z widzenia w tej szkole?! Już nawet w sekretariacie, przy tych 900 uczniach liceum i gimnazjum wiedzą, kim ja jestem... Nie podoba mi się...
Techmnologia informacyjna. Nam powiedział, że możemy do niego przyjść i się pozwierzać, jak się zakochamy... A potem przez 45 minut zakładaliśmy folder i kasowaliśmy go, zakładaliśmy i kasowaliśmy... A może to tylko ja się nudziłam...
Co jest sukcesem? Czyżby dzieciaki się teraz lepiej, szybciej uczyły? Może teraz zdobywają bardziej praktyczną wiedzę? Może bardziej lubią szkołę? A może są lepiej wyposażone sale? Albo nauczyciele są wynagradzani stosownie do ich wartości ich pracy?
Wydaje mi się, że jedyną zmianą jest to, że teraz są gimbusy...
Wydaje mi się, że jedyną zmianą jest to, że teraz są gimbusy...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
nie mozna lubisz szkoly bardziej niz za moich czasow - moje pokolenie osiagnelo najwyzsze wyniki w testach na kochanie szkoly od 64 lat. nawet tak wielki polityk jakim niewatpliwie jest Leszek Miller i jego ubostwiany_przez_tlumy doradca Andrzej Lepper nie mogli sprawic, zeby dzieci lubily szkole jeszcze bardziej
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
A ja sobie spokojniutko dzisiaj przysypiałam na lekcjach... Na wszystkich po kolei, i tak nic się nie dzieje... Tylko na fizyce było ciekawie, musiałam robić inteligentną-i-wszystko-rozumiejącą minę połączoną z zachwyconym i mądrym wzrokiem utkwionym w profesorze... I jednocześnie starać się nie śmiać z komentarzy przyjaciółki. Jak się po raz dziesiąty wałkuje ruch, wektory (i to te dosłownie podstawy!), to już trzeba zająć się sobą...