Był to dziesiąty, ostatni rozdział Mojej ukochanej żony, lecz nie jego ostatnia karta. Oczekujcie skrawków nieopisanej dotąd historii w Epilogu. Łącząca się z wami w bólu nad ignorancją pana Maxwella E. w tej opowieści Hotaru....
Wielbicielom charakteru Maxa nie spodoba się rola, jaką dałam mu w tym opowiadaniu. 'Na pocieszenie' tylko podkreślam, że tutaj każdego z obcych opisałam 'nieznacznie ślepego'. W każdej mojej opowieści komuś przydzielam rolę czarnego charakteru. To chyba jedna z niewielu stałych cech moich dziwacznych historii. Jeśli chcecie poczytać o dobrym, starym, kochanym Maxie, który chociaż popełnia błędy, to jednak wciąż ma serce, obiecuję, że to nastąpi już niedługo, w 'Winie'. To opowiadanie frogyrock. Dla tych, co nie wiedzą, a podejrzewam, że jest ich spory odsetek tutaj, frogyrock oznacza parę Cody-Liz. Cody jest całkowicie fikcyjnym charakterem, wymyślonym na potrzeby Freak Nation, Toy Soldiers i dwóch sequeli do nich. Tym razem jednak nie będzie to opowiadanie skrzyżowanie wszystko będzie toczyło się wokół serialu Roswell. Czyli powrót do korzeni :roll :.
Grrr, chyba powinnam skrócić te moje 'zapowiedzi'.
Last edited by
Hotaru on Thu Jul 28, 2005 8:18 pm, edited 1 time in total.