Wirtualny Sezon a'la Hotaru - EPILOG
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Ja tez pierwszy raz na forum, a glownym powodem to twoj sezon Hotaru. Po prostu jest swietny, swietny i jeszcze raz swietny!!! To cale zamotanie nadaje taki Roswellianski styl, w dodatku potrafisz super pisac, gdy po raz pierwszy czytalm sezon 4 czulam sie jakbym ogladala Roswell, A Liz jest poprostu idaelna, a Michaela dopiero teraz polubilam, nie mowiac o Tess. Jestes CUDOWNA !!!!
Dawno mnie nie było...
No masz rację, był to dobry moment. Ale sama rozumiesz, zawsze mam nadzieję, że to jeszcze nie będzie koniec odcinka. Nie można uwierzyć, że się skończyło na dzisiaj czytać tego ff. Tak, jak przy odcinkach Roswell w TV.Hotaru wrote:Nie rozumiem, dlaczego nie może to być dobry moment na koniec odcinka. Maxa - uzdrowiciela porwali, Liz została postrzelona, a Michael z rozpaczy przestaje ukrywać łączące ich więzi, zapomina o tajemnicy i przyrzeczeniu na balkonie Liz (i dorze )... Kto to wie, może grupa zareaguje zupełnie inaczej niz wyobrażali sobie Michael, Liz i Max.ech, no może fakt to dość dobry moment na 'cut', choć nie mogę wiedzieć... jeszcze nie znam następnego odcinka.
Zakręcony? Proszę bardzo!Czyli "Stan błogosławiony" w tą niedzielę???A ostatni za 3 tygodnie??Hotaru wrote:Za dwa tygodnie - zwyczajowo, opublikujemy nowy odcinek "Stan błogosławiony". Natomiast ostatni będzie za około 5 tygodni. I obiecuję, że bedą zakręcone jak ruski termos, a jednocześnie logiczne....Odcinek, jak zresztą zawsze, wspaniały, kiedy następny???
Panie i panowie... Odcinek przedostatni pod jakże wdzięcznym tytułem:STAN BŁOGOSŁAWIONY==>> Indeks odcinków
Last edited by Hotaru on Thu Apr 01, 2004 6:28 pm, edited 1 time in total.
- usmiechnieta
- Gość
- Location: z 7-go Wymiaru (przedostatnie drzwi na lewo w Tęczowym Korytarzu)...
No cóż... muszę przyznać, że zaczynam się trochę gubić... tzn. czytam każdą część, ale w niektórych momentach nie wiem, co skąd się wzięło, co z czego wynika... Bardzo zamotana fabuła, taka... Roswellowska... Chyba po zakończeniu, będę musiała przeczytać wszystko od początku...W "Stanie błogosławionym" nie spodobał mi się powrót Marii. Jestem zatwardziałym polarkiem i chyba nic już tego nie zmieni...
Największą sztuką w życiu
Jest umieć śmiać się zawsze i wszędzie,
Nie żałować tego, co było
I nie bać się tego, co będzie.
I'm POLAR!!!
Jest umieć śmiać się zawsze i wszędzie,
Nie żałować tego, co było
I nie bać się tego, co będzie.
I'm POLAR!!!
Uuh, w końcu...Cóż, wszystko zaczyna robić się coraz bardziej logiczne. Ta część rzeczywiście na parę spraw rzuciła inne światło...Zastanawiam się tylko, czy w następnej części, zdaje się ostatniej, wszystko ostatecznie się wyjaśni, czy sami będziemy musieli główkować i zastanawiać się co skąd się tak naprawdę wzięło. I coś mi mówi, że jednak autorzy nie dadzą nam tak logicznego zakończenia jakiego się spodziewamy...Odwrotnie do mojej poprzedniczki - mnie bardzo ucieszył powrót Marii Tylko trochę inaczej je sobie wyobrażałam...
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
Hello. Dobrze, że odcinek juz jest. sorry, że takie opóxnienie było, ale jakoś tak wyszło. Mi odcnek się podobał (nigdy nie znam tesktów Hotaru - mam tylko wytyczne co mam pisac).
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl
Ogólnie z Roswell. Z sezonu mam wszystkie fan-arty jakie są na twojej stronie http://www.hotaru.piwko.pl Pozdrawiam
Ściągnęłam ten zip i wychodzi kompletna chińszczyzna. Nie wiem, dlaczego. Wrzuciłam od nowa, poprawiając plik 418. Przypadkiem zaplątała się jedna z wersji roboczych.Finał najprawdopodobniej będzie za dwa i pół tygodnia... Odcinek będzie naprawdę dłuższy i mam nadzieję, że zdążymy ze wszystkim. Jeśli chodzi o wyjaśnienia... nie wszystkie wątki zostaną wyjaśnione, ale obiecuję wam, że większość tak.
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
A później z Hotrau będziemy się pjawaić raz na rok w odcinakch specjalnych i Będziemy dostawac za to dwa miliony dolarów
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl