Postanowiłam być samolubna i przypomnieć się wam. Wiem, że zamieszczam ten temat trochę wbrew regulaminowi, ale powiedzmy, że mi wybaczycie
Otóż parę ogłoszeń dot. moich opowiadań :
1. Ponieważ nie mam tak wiele czasu na pisanie i inne sprawy związane z twórczością, a chcę by te ficki były naprawdę dobre, możecie spodziewać się ich po wakacjach.
2. Sądzę, że tak będzie lepiej, bo może przeprowadzimy już niektóre ''rewolucje'' do tego czasu i zapanuje większy porządek.
3. Poza tym planuję tłumaczenia (A co !? Pójdę za ciosem!).
4. Tak do posmakowania tytuły moich opowiadanek :
- Egipt, czyli "Klątwa Przeznaczenia"(mam nadzieję, że Nan już się nie będzie obrażać, za takie odciąganie tej premiery)
- " Symfonia o mroku "(planuję całą trylogię)
- ''Ostatni człowiek"
- " Samotność w ciemności"
- "Na granicy"
- '' Antar : Without you I'm nothing" (coś dla ciebie Nan- z cyklu M/T )
Mam nadzieję, że wam się nie uprzykrzam
Informacja dla tych, którzy czekają na moje ficki...
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Informacja dla tych, którzy czekają na moje ficki...
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
Hm, zdaje mi się Hotori, że nie znam Twojej twórczości, ale....
W ogóle miałam nie odpowiadać na ten post, ale te tytuły... zaciekawiłaś mnie strrasznie, zwłaszcza tym "Antar - without you..." Rebelek... Nie wiem czemu, ale coś czuję, że będzie dobre
W ogóle miałam nie odpowiadać na ten post, ale te tytuły... zaciekawiłaś mnie strrasznie, zwłaszcza tym "Antar - without you..." Rebelek... Nie wiem czemu, ale coś czuję, że będzie dobre
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
Hotori, uprzedzam lojalnie. Czytałam jedno opowiadanie o Egipcie i Bogu dzięki, że dzielił mnie od autorki duży dystans, bo jak nic wybiłabym jej zęby za sprofanowanie tematu.
A co do Rebels - ależ proszę bardzo. Właśnie skończyłam czytać opowiadania na Rebel Alliance... U nas nie ma zbyt wielu utworów tego typu. Hm, u nas w ogóle nic nie ma, ciemnogród i zacofanie jak za króla Ćwieczka.
A co do Rebels - ależ proszę bardzo. Właśnie skończyłam czytać opowiadania na Rebel Alliance... U nas nie ma zbyt wielu utworów tego typu. Hm, u nas w ogóle nic nie ma, ciemnogród i zacofanie jak za króla Ćwieczka.
-
- Gość